SlimShady 3 384 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Bzdurasowi jednak podałeś na tacy, trochę konsekwencji w działaniu.
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 20 minut temu, SlimShady napisał: Bzdurasowi jednak podałeś na tacy, trochę konsekwencji w działaniu. Numer zapamiętałem, a link mam co z głowy ci podać, bo nie ogarniasz wyszukiwarki? Do kibelka trafiasz w mieszkaniu rodziców sam, czy musisz już uzyć GPS-u w smarkfoniku? 1
Bzduras 12 520 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ale to nie tak do Slima, do Slima nie. 5 3 1
SlimShady 3 384 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, Mr. Shiva napisał: Numer zapamiętałem, a link mam co z głowy ci podać, bo nie ogarniasz wyszukiwarki? Do kibelka trafiasz w mieszkaniu rodziców sam, czy musisz już uzyć GPS-u w smarkfoniku? Co to ma do rzeczy, jakbyś nie był hipokrytą, to powiedziałbyś, żeby sobie przejrzał ok. trzysta numerów. Choć widząc jakie masz wielkie ego, to pewnie wydziarałeś sobie na czole ten numer, żeby się połechtać, że o tobie ktoś pamięta. W dodatku jeszcze teraz zesrałeś się w majtki, nic dziwnego, że takie zgniłe jabłko szybko pogonili. Edytowane 11 stycznia 2022 przez SlimShady 2
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Shiva był spoko, dopóki się nie okazało, że zrzyna z najlepszego redaktora naczelnego PSX Extreme w historii, Butchera 1 4
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 (edytowane) 13 minut temu, SlimShady napisał: Co to ma do rzeczy, jakbyś nie był hipokrytą, to powiedziałbyś, żeby sobie przejrzał ok. trzysta numerów. Choć widząc jakie masz wielkiego ego, to pewnie wydziarałeś sobie na czole ten numer, żeby się połechtać, że o tobie ktoś pamięta. W dodatku jeszcze teraz zesrałeś się w majtki, nic dziwnego, że takie zgniłe jabłko szybko pogonili. Nie pogonili, dzieciaku, tylko sam im pokazałem środkowy palec. Ale skoro tak bardzo cię interesują przeprosiny, podniecasz się moim ego, to zadaj sobie trochę trudu i użyj wyszukiwarki. To nie boli. Edytowane 11 stycznia 2022 przez Mr. Shiva 1
Bzduras 12 520 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 No i mamy to, drodzy państwo, pojechane w internecie od DZIECIAKÓW. Myślę, że można się rozejść, bo z taką argumentacją nie da się wygrać. Serio, zostało to udowodnione naukowo kiedyś, a wyniki badań brzmiały "nie da się i chuj, obelga ultymatywna kończąca dyskusję na korzyść używającego". Czasami lepiej zamknąć mordę i nie rozwiewać wątpliwości co do swojego intelektu, panie Szyba.
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Bzduras napisał: No i mamy to, drodzy państwo, pojechane w internecie od DZIECIAKÓW. Myślę, że można się rozejść, bo z taką argumentacją nie da się wygrać. Serio, zostało to udowodnione naukowo kiedyś, a wyniki badań brzmiały "nie da się i chuj, obelga ultymatywna kończąca dyskusję na korzyść używającego". Czasami lepiej zamknąć mordę i nie rozwiewać wątpliwości co do swojego intelektu, panie Szyba. Faktycznie nazywanie dzieciaka, który jest dzieciakiem, prostej jednostki nie ogarniającej wyszukiwarki jest przegięciem. Następnym razem nazwę go 70-letnim emerytem. Edytowane 11 stycznia 2022 przez Mr. Shiva
SlimShady 3 384 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 1 minutę temu, Mr. Shiva napisał: Nie pogonili dzieciaku, tylko sam im pokazałem środkowy palec. No i pewnie dzięki temu jeszcze istnieją na rynku i może wyprzedzą CD Action. Przynajmniej tyle dobrego zrobiłeś. 2 minuty temu, Mr. Shiva napisał: Ale skoro tak bardzo cię interesują przeprosiny, podniecasz się moim ego, to zadaj sobie trochę trudu i użyj wyszukiwarki. To nie boli. Wybacz, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem, żebym wyszukiwał gówien na twój temat w tej kulawej forumkowej przeglądarce. Sam odkopałeś trupa na swój temat po latach, a teraz chcesz udawać dziewice, chociaż nie mówię, może nadal nią jesteś.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 stycznia 2022 (edytowane) 9 minut temu, SlimShady napisał: No i pewnie dzięki temu jeszcze istnieją na rynku i może wyprzedzą CD Action. Przynajmniej tyle dobrego zrobiłeś. Wybacz, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem, żebym wyszukiwał gówien na twój temat w tej kulawej forumkowej przeglądarce. Sam odkopałeś trupa na swój temat po latach, a teraz chcesz udawać dziewice, chociaż nie mówię, może nadal nią jesteś. Tak, jestem dziewicą, pewnie dlatego zacząłem zarabiać jakieś 100x tyle po odejściu z tego guano i przeleciałem więcej dziewczyn niż ty w całym życiu widziałeś. Nie wiem, czy wyprzedzą, bo Slimie oni istnieją tylko dlatego, że pierwszy właściciel potrzebował czasopisma, by wejść na giełdę. Więc takim Fenixikom i innym Ścierkom trafiło się jak ślepemu. Dalej przerzucają się właścicielsko, ostatnio to chyba tylko dla kosztów ktoś to kupił. Żebrali nawet na Patronite, rozłożyli mnie tym na łopatki, jak Rogerek zbierał na kawę w dużym uproszczeniu. Edytowane 11 stycznia 2022 przez Mr. Shiva 1 11 1
standby 1 725 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 6 minut temu, Mr. Shiva napisał: Tak, jestem dziewicą, pewnie dlatego zacząłem zarabiać jakieś 100x tyle po odejściu z tego guano i przeleciałem więcej dziewczyn niż ty w całym życiu widziałeś. Nie wiem, czy wyprzedzą, bo Slimie oni istnieją tylko dlatego, że pierwszy właściciel potrzebował czasopisma, by wejść na giełdę. Więc takim Fenixikom i innym Ścierkom trafiło się jak ślepemu. Dalej przerzucają się właścicielsko, ostatnio to chyba tylko dla kosztów ktoś to kupił. Żebrali nawet na Patronite, rozłożyli mnie tym na łopatki, jak Rogerek zbierał na kawę w dużym uproszczeniu. Bardzo dobrze, ruchać, jebać, nic się nie bać.
LiŚciu 1 329 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Silvia to był ten mały, rudy, podobny do Sherminatora? Pisał w kąciku bijatyk i później rok dupe zbierał bo mu powiedzieli żeby wypier.? Czy źle kojarzę?
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Teraz, LiŚciu napisał: Silvia to był ten mały, rudy, podobny do Sherminatora? Pisał w kąciku bijatyk i później rok dupe zbierał bo mu powiedzieli żeby wypier.? Czy źle kojarzę? Tak, to ja. Tylko jeszcze się onanizowałem w kąciku japońskich gier "mały samochodzik jedzie po różowym" i srałem do gaci.
Shankor 1 614 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Piękny temat z pięknymi ludźmi i pięknymi ripostami. Nigdy się nie zmieniajcie. 3 1 2
Kalel 3 634 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Po prostu, wiele osób boli że Shiva pluje faktami. Pewnie przez to wyrzucono go ze szmatławca
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Shiva a to jak to jest z tym r00chaniem? Istnieje czy to wszystko bujda na resorach?
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Kalel napisał: Po prostu, wiele osób boli że Shiva pluje faktami. Pewnie przez to wyrzucono go ze szmatławca Po raz kolejny piszę i dementuję, że mnie nie wyrzucono. Napisałem Ścierze, że nie będę akceptował piratów. Czasy Blacka, jak już branża w Polsce super działała, a tym piratom Sony Poland pokazywało dalej środkowy palec. Ten mi odpisał, że "to nic nie dostanę do recenzji", co zdradza jego stan umysłowy. Napisałem, że w takim razie żegnam. Wysłałem jeszcze tylko Hyde Park, oczywiście nie opublikowali. Edytowane 11 stycznia 2022 przez Mr. Shiva 2
Mejm 15 306 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ja nie wiem czy na forum sa jeszcze ludzie, ktorzy tym zyja. Oprocz grzybiarza. Ale widac stare rany nadal sie jatrza. 1 3
standby 1 725 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 11 minut temu, Mr. Shiva napisał: Po raz kolejny piszę i dementuję, że mnie nie wyrzucono. Napisałem Ścierze, że nie będę akceptował piratów. Czasy Blacka, jak już branża w Polsce super działała, a tym piratom Sony Poland pokazywało dalej środkowy palec. Ten mi odpisał, że "to nic nie dostanę do recenzji", co zdradza jego stan umysłowy. Napisałem, że w takim razie żegnam. Wysłałem jeszcze tylko Hyde Park, oczywiście nie opublikowali. pamietam ten numer jak hiv i ten od tekkena cie jebali w hp
dee 8 808 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Shiva to ten gość, którego wyrzucono z miesięcznika PSX Extreme?
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Teraz, Mejm napisał: Ja nie wiem czy na forum sa jeszcze ludzie, ktorzy tym zyja. Oprocz grzybiarza. Ale widac stare rany nadal sie jatrza. Jakie rany? Nie odpisałbym, gdyby nie to, że oni w siedemnastym właścicielu walnęli konsolometr ze mna:). Aż tak ich moja sława zabolała, szczyt żenady Rogerka i innej ferajny. Tak dla zobrazowania tej całej komedii związanej z moim odejściem, to na facebooku pisał do mnie ten z tatuażami, co musiał przepraszać za pomówienia. I chciał podsumowanie do jakiegoś tam numeru jubileuszowego. Jak mu napisałem, żeby wy...lał to nawet słowem się dzban nie odezwał.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 306 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 stycznia 2022 4 minuty temu, Mr. Shiva napisał: Nie odpisałbym, gdyby nie to, że oni w siedemnastym właścicielu walnęli konsolometr ze mna:) #257, ktory podales, to styczen 2019. 3 minuty temu, Mr. Shiva napisał: Jak mu napisałem, żeby wy...lał to nawet słowem się dzban nie odezwał. A to dziwne, zazwyczaj takie preludium zacheca do dalszej i owocnej rozmowy. 10
Mr. Shiva 58 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Teraz, Mejm napisał: #257, ktory podales, to styczen 2019. A to dziwne, zazwyczaj takie preludium zacheca do dalszej i owocnej rozmowy. Zablokowałem tego pajaca od razu, więc być może - przepraszam za błąd - dalej pisał.
Mejm 15 306 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 No nic, mam tylko nadzieje, ze to cale zamieszanie to po to zeby zsummonowac Gamere, ktoremu moze tym razem uda sie wyczytac Yaczesa.
Rekomendowane odpowiedzi