krzysiek923 1 615 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Google -> "Artur Włodarczyk redaktor" -> Grafika Google Przed śmiercią nie zdążył się wylogować i ktoś się podszywa pod biedaka Ciekawe kiedy Sentinel wróci. Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 704 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Moze bedzie z Gamerą na przyczepce dla swiń to nie zapomnij go Dawid wyczytac przez okno!Ty chyba chcesz mieć nogi połamane! Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, Rudiok napisał: Najbardziej zabawne jest to, że tego guano konta nie da się skasować. Czyli łamanie prawa. Edytowane 12 stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 W ŁDZ ostatnio ktoś się wozi w szarym urusie na warszawskich blachach. Może to były Zgredek. Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Pamiętam Shivę jako stonowanego i raczej niezbyt wylewnego. Taki anty-Kali. Raczej go lubiłem. A tu wychodzi typ, który albo trolluje, albo się pugubił. No dobrego PR-u Shivie tym nie robi. Chociaż przywiało z tymi ostatnimi postami ten nostalgiczny swąd wiejskiej dramy, dziś dawno wysterylizowanej paskudnie czystą bielą profesjonalnej poprawności i fasadą sztucznych uśmiechów w stronę klienta. Cóż, życie różne scenariusze pisze 2 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 2 minuty temu, mitra napisał: W ŁDZ ostatnio ktoś się wozi w szarym urusie na warszawskich blachach. Może to były Zgredek. Moje są na indywidualnych blachach:). Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 2 godziny temu, Bzduras napisał: Wypisujmy wszystkie kultowe teksty Shivy, może ja zacznę. 1. Whoooooa! A nie, sorry, to Kali był. To niech ktoś inny zacznie. 1. GEEZ Kurla, mam nadzieje, ze to nie chodzilo o jizz 1 Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 6 minut temu, Mr. Shiva napisał: Moje są na indywidualnych blachach:). Tak tak żółte blachy,żółte papiery , 420milionów i ruchanie lasek jpg. Takie życie to rozumie a nie glupie gierki. Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 11 minut temu, Mendrek napisał: Pamiętam Shivę jako stonowanego i raczej niezbyt wylewnego. Taki anty-Kali. Raczej go lubiłem. A tu wychodzi typ, który albo trolluje, albo się pugubił. No dobrego PR-u Shivie tym nie robi. Chociaż przywiało z tymi ostatnimi postami ten nostalgiczny swąd wiejskiej dramy, dziś dawno wysterylizowanej paskudnie czystą bielą profesjonalnej poprawności i fasadą sztucznych uśmiechów w stronę klienta. Cóż, życie różne scenariusze pisze @Mr. Shiva, a ty co sadzisz o @Mendrek? Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 3 minuty temu, kudlaty88 napisał: Tak tak żółte blachy,żółte papiery , 420milionów i ruchanie lasek jpg. Takie życie to rozumie a nie glupie gierki. Żółte mam na kilku kolekcjonerskich. Ty masz chociaż na pieczywo rano:)? Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 To zapodaj foteczke choć jednego z ryjem swoim ofc na potwierdzenie. Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 8 minut temu, kudlaty88 napisał: To zapodaj foteczke choć jednego z ryjem swoim ofc na potwierdzenie. "Zapodaj foteczke", ile ty analfabeto masz lat? Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 471 Opublikowano 12 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 W dniu 9.07.2018 o 16:36, Mr. Shiva napisał: Nie no, lepiej udawać, że wszystko było ok. Z tymi piratami to przegięcie takie, że oni zaślepieni w maksymalizacji zysku do dziś mi są winni (Fenix w kajeciku na pewno ma) za odesłanie poprzez PKP gry oryginalnej, którą sam załatwiłem i na której premierze byłem. "Rezerwowe Psy" się to nazywało, jak patrzę w Google. Wyobraźcie sobie, że te typy do dziś mi nie oddali 20 czy 30 zł bo już trudno to pamiętać za odesłanie im tego ekspresem do 3gr, gdzie specjalnie biegłem na stacje PKP. Mailem przypominane (1999r.) było trzykrotnie. W dniu 9.07.2018 o 16:38, Dave Czezky napisał: Shiva, daj numer konta, to ci przesle te 30 zl, bo uwielbialem te twoje pyszalkowate teksty za dzieciaka W dniu 9.07.2018 o 17:04, Mr. Shiva napisał: Haha, spoko 65 1500 1142 1011 4004 9077 0000 - nota bene to to samo konto, jakie miałem wtedy w tym 1999r. Ale teraz poważnie, naprawdę do dziś nie rozumiem mentalności tych gości, oszczędzali 20-30 zł na oddaniu za coś, za co sami mieli zapłacić. Taki jeden robił później wałki na VAT, generalnie melina. PS. Dave - dokładnie, pasji nie zabili, bo kupiłem zaraz po rozstaniu trzy currenty, w Fifę grałem, ale jako redakcja/pracodawca byli takimi ch..., że szkoda już akurat ten temat rozwijać. W dniu 9.07.2018 o 17:15, Dave Czezky napisał: Poszlo ekspresem, zaraz powinienes miec @Mr. Shiva przelalem ci wtedy te 30zl, ale teraz czuje sie troche oszukany, skoro masz 420 mln eur Powiedz, ze wtedy nie miales, zebym znowu mogl sie czuc dobrze. Albo powiedz, ze dobro wraca i wyslij mi 30k eur - zamkniesz wszystkim mordy, wkleje PP. 23 1 Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 615 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 1 godzinę temu, Mr. Shiva napisał: Przerasta cię prosty YT, jpdl... 3 minuty temu, Mr. Shiva napisał: "Zapodaj foteczke", ile ty analfabeto masz lat? Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: @Mr. Shiva przelalem ci wtedy te 30zl, ale teraz czuje sie troche oszukany, skoro masz 420 mln eur Nie przyjmuję wpłat od obcych kont, więc komiczny człowieku sprawdź, co ci odbiło. Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Jakie te życie jest przewrotne, kiedyś nie mógł opchnąć takiego fajnego fanta za 4,19 eurasków, a teraz ma ich cały skarbiec. Szkoda, że konto zawieszone, mam nadzieje, że Verbatimy nie mają z tym nic wspólnego: https://archiwum.allegro.pl/oferta/torba-playstation-2-od-shivy-z-psx-extreme-i17487606.html 2 Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 2 minuty temu, Mr. Shiva napisał: "Zapodaj foteczke", ile ty analfabeto masz lat? Co ty taki głupi jesteś że nie umiesz nawet na forumku w profil kliknąc zeby sprawdzić. Teraz wiem dlaczego cie wywalili na zbity ryj z psxa,musiałeś kopiować teksty od innych bo sam za głupi jesteś żeby coś napisać. Szkoda że człowiek za gimbusa uważał że zgredy takie zajebiste ludzie a tu po latach wychodzi że jeden to ograniczony drech męczący słabszych hi @GAMERA ,drugi analfabeta aż go z gazetki o grach wywalili bo sobie rady nie dawał itp Lepiej było żyć w niewiedzy Odnośnik do komentarza
Observer 10 371 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 (edytowane) Typ wypisuje że ma 420 mln euro, a połasił się na 30 złotych xd Jeszcze jako miliarder dalej korzysta z tego samego Konta Dla Nastolatka w PKO BP co w latach dziewięćdziesiątych, gdzie musiał z matką do banku przyjść żeby mu założyła. Edytowane 12 stycznia 2022 przez Observer 3 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, kudlaty88 napisał: Co ty taki głupi jesteś że nie umiesz nawet na forumku w profil kliknąc zeby sprawdzić. Teraz wiem dlaczego cie wywalili na zbity ryj z psxa,musiałeś kopiować teksty od innych bo sam za głupi jesteś żeby coś napisać. Szkoda że człowiek za gimbusa uważał że zgredy takie zajebiste ludzie a tu po latach wychodzi że jeden to ograniczony drech męczący słabszych hi @GAMERA ,drugi analfabeta aż go z gazetki o grach wywalili bo sobie rady nie dawał itp Lepiej było żyć w niewiedzy Masz tu analfabeto kilka kropek i przecinków na zapas. ......., ,,,,,,. Observerze wypunktowałem im to 30 zł, a nie dziecko że potrzebne. Lecz się na głowę. Edytowane 12 stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 471 Opublikowano 12 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 7 minut temu, Mr. Shiva napisał: Nie przyjmuję wpłat od obcych kont, więc komiczny człowieku sprawdź, co ci odbiło. No teraz to sie czuje urazony Zadnej zwrotki nie dostalem, wiec chyba przyjmujesz. Na dodatek wszyscy sie dowiedza, ze mam na drugie Marcin, dzieki! Jakby co, to nie bylem muza Dzeroma, zwykly przypadek. 2 1 22 Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 O kurwa Niech ten temat się nie kończy Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Nie wierzę, że to prawdziwe konto Shivy, nawet jak na trolla jest to zbyt zdaunione. Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Mr. Shiva napisał: Masz tu analfabeto kilka kropek i przecinków na zapas. Mnie z gazetki nie wywalili za bycie za glupim wiec wstrzymaj sie z tymi podjazdami bo żeby taka ludzka porażka jak ty mnie pociskała to sobie nie pozwolę i powiem twojej mamie żeby ci szlaban na kompa zrobiła aż nie zaczniesz być samodzielny wyprowadzisz się od niej i na siebie nie zaczniesz zarabiać. Wtedy do mnie napisz XD A ktoś wie czyj to alter bo dobry jest aż miło tu coś napisać i czekać na odpowiedź. Edytowane 12 stycznia 2022 przez kudlaty88 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 Teraz, kudlaty88 napisał: Mnie z gazetki nie wywalili za bycie za glupim wiec wstrzymaj sie z tymi podjazdami bo żeby taka ludzka porażka jak ty mnie pociskała to sobie nie pozwolę i powiem twojej mamie żeby ci szlaban na kompa zrobiła aż nie zaczniesz być samodzielny wyprowadzisz się od niej i na siebie nie zaczniesz zarabiać. Wtedy do mnie napisz XD Pajacu słownik PWN. Hasło: interpunkcja. Ciebie nie "wywalili", boś był zerem. Ja ich kopnąłem w D. Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2022 1 minutę temu, Mr. Shiva napisał: Pajacu słownik PWN. Hasło: interpunkcja. Ciebie nie "wywalili", boś był zerem. Ja ich kopnąłem w D. To zero cie utrzymywało z kieszonkowego kupując szmatławca wiec troche szacunku synek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi