kanabis 22 475 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Godzinę temu, Observer napisał: Od razu było widać że to pismo robione przez prawdziwych graczy hardkorowych.
oFi 2 469 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 (edytowane) Shiva nigdy się nie zmieniaj proszę. Swoją drogą piszesz coś jeszcze gdzieś? Nie wierzę, że odechciało Ci pisać na dobre. Edytowane 12 stycznia 2022 przez oFi
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 581 Opublikowano 12 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 stycznia 2022 Teraz, oFi napisał: Swoją drogą piszesz coś jeszcze gdzieś? Nie zauważyłeś? Pozwy od dwóch godzin pisze. xD 13
Tokar 8 268 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Nic się nie bój, dostaniesz obso jako obrońcę z urzędu. 4
Wredny 9 577 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 1 godzinę temu, Mr. Shiva napisał: Z takimi jak ty załatwia się prawnie, bo szczeniackie gierki są dla szczeniaków. Przywalą ci coś bez okien to zrozumiesz, że nie jesteś anonimowy. No akurat kto jak kto, ale @Bzduras na pewno nie jest - wystarczy sprawdzić adres w szczecińskich pizzeriach, ewentualnie PW do MEVKA
Bzduras 12 581 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 O, i pod tamten adres to nawet urusem osobiście może przyjechać
RoL 561 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Są 2 możliwości - albo Mr Shiva to jest jakiś dzieciak podszywający się pod Shivę (podshivający, hehe), albo to jest prawdziwy Shiva. Ta pierwsza opcja raczej odpada, bo dzieci nie mają pojęcia co to jest forum internetowe, a tym bardziej nie mają pojęcia kto to jest Shiva. Wygląda na to, że to rzeczywiście jest Shiva. Jeśli tak jest, to najwyraźniej czas zatrzymał się u niego mniej więcej w roku 2000. Jak czytam te posty to widzę kogoś, na kogo w dawnych czasach mówiło się "dziecko neostrady". W sumie zupełnie zapomniałem że było coś takiego. Shiva mi przypomniał Swoją drogą, coś bardzo niedobrego dzieje się z dawnymi redaktorami PE po tym jak zakończyli karierę w szmatławcu. Stają się jacyś tacy agresywni, tracą kontakt z rzeczywistością. Gamera chce łamać ludziom nogi, Shiva wyzywa ludzi i opowiada jakieś bajki o Lamborghini. Nie wiem czy to przez te lata pracy w dziwnych warunkach, czy po prostu dopadł ich kryzys wieku średniego i nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Może jedno i drugie.
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Po prostu zawsze byli głupimi chujami, a wam sprzedawali wyidealizowany obraz wytworzony na potrzeby gazetki. 1
kanabis 22 475 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Od godziny nie odpisal. Pewnie imprezuje
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 dajcie mu spokój chłopaki, jest ewidentnie upośledzony, a to nie powód do śmiechu
triboy 979 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 8 minut temu, kanabis napisał: Od godziny nie odpisal. Pewnie imprezuje Albo rucha.
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 29 minut temu, RoL napisał: Swoją drogą, coś bardzo niedobrego dzieje się z dawnymi redaktorami PE po tym jak zakończyli karierę w szmatławcu. Stają się jacyś tacy agresywni, tracą kontakt z rzeczywistością. Gamera chce łamać ludziom nogi, Shiva wyzywa ludzi i opowiada jakieś bajki o Lamborghini. Nie wiem czy to przez te lata pracy w dziwnych warunkach, czy po prostu dopadł ich kryzys wieku średniego i nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Może jedno i drugie. Może to przez szczepionkę na covid?
Wredny 9 577 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Tak jak @RoL napisał - jak czytam te pyskówki Sherminatora (@LiŚciu trafił w sedno) to faktycznie czas u niego stanął w miejscu. Chłop wyraźnie wypadł z obiegu i nie bywał w internetach od dziesięcioleci, bo nie przypominam sobie tak słabych tekstów nawet podczas ery królowania mIRCa. Jak w jakimś Demolition Man - odmrozili go w czasach, w których zupełnie się nie odnajduje i każda z jego odpowiedzi wywołuje jedynie uśmiech politowania i zażenowanie. Każdy z tych jego "pocisków" to żałosne popiskiwania, a teksty o 420 milionach to już odklejka lepszego sortu 4
oFi 2 469 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Takiej neostrady wystającej z butów to nie widziałem od czasów epulsa.
kudlaty88 489 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Ale było fajnie człowiek odreagował,pośmiał sie jak za dawnych czasów wieczór uważam za udany. Oby jutro też ktoś ze starej redakcji przyszedł się popisać
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Gamera może w końcu przyjdzie z magicznym pergaminem i rozliczy się z co niektórymi 1
metalcoola 178 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 5 godzin temu, SlimShady napisał: Jakie te życie jest przewrotne, kiedyś nie mógł opchnąć takiego fajnego fanta za 4,19 eurasków, a teraz ma ich cały skarbiec. Szkoda, że konto zawieszone, mam nadzieje, że Verbatimy nie mają z tym nic wspólnego: https://archiwum.allegro.pl/oferta/torba-playstation-2-od-shivy-z-psx-extreme-i17487606.html Torba z Hauwą? (Myszaq 2003)
C1REX 16 Opublikowano 12 stycznia 2022 Opublikowano 12 stycznia 2022 Za jakie to autorskie oprogramowanie nasz fan ISS pro dostał blisko pół MILIARDA ełro?
fan ppe 27 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 A ja głupi szukam tematów do następnego konsolometru, a tu takie złoto XD 1
Alex van Cube 462 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Chciałem powiedzieć tylko, że nadzieję, że do ostatniego odcinka wyjaśnią dlaczego pierwszy post jest napisany z konta Shiva, żeby potem pisać przez 4 lata z konta Mr.Shiva. Jak to się nie wyjaśni do ostatniego odcinka i zostawią to jako otwarte zakończenie do interpretacji to pier.dole takie seriale na forum PSX egztrim. Może macie jakieś fanowskie teorie, jak to się skończy chętnie sobie poczytam jak swego czasu teorie z Gry o Tron.
C1REX 16 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Mnie rozjebał ten żart z GPS do łazienki, ale dopiero za drugim razem powtórzony 3 strony dalej. Mistrz. 1
Killabien 555 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Na poczatku to jeszcze bylo smieszne, ale ostatnie pare stron to juz zenada. Shiva ma jakos 40 lat chyba nie? Kryzys wieku sredniego? Ja lysieje ale mam nadzieje, ze nigdy nie bede mial z glowa tak zle jak on.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciwa22 856 Opublikowano 13 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 stycznia 2022 (edytowane) Cześć, Artur. Kiedy czytałem waszą gazetkę, zawsze wydawaliście mi się ludźmi z dystansem do siebie i otaczającego was świata, który nie oszukujmy się, na przełomie wieków potrafił dać po dupie. Wydawało mi się, że po was to wszystko spływa i po prostu robicie swoje. Wiadomo, każdy miewa słabsze dni, ale generalnie parliście do przodu jak taran i to z waszej postawy czerpałem wiedzę i siłę na swoje przyszłe życie. Podobne zdanie miałem na temat twojej osoby, chodź byłeś nowy na pokładzie, więc z początku trzymałem do ciebie dystans. Ciesze się, że sprzedałeś ten patent komputerowy i ruchasz, bo życzę każdemu jak najlepiej, ale jeśli ceną za sławę i pieniądze jest kompletne zatracenie się w swego rodzaju nienawiści i plugastwie do drugiego człowieka, to chyba ja już nie chcę być bogaty. Czy pieniądze, samochód osobowy i 50 par kroksów potrafią aż tak zobojętnić, wypruć z pozytywnych uczuć człowieka? Nie wydaje mi się. Sam nie mam lekko - wychowuję wraz za mamą półtora rocznego Maksa, ale świata poza nim nie widzimy - tworzymy zgrany zespół, choć często stać nas tylko na pampersy i yerbę. Apeluję więc do ciebie - odnajdź w sobie dobro i żyj bez zadry w sercu. Poczujesz się lepiej, Mi czasem brakuje hajsu ale nigdy miłości i tobie szczerze życzę tego samego. P.S. Dałbyś mi 10 tysięcy złotych na rozkręcenie własnego biznesu? Jak to mówią: "Pierwszy milion trzeba wyżebrać." Pozdro i przemyśl moje słowa bo nienawiść cię zniszczy. P.S. A jak będziesz znowu ruchał to czy mógłbyś wyjątkowo poruchać z dedykacją? Dla Marcina. Dla Marcina, który życzy ci jak najlepiej. Trzymaj się stary. Edytowane 13 stycznia 2022 przez ciwa22 1 1 19
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Nadrobiłem, pyszne. Jak widać status społeczny i majątek nie leczą zawiści i nie mogą kupić klasy.
Rekomendowane odpowiedzi