REZOK 1 020 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Przecież to nie może być shiva, komu normalnemu chciałoby się pisać takie smuty. Przy takich zarobkach i ru#haniu lasek już widzę jakby chciało by mu się triggerowac na forum o gierkach
Figaro 8 215 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 shiva, czyim pomysłem było wklejanie klatek z replayów goli w PES 2 wysyłanych przez czytelników? najgorsze zagospodarowanie miejsca w Kąciku Sportowym.
second 3 695 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 No wyrzucili go z psxextreme, ale chociaż miło, że w ostatecznym rozrachunku wyszło mu to na dobre i rucha laski
triboy 973 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Wyrzucili z PE - FAKT Rucha laski - DOMYSŁY 1
Pix 912 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 No z tym ruchaniem lasek to będą potrzebne jakieś dowody.
Shen 9 636 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ciekawe czy gamera wroci nastepny
Ukukuki 6 992 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 4 godziny temu, Mr. Shiva napisał: I chciał podsumowanie do jakiegoś tam numeru jubileuszowego. Jak mu napisałem, żeby wy...lał to nawet słowem się dzban nie odezwał. No niesamowita historia, brak szacunku! Lubiłem twoje teksty ale widzę ,że to zwolnienie to nie był przypadek. Co do tych dram, patrzcie co znalazłem przeglądając stare grupy irc. Piotr Gnyp nam gazetkę szkalował 20 lat temu: https://groups.google.com/g/pl.rec.gry.konsole/c/qupGEN-rhos/m/IX9qFdrrJ4AJ?pli=1 Spoiler Piotr Gnyp nieprzeczytany,9 maj 2002, 18:10:30 do On Thu, 9 May 2002 17:19:31 +0200, "Kamil" <ufo...@interia.pl> wrote: >ani >slowa we Wstepniaku??? Gdyz ten wstepniak byl zenujacy. Wstydzilbym sie pod czyms takim podpisac. Ogolnie PSX Extreme jest jednym z najgorszych pism, jakie czytalem. Ale od poczatku - wYstepniak - po co to pisac? Jak sie nie ma co napisac, to sie nie pisze...a miejsce mozna bylo dac na reklame. Bo to co dostalismy (kupilismy)...ech - explicted deleted. Podobaja mi sie aktualnosci i pigula. Krotko, zwiezle i na temat. Przy okazji - uklad tekstu i formula, jest dobrze pomyslana. Natomiast zupelnie nie rozumiem tych "smiesznych" obrazkow na dole. One maja byc smieszne? Nie wiem... moze ktos z redakcji mi wyjasni.. - Moj kolejny hicior w tym pismie to HydePark i Smietnik. Jezeli kupuje gazete o grach na konsole, to naprawde malo interesuja mnie probki literackie redaktorow i wspolpracownikow. Jezeli czuja sie niespelnieni literacko - zawsze moga zalozyc blog`a. A tu? 2 strony osobistych wynurzen i "mlodziezowego" jezyka, z ukrytymi wulgaryzmami. Super. Sa tacy "cool". Foto story to kolejne cudo... - sex, drugs and rock and roll... ciekawe co na to rodzice czytelnikow. No i jeszcze - obrazek misia zadowalajacego sie odkurzaczem. Panowie (nie zauwazylem w redakcji zadnej pani) - jak bede sobie chcial poogladac misie wsadzajace sobie organy w odkurzacz to sobie wejde na www.sickhardcore.com, czy inna strone, albo kupie odpowiednie pismo. A to co tutaj pokazaliscie, bedzie koronnym argumentem dla wielu mam, zeby nie dac swoim pociechom 6.99 na kolejny numer waszego pisma. Bo, z tego co mi sie wydaje - to chyba wiekszosc waszych czytelnikow stanowia ludzie, ktorzy pieniadze dostaja od swoich rodzicow. Czesc Recenzje. Tu jest roznie. Podobaja mi sie ramki z komentarzem drugiej osoby do recenzji, ale czesto ma sie wrazenie, ze recenzent nie umie do konca ocenic. Czesto gra w opisie ma wymienione wiekszosc minusow, na koniec, w podsumowaniu wychodzi pozytywnie...troche to dziwne. Niechlubnym wyjatkiem sa recenzje niejakiego HIVa, ktore powoduja u mnie stany ambiwalentne, cos pomiedzy smiechem, a placzem...nie wiem co powiedziec - ale ja bym ich do pisma nie wpuscil. Hardkor - pozytywne odczucia. Jest wiele artykulow, te, do ktorych sie nie czepiam byly dla mnie