Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano

Cały czas, i bardzo ładnie się rozkręcili.

Na ipla są regualarnie video  w zakładce

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 242,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano
Teraz, chris85 napisał:

Gilotyna z Myszaqiem jest dalej na antenie? :dog: kiedy Perez zamknie ten wątek, wydrukuję go sobie i będę czytał wybrane posty przy wigilijnym stole xD

Na razie jedynie noszę się z zamiarem przeniesienia do nowego tematu, bo mi liczba postów zaburza dotychczasową średnią z tematów o kolejnych numerach. 

Nazwa tematu mile widziana. 

Opublikowano

Mi chyba pasuje obecny PE, bez „klimatu”, plucia z wieży, jeżdżeniu na fotelikach.

Dobrze ze jest nowa ekipa, bo tamci starzy dzisiaj nie potrafią się odnaleźć - np @GAMERA - człowieku, nie mamy roku 2000 i czatu PE, gdzie można sobie bluzgać i grozic, trochę dystansu  do postów i siebie.

Albo  @Mr. Shiva , dobrze Cię zapamiętałem, ale trochę mam wrażenie jakbym odpalił grę z 1999 roku: niby spoko, ale jednak coś nie gra. Chwalenie się ze znasz jakiegoś tam typa, brzmi tak samo śmiesznie jak ten typ na dyskotece co podrywał babę i mówi „znam DJ-a, który zna DJ-a tutaj”. Zaimponowałbys jakbyś to ty był tym gościem. 

Albo piszesz o piratach, a nie odniosłeś się do swojego starego postu, gdzie grałeś na verbatimkach na xboxie.  Bo zacząłeś z grubej rury, pisząc o butcherze - (a wyobraź sobie ze tyle razy tu wnikałem co z shivą i nigdy nikt nie raczył odpowiedzieć), ale późniejsze posty to trochę spadek formy.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ty prezes powinieneś raczej pomyśleć o wznowieniu numeru 249 w jakiejś specjalnej edycji, bo jak dotąd żaden numer nie cieszył się takim powodzeniem.

Opublikowano

Z braku zajęć właśnie wracam z dwudziestopięciogodzinnej sesji na siłowni i tak siedzę coś z głową i zastanawiam się czy coś mnie ominęło.

Opublikowano

zablokowali mi  shouta przez ciebie sebus, musisz sie wykazac

Opublikowano

Czy jak zrobię 10000 pompek holenderskich to kolega milan odzyska dostęp do szałta?

Opublikowano

Myszaq to spoko gość, ale psudo żartobliwą żenadę programu, który prowadzi ratują jedynie fizyczne atuty pani stojącej obok. Pośmiejmy się z Kaczyńskiego...:blush:

Opublikowano

Chciałem jeszcze nadmienić, że podczas tej doby pełnej wyngla i testosteronu, odkryłem w sobie wielką miłość do Frajernu Lolachium

Opublikowano

Tam żenada, ja jej nie widzę, dwóch  całkiem inteli ludzi szydzi z głupoty, nie znam 2-giego takiego programu gdzie na takim luzie mówi się takie rzeczy,

Opublikowano
9 minut temu, Tokar napisał:

Czy jak zrobię 10000 pompek holenderskich to kolega milan odzyska dostęp do szałta?

10000 holenderskich sterów i ja sam poprę tatka. 

Opublikowano

Jestesmy  przenoszeni,  trzymaj  się czegos

Opublikowano

Nie dopisujcie się i tak mam 35 stron do przerzucenia...

Opublikowano

Fajnie teraz widać stopniowy meltdown shivy, ostatnie posty to już 

giphy.gif

Opublikowano
39 minut temu, Perez napisał:

Na razie jedynie noszę się z zamiarem przeniesienia do nowego tematu, bo mi liczba postów zaburza dotychczasową średnią z tematów o kolejnych numerach. 

Nazwa tematu mile widziana. 

PSX Extreme - Czy już się wypaliło? 

PSX Extreme Burning czy Nero Plus? 

Shiva prawdziwa historia, to nie mogło wypalić. 

Tylko nie wrzucaj tematu do WKP :nosacz2:

Opublikowano

Rukwa ale doj.ebał!!! Myszaq, opowiedz jeszcze raz jak ten cały Macierewicz poślizgnął się na skórce od banana, bo normalnie brzuch boli od śmiania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.