Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 244,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Też bym chciał wiedzieć, potrzebuję narysować komiks dla niego :) obecnie pracuję nad graficzką z e-kolegą Frosti, potem przydała by się jakaś podobizna Shivy. Z braku laku weźmie się Sheevę z Mortal Komhat :)

Opublikowano

Nie no ten od solarki to byl Playman. Chyba byl tez gejem. A przypomniales mi o nim , ciekawe co z nim. 

Shiva to byl uzelowany suchoklates jak żywcem wyjęty z Boysów. 

Opublikowano
2 hours ago, SebaSan1981 said:

Też bym chciał wiedzieć, potrzebuję narysować komiks dla niego :) obecnie pracuję nad graficzką z e-kolegą Frosti, potem przydała by się jakaś podobizna Shivy. Z braku laku weźmie się Sheevę z Mortal Komhat :)

Czekam jak pojebany, nie zapomnij mnie otagowac jak wrzucisz na forum :obama:

Opublikowano
24 minuty temu, kanabis napisał:

Nie no ten od solarki to byl Playman. Chyba byl tez gejem. A przypomniales mi o nim , ciekawe co z nim. 

Playman był w jakimś jubileuszowym numerze i nawet podał swój PSN ID więc możesz mieć nowego kompana do Fify czy Fall Guys :potter:

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Playman to wiadomo, ze solarka, ale Shiva ten chudzielec tez morde mial spaloną w jakichs tam hydeparkach. Moze razem chodzili na solarium.

Opublikowano

A was tez tak pod koniec lat '90 szokowala xwa HIV?

Alez to byli growi bad boysi:obama:

Opublikowano

Jakby miał ksywę EJC, to tak, ale z HIV-em chyba da się żyć.

Opublikowano
7 minut temu, Dave Czezky napisał:

A was tez tak pod koniec lat '90 szokowala xwa HIV?

Alez to byli growi bad boysi:obama:

A jak. Kumple mi pokazali gazetke a tam info, ze jeden typ ma ksywe Sciera a drugi HIV. Byli wniebowzieci bo do tej pory najmocniejsze na rynku to bylo chyba pegaz