albo dobre, albo przynajmniej na poziomie. I nadchodzi jedno z najlepszych - czyli Szara Strefa. Radosc PSX Extreme z powodu zhackowania Xboxa jest niepomierna, w koncu zli kapitalisci z M$ dostali po tylku. Jestem tylko ciekaw, czy autorom obilo sie o uszy takie slowa klucze jak - etyka, kradziez, rynek, uczciwosc. Bo moze, gdyby w Polsce nie piracilo sie tyle gier, co sie piraci, to rynek i ceny ksztaltowaly by sie inaczej? Moze bylo by wiecej reklamodawcow? Nie wiem - jak widac nie dotarlo to do ludzi z PSX Extreme. Haslo - cytuje - "No i znowu sie udało:)!" mowi mi dobitnie, ze nie. A tak na boku - nawet jezeli piraca i sie z tego ciesza, to jest to ich prywatna sprawa. Pismo powinno jednak trzymac jakas linie i poziom. To nie jest na mily Bog fanzin. To magazyn o grach. Okiem maniaka - rozumiem tresc, nie podoba mi sie forma. Za bardzo mlodziezowe. Wole juz styl NEO+, tam az tak bardzo mi to po oczach nie bije. Wsparcie - 2 dobre teksty i znowu HIV w natarciu. Pierwszy akapit i kolejny hicior: "Z uwagi na ograniczona ilosc miejsca [...], tym razem stosuje zdawkowe relacje z akcji (z reguly), majace za zadanie jedynie naprowadzic Cie na wlasciwa droge." Super, wiec wynika mi z tego, ze dostaje bubla. Nie bede mial calosci wiedzy, bo nie ma miejsca. To nie lepiej bylo dac to do kolejnego numeru, albo tak zlozyc ten, zeby byla ta odpowiednia ilosc miejsca? Zreszta - z tego co wiem - to teksty schodza jeszcze przed zlozeniem pisma i to naczelny decyduje o ukladzie i wchodzacych tekstach - czyli wynika mi z tego (oczywiscie w PSX Extreme moze to wygladac inaczej), ze to nie byl raczej brak miejsca... Kacik DVD - przydatne. Fajnie napisane. BGA - nie dla mnie, nie posiadam. Nie wypowiem sie. Listy. Mozna w zasadzie nadac temu nazwe popularnego programu "urzekla mnie twoja historia". Dobor listow jest conajmniej dziwny. Chyba najbardziej "urzekl mnie" list o obudzeniu sie seksulanosci jednego z graczy i problemy z jego dziewczyna. Rewelacja, jak w Bravo! No moze bardziej "cool". Rowniez zafascynowala mnie proba wydziargania PSX Extreme na lawce i przykre konsekwencje. ZENADA! Na serio - nie macie lepszych listow? Tylko takie przychodza? Czy to poziom sredni dla wszystkich? Kolejna rewelacja sa odpowiedzi redakcji - a dokladniej (nomen omen) znowu pana HIV. Na koniec kolejny po szarej strefie hit sezonu: Muzyka Gracza. Panowie, chyba te plyty, ktore recenzujecie sa objete prawami autorskimi prawda? Wiec na jaka cholere podajecie linki, gdzie mozna je zciagnac w mp3? Przeciez to juz jest jawne wspieranie piractwa. Ja rozumiem, ze mozecie sie wymieniac mp3, ale nie mozecie tego robic po cichu? Zreszta - przy odrobinie wysilku kazdy i tak je sobie znajdzie sam. Wiec? Zenada. Brak profesjonalizmu i myslenia. Tyle moge powiedziec. Podsumowujac - nie za bardzo widocznie pasuje do targetu tego pisma. Mimo paru fajnych tekstow - reszta rzeczy, przytlacza mnie i odrzuca od tego produktu, obnizajac jego jakosc ponizej sredniej. Byl to ostatni numer PSX Extreme, ktory kupilem. Moze za jakis czas znowu kupie, tak testowo i zobacze. Choc nie...idac za nurtem pisma, pojde sobie na targ i kupie za 1zl ten, ktory zostal skradziony z przemialu. Przeciez to to samo - co mp3, a redakcja i wydawca na pewno to zrozumieja. A wiec - czytelnicy - po co wydawac 6.99, skoro mozecie kupic kradziony egzemplarz znacznie taniej?! PS. zapomnialem jeszcze jednego - proponuje zmienic korektora.
szejdj 2 804 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 nie wiem kto to ten shiva ale jak czytam co pisze to nic dziwnego ze go wyjebali
oFi 2 468 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Najgorsze jest to ze pan ex redaktor to w gierki juz pewnie nie gra od czasów wywalenia z roboty to znalazł sobie nowe zajęcie rukania lasek. Niestety tutaj chyba nie ma działu gdzie ów laski można recenzować.
