Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Tokar napisał:

Dla Kobika? 1/7 puszki tuńczyka

To był kolejowy warzywniak, nie rybny.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 242,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Zostali jeszcze do obsmarowania Loki, Sasza, Dziadu, Loser, Playman. Dawajta, bo żagiel zwisa.

Opublikowano

Czy loser to nie czasem był brat gamera? DA WE bierz kazuba na te party bo mogą z tagiem wyskoczyć.

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Jeśli się nie mylę,  zarzuty były w tekstach wspominkowych z okazji 10-lecia.  Chyba nr z recenzją Uncharted,  więc gdzieś tam szukaj. 

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :) Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Opublikowano
8 minut temu, aux napisał:

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :)Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Numer 125, strona 96.

Opublikowano

Zapodaj ktoś screena, bo sam jestem ciekaw.

Opublikowano

A tak z ciekawości, czy Gamera ma prawo jazdy? Ale takie normalnie, nie na żółwia. Bo prowadzenie kącika wyścigowego bez uprawnień to byłaby sprawa dla prokuratury.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pix jesteś debeściak :)

7GqJfBx.jpg

Faktycznie tak schowane że szok. Gdzieś na końcu w listach przy prenumeracie :)

Opublikowano

@up ubiegł mnie o sekundy

Opublikowano
22 minuty temu, Pix napisał:
32 minuty temu, aux napisał:

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :)Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Numer 125, strona 96.

No i teraz aux musi nowe plany na wieczór zorganizować.

Opublikowano

Cóż, zawsze można pograć na Plejce czwórce :)

Opublikowano

Jak z tym płaceniem w konsolowisku? Ktoś tam robił i jest zadowolony?

Bo trochę spada zainteresowanie tematem...

Opublikowano

Kobik ale ty do tych recenzji to chyba co najwyżej obrazki malowałeś no nie?

Opublikowano

Przemycał do nich product placement anabolików 

Opublikowano

Rzadkie nagranie video gościa od korekty, minutę po otrzymaniu maila z recenzją kobika.

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

Kobik ale ty do tych recenzji to chyba co najwyżej obrazki malowałeś no nie?

Nie. 

Na xboxonline tez sie pisalo swego czasu. 

Opublikowano

a uchowało się coś z tego? dawaj wstawiaj.

Opublikowano

GRA MNIE ZMECZYLA JAK MARTWY CIAG
by Jan Kobik II

Ale bym czytal. xd

Opublikowano

Huya tam wiecie. 

Nic nie zostalo. Nawet dobrze pisalem ale raz wypilem wode po parowkach i zwoje poszly sie yebac. Nie zaluje. 

Opublikowano
W dniu 9.07.2018 o 12:33, Rozbo napisał:

Dziennikarstwo w ogóle, a w naszej dziedzinie szczególnie, to bardzo niewdzięczna praca

Opublikowano

Mister Ściery to się bym raczej w temacie nie spodziewał, jego 3 grosze w którymś tam jubileuszowym numerze (200?) otworzyły mi oczy i zaszczepiły gdzieś tam we mnie ideologię "je,bać graczy", mimo że coś tam dalej gram.

polecam serdecznie ten jego tekst

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Od graczy hrrrrrrr tfu! dla graczy hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr TFU!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja pamietam jak robiłem filmik o psx extreme, to HIV chciał żebym umieścił logo konsolowiska na końcu i żeby ten filmik był exclusivem na jego portal. 

Pisalem z nim na gg, byłem podjarany ze gadam ze swoim idolem z dzieciństwa (który pluł z wieży Eiffla, czy zjeżdżał na wiadomym przedmiocie). Jak spytałem czy jakiś gadżet dostanę w zamian, to kontakt się urwał. Dokończyłem filmik dla siebie (bo się wkrecilem), ale niesmak pozostał. Coś nawet o tym wspomniałem na forum (wieki temu) i dostałem PM od kogoś kto pisywał na konsolowisku i mial obiecywana świetna fuche, a nie dostał ani złotówki. A nawet pierdzacy oszołom podpisał się pod tekstem tej osoby. A kiedy ta osoba upominała się o swoje, posty były kasowane. Niestety ale linki nie działają wszak konsolowisko już nie hula. 

A z cysia tez niezły zawodnik. Niegdyś malował komiksy z hivem, a potem mu zaje.bal adres konsolowiska (domenę com) i sprzedawał za chyba trzy tysie.

Edytowane przez grzybiarz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.