kanabis 22 644 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 No i co niedowiarki? Znalazlem zdjecie shivy ktore dziec neoi nie potrafily znalesc? Tak jak mowil zaden problem. Wystarczylo wpisac w google shiva plan na sukces
C1REX 16 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Pisał, że rozważał kupno Bugatti za 2-3 miliony Euro, ale nie kupił, bo badziew. No i nie kłamał, skubany. 1
Bartg 5 529 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 15 minutes ago, kanabis said: No i co niedowiarki? Znalazlem zdjecie shivy ktore dziec neoi nie potrafily znalesc? Tak jak mowil zaden problem. Wystarczylo wpisac w google shiva plan na sukces Nawet tu słychać nadchodzące kroki prawne
oFi 2 499 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 ciekawe czy dzisiaj znów zajrzy do swojego tematu o coronaVerbatimie
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sven Froost 493 Opublikowano 13 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 stycznia 2022 Shiva nigdy nie rozmawialismy ale chce Ci napisac jak to wyglada u nas, bylych czytelnikow wychowanych na PSX Extreme na tym forum. Gdy bylismy dziecmi byliscoe naszymi idolami i chcielismy byc tacy jak Wy, Zgredzi. Po wielu latach jak sam widzisz wielu tutaj ma zryta psychike, zle sie trzyma w zyciu i nawet ladowala w szpitalach psychiatrycznych, jest po rozwodach, nie ma dobrego kontaktu z ludzmi a czesc sie stala zwyklymi zboczencami. Niestety ale mieliscie na nas bardzo zly wplyw za dzieciaka i od jakiegos czasu jest to widoczne, teraz naprawde wielu ma problemy w zyciu i posiadanie takich a nie innych idoli odbilo sie na nas a na niektorych bardzo. Zobacz na takiego Grzybiarza, Masorza, Maciuche, JJa albo Kanabisa, przeciez to sa psychiczne wraki czlowieka a czesc forumowiczow sie po prostu przecpala i do nieczego sie juz w zyciu nie nada. Teraz na dobitke jeszcze pokazales ze nie jestes wporzadku po ostatnich postach i zawsze miales nas w dupie. No nie wporzadku sie zachowales 1 3 14
Ludwes 1 690 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 frosti to by się idealnie nadal do ekipy psxextreme z początku wieku 1
kanabis 22 644 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Do ekipy 2022 jeszcze bardziej
grzybiarz 10 314 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 W dniu 11.07.2018 o 14:31, GAMERA napisał: Fajne się tu zrobiło bydło... jak za starych czasów. A teraz na poważnie. Ci koledzy którzy byli tutaj tacy "mili" - zapraszam na Extreme Party. Już sobie zarezerwowałem w redakcji 5 minut "na scenie" by wyczytać Wasze ksywy (które sobie już zanotowałem) i zaproszę Was na środek. Chętnie Was poznam osobiście. Zobaczymy kur.wa czy będziecie mieli wtedy takie jaja i tak prężnie będziecie otwarci z wypowiedziami. Koniec. warte przypomnienia
kanabis 22 644 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 58 minut temu, Sven Froost napisał: Niestety ale mieliscie na nas bardzo zly wplyw za dzieciaka i od jakiegos czasu jest to widoczne, teraz naprawde wielu ma problemy w zyciu i posiadanie takich a nie innych idoli odbilo sie na nas a na niektorych bardzo. #tematdlauwagi
C1REX 16 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Mnie kiedyś zgr.red mashter zrobił w chuja. Normalnie pisał tylko o bijatykach, a dokładnie tekkenie. Jednak raz pisał jakiś tekst o Zombie Revenge na Dreamcasta i że to okrutnie trudna gra, nikt nie da rady przejść, a jak komuś się uda, to niech wyśle dowód do redakcji. Nagrałem mu na kasecie VHS przejście gry na jednym credits'ie. Jeden z pierwszych filmików How to GitGut w gierkach jeszcze przed erą YouTube. Info o tym nie było opublikowane, a kasety, czy kasy za nią nigdy nie odzyskałem. Zostałem oszukany. Zadry w sercu jednak nie mam. O incydencie zapomniałem. W międzyczasie stałem się ultra bogaty, ale nie kupiłem Buggati, bo to syf i Opel Vectra w Combi lepsza. Moja była jednak granatowa, a nie biała, by brudu tak nie było widać. W razie czego mogę podać numer polskiego konta dla studentów by odzyskać 30zł za kasetę, kopertę i koszt przesyłki.
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 15 godzin temu, Bzduras napisał: Dawaj, zakładaj. Tylko weź pozew sam napisz, nie spisuj od kolegi. Kolego, ja obiecuję, że co jakiś czas podrzucę Ci paczkę na Białołękę. Trzymaj się tam i pamiętaj, żeby nie żreć makowca z naczelnikiem!! (Podobno w więzieniu max plejkę dwójkę można mieć jbc) 1
Bzduras 12 764 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Damn, reakcje mi się skończyły W każdym razie sytuacja jest poważna, dzisiaj dzwonił klawisz ze Sztumu i pytał, czy możemy umówić termin na rozmowę. Dzisiaj na PW spodziewam się kuriera z pismem, także wcale nie jest mi do śmiechu. Pamiętajcie, w internecie bądźcie dla siebie mili, nie wyzywajcie innych ludzi od "dzbanów, dzieciaków, miękkich siurasów, zjebów, biedaków, szczeniaków, świrów", bo konsekwencje mogą okazać się katastrofalne. Jestem tego żywym dowodem, od wczoraj nie śpię z obawy o zniszczenie sobie życia. Jak wiadomo, z bogatym się nie wygra 1
oFi 2 499 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 podaj nowy adres to forumek założy patronite na pickę raz w miesiącu
Bzduras 12 764 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Lepiej stare numery ekstrima podrzuć, takie z kultowymi tekstami zgreda Shivy.
SlimShady 3 438 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 5 minut temu, ProstyHeker napisał: (Podobno w więzieniu max plejkę dwójkę można mieć jbc) Lepiej trafić nie można, najlepsza konsola, najlepsza generacja, zobacz jaka potężna lista, a to i tak nie wszystko warte uwagi: https://www.psxextreme.info/topic/123825-the-best-of-szósta-generacja/#comments W sumie zazdroszczę nadrabiania backlogu, książek, darmowej siłki i jedzenia lepszego niż w polskich szpitalach.
Sven Froost 493 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Z tego co piszesz to idealne miejsce dla konsolomaniaka
maciucha 11 649 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 @Dave Czezky dotarł ten przelew na 3 stówy?
Shen 9 689 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 2 godziny temu, kanabis napisał: Do ekipy 2022 jeszcze bardziej za popychadło już robi Rayos
bluber 1 183 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 W dniu 11.01.2022 o 14:04, Mr. Shiva napisał: Tak, jestem dziewicą, pewnie dlatego zacząłem zarabiać jakieś 100x tyle po odejściu z tego guano i przeleciałem więcej dziewczyn niż ty w całym życiu widziałeś. Nie wiem, czy wyprzedzą, bo Slimie oni istnieją tylko dlatego, że pierwszy właściciel potrzebował czasopisma, by wejść na giełdę. Więc takim Fenixikom i innym Ścierkom trafiło się jak ślepemu. Dalej przerzucają się właścicielsko, ostatnio to chyba tylko dla kosztów ktoś to kupił. Żebrali nawet na Patronite, rozłożyli mnie tym na łopatki, jak Rogerek zbierał na kawę w dużym uproszczeniu. więc mówisz, że peklujesz? 2
Bjały 2 964 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Wy macie coś z głową, że odpisujecie temu alterowi? Mejm napisał już że to dwa różne konta i nie mam pojęcia skąd ta ekscytacja. Każdy z nas zna historie ekstrima, zgredów i mógłby podszyć się pod jak ten typ.
triboy 984 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 (edytowane) Czyli to 100% pewne, że ten Mr. Shiva i Shiva z PE to ta sama osoba? @Roger? Pytam, bo czytam PE od '98 I jakoś tak... lekki zawód? Edytowane 13 stycznia 2022 przez triboy
Bjały 2 964 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 39 minut temu, Square napisał: Niestety to nie alter. Możesz rozrysować?
Shen 9 689 Opublikowano 13 stycznia 2022 Opublikowano 13 stycznia 2022 Po tym co tu odjebał gamera, to ja nawet nie jestem zdziwiony, ale niektorym ciezko uwierzyc 1
Rekomendowane odpowiedzi