Masorz 13 197 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 8 minut temu, oFi napisał: Najgorsze jest to ze pan ex redaktor to w gierki juz pewnie nie gra od czasów wywalenia z roboty to znalazł sobie nowe zajęcie rukania lasek. Niestety tutaj chyba nie ma działu gdzie ów laski można recenzować. Jest przecież temat "Czy baby są głupie?" 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 11 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 stycznia 2022 Nie ma się co dziwić ze zgredy już nie graja w gry, skoro nowe konsole nie odpalają verbatimow 10
kanabis 22 470 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Godzinę temu, Pix napisał: No z tym ruchaniem lasek to będą potrzebne jakieś dowody. Moze ma cos na action replayu 31 minut temu, oFi napisał: Najgorsze jest to ze pan ex redaktor to w gierki juz pewnie nie gra od czasów wywalenia z roboty to znalazł sobie nowe zajęcie rukania lasek. Niestety tutaj chyba nie ma działu gdzie ów laski można recenzować. Jak cos Shiva wal smialo tutaj Czaicie wal. Ze walic konia. Hehe
oFi 2 468 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 A swoją drogą to widzę, że internet explorer mocno, skoro numer, który poruszył twoje serduszko jest ze stycznia 2019 roku, a na forumek wpadłeś dzisiaj
yaczes 14 482 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Jezu, jak to sie dobrze czytalo, przypomnial mi sie forumowy prime. Ten zastrzyk adrenaliny. Cudowne. Az chyba zobacze czy @Litwin81 dalej odwiedza Spartakusa 1
Shen 9 636 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 3 minuty temu, Dave Czezky napisał: Jezu, jak to sie dobrze czytalo, przypomnial mi sie forumowy prime. Ten zastrzyk adrenaliny. Cudowne. Az chyba zobacze czy @Litwin81 dalej odwiedza Spartakusa Klientom bys lepiej odpisał w pchlim targu 1 2
Boomcio 4 054 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Heh, tu się tworzy historia. Na naszych oczach.
Wredny 9 550 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 Jak Shiva odchodził ze szmatławca (znaczy - wyjebali go) to pamiętam, że smutłem zdeka, bo dla mnie pisał najfajniejsze teksty, zaraz obok Myszaqa. W ogóle ówczesny Ekstrim miał skład, jak Real za najlepszych lat i bez czytania ksywki po stylu wiedziało się, który typ spłodził dany tekst. No i teraz, po latach, kolejny mój "bohater" lat młodzieńczych (po Gulashu) rozmienia się na drobne, wyzywając ludzi od dzieciaków i dając popis buractwa na forum, które jest ostatnim miejscem, gdzie jeszcze mógłby jakieś resztki sentymentalnej sympatii znaleźć. 8
standby 1 725 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 No szkoda że wyszło że zgredy to takie gburowate barany :-( Mam nadzieję że chociaż Koso, Star i Loki są normalni o ile jeszcze zyja:-(
oFi 2 468 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 o widać, że gumowe ucho strzelilo mocno, więcej zgredów wpada poczytać dzisiejszy premium content w temacie
oFi 2 468 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 O znalazłem info czy jest jeszcze zagrajmerem. Upadek człowieka, granie w fifke. Pewnie jeszcze browar do tego W dniu 8.07.2018 o 13:39, Mr. Shiva napisał: Gry po odejściu z PE przestały interesować, za dużo tego było, jedynie co to kupiłem sobie ówczesne current-geny i grałem w Fifę, zresztą czasem pykam po dziś dzień:) aktualnie na czwórce. Nie wiem w ogóle po co to odgrzebuję, ale ktoś mi linka wkleił i po prostu szczytem żenady jest, że zarzuca mi się, że kiedykolwiek coś kopiowałem od kopiarza nr 1 Butchera (IGN/Gamespot).
metalcoola 178 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: Jak Shiva odchodził ze szmatławca (znaczy - wyjebali go) to pamiętam, że smutłem zdeka, bo dla mnie pisał najfajniejsze teksty, zaraz obok Myszaqa. W ogóle ówczesny Ekstrim miał skład, jak Real za najlepszych lat i bez czytania ksywki po stylu wiedziało się, który typ spłodził dany tekst. No i teraz, po latach, kolejny mój "bohater" lat młodzieńczych (po Gulashu) rozmienia się na drobne, wyzywając ludzi od dzieciaków i dając popis buractwa na forum, które jest ostatnim miejscem, gdzie jeszcze mógłby jakieś resztki sentymentalnej sympatii znaleźć. Z ciekawości, czym Gulash podpadł?
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 No, forumek już nie takich ruchaczy wyjaśniał. Co on sobie myślał, że może ktoś tutaj jeszcze czyta tę gazetę?
Rekomendowane odpowiedzi