Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Widziałem nie raz na torrentach PE Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja się nie pytam czy były pirackie PE (bo to jest pytanie retoryczne) tylko czy byli świadomi, czy się oburzali i ścigali to Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Teraz, raven_raven napisał: Ja się nie pytam czy były pirackie PE (bo to jest pytanie retoryczne) tylko czy byli świadomi, czy się oburzali i ścigali to Nigdy nie słyszałem żeby się w jakikolwiek sposób o to spinali. 1 Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Aaa, przepraszam - była taka akcja, na takim małym i zaściankowym forum PEB ktoś wrzucał skany PE do pobrania. Drapnęli gościa i krótko, usuwasz wrzutki albo do sądu. Sam gdzieś mam te wrzuty na DVD pokitrane, bo zacząłem czytać szmatławca chyba od 47 numeru (z Crashem na okładce) i chciałem zapoznać się z archwialiami Edytowane 12 Lipca 2018 przez Bzduras Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 25 minut temu, Bzduras napisał: Aaa, przepraszam - była taka akcja, na takim małym i zaściankowym forum PEB ktoś wrzucał skany PE do pobrania. Drapnęli gościa i krótko, usuwasz wrzutki albo do sądu. Sam gdzieś mam te wrzuty na DVD pokitrane, bo zacząłem czytać szmatławca chyba od 47 numeru (z Crashem na okładce) i chciałem zapoznać się z archwialiami Ano, jak była taka sytuacja to trochę siara z ich strony (ale w sumie czy do końca siara? Teoretycznie bronili tylko własnej wartości intelektualnej ale wiadomo w jakim kontekście) Z drugiej strony, nigdy nie używałem PEBa (PEBów?) ale wydaje mi się, że Ci co zamieszczali linki zgarniali hajsy za pobrania, także tym bardziej nie ma co się dziwić ;p Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) 5 minut temu, łosion napisał: Z drugiej strony, nigdy nie używałem PEBa (PEBów?) ale wydaje mi się, że Ci co zamieszczali linki zgarniali hajsy za pobrania, także tym bardziej nie ma co się dziwić ;p Od community dla community, bez korzyści materialnych Niestety forum przeniosło się na jakiś inny serwer widzę, a baza danych została stracona, ale pamiętam akcję. OP wstawił maila którego dostał od ekipy i stwierdził, że robi prewencyjny wypad z forum (i faktycznie słuch po nim zaginął), wszystkie 89 linków zniknęło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Edytowane 12 Lipca 2018 przez Bzduras Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ale co ma Gulash do PE? Konkurencja byl No i nic... temat ustosunkowania sie do wlasnej hipokryzji Shivy (screeny z prgk) pozostanie tajemnica Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 1 minutę temu, Raptor napisał: Ale co ma Gluash to PE? Konkurencja byl No i nic... temat ustosunkowania sie do wlasnej hipokryzji Shivy (screeny z prgk) pozostanie tajemnica Swoja drogą, ogromny blast from the past; nikt chyba nie spodziewałby się, że posty pisane 15 lat temu będą miały jakieś znaczenie ;d Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Trochę nuda w temacie... czekamy aż Ściera wróci z urlopu, może się wypowie. Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Główni aktorzy zeszli ze sceny to i nuda Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Godzinę temu, Raptor napisał: Ale co ma Gulash do PE? Konkurencja byl No i nic... temat ustosunkowania sie do wlasnej hipokryzji Shivy (screeny z prgk) pozostanie tajemnica Gulash przewinął się przez kilka postów, w związku z występem w jakimś filmiku, pod którym jego żona zwyzywała go od złodzieja i gościa nie płacącego alimentów. Później ktoś jeszcze dopisał, że jego żonę podebrał Hiv, który zostawił dziecko czy tam żonę z dzieckiem. Akcja jak w brazylijskiej telenoweli albo grze rpg, w których mnogość bohaterów przyprawia o zawrót głowy. Ktoś to powinien zebrać do kupy, bo pogubić się można przez te 40 stron. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 a też przekrecił ludzi na hajs z n+ i spier.dolił i zamknał kram? czy to sciema? Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 ale bym taki gulasz opirdolił Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 1 minutę temu, ragus napisał: ale bym taki gulasz opirdolił tak jak gulash ludzi opirdolil na hajs z prenumerat xd Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 o jezu be, drązysz i męczysz, może pokaż kwity za Bogdana, bandaż za 1000 zł xD Kupiłem 5 gier i Bogdan ma się lepiej. 1 1 Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Aktualnie niezwykle ciężko o punkt zaczepienia. Jeśli któryś z dawnych bohaterów PSX EXTREME nie zdecyduje się mówić, będzie naprawdę źle. Z klasyki można na upartego przytoczyć zwycięstwo w konkursie time trial w grze Tekken 3, które przypadło bratu Gamery. Prócz tego w ostatnim z którychś jubileuszy na łamach PSX Extreme, HiV wspominał stary czasy, na koniec stwierdzając że generalnie z wszystkimi sztama prócz jednego typka, którego opisał dosyć nieprzyjemnie. Miałem podejrzenia, że może chodzić o Shivę. Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) 1 minutę temu, milan napisał: o jezu be, drązysz i męczysz, może pokaż kwity za Bogdana, bandaż za 1000 zł mogę ci pokazać screeny płatności u weterynarza Edytowane 12 Lipca 2018 przez _Be_ Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) no Edytowane 12 Lipca 2018 przez milan Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 300zł za mechaniczną wątrobę, reszta na pozwy cywilne za pogryzienia Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Po drodze w temacie przewinął się temat odnośnie jakieś ustawionej ankiety, ale nie było powiedziane o którą konkretnie chodzłoi. Ktoś by chciał mi wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 1 Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 zyje? zyje na (pipi) drążyć Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) 13 minut temu, łosion napisał: Po drodze w temacie przewinął się temat odnośnie jakieś ustawionej ankiety, ale nie było powiedziane o którą konkretnie chodzłoi. Ktoś by chciał mi wytłumaczyć? Chodziło o ankietę dotyczącą wprowadzenia do pisma innych platform poza tymi od Sony. Podobno wyniki wskazywały, że czytelnicy w większości tego nie chcą. Ściera jednak przepchnął pomysł. Edytowane 12 Lipca 2018 przez ciwa22 Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 34 minuty temu, _Be_ napisał: a też przekrecił ludzi na hajs z n+ i spier.dolił i zamknał kram? czy to sciema? Byłoby śmiesznie, gdyby się odnalazł na Węgrzech. W sumie we wrześniu będę, to mogę się rozejrzeć. Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 8 minut temu, ciwa22 napisał: Chodziło o ankietę dotyczącą wprowadzenia do pisma innych platform poza tymi od Sony. Podobno wyniki wskazywały, że czytelnicy w większości tego nie chcą. Ściera jednak przepchnął pomysł. Mimo wszystko dobrze zrobil. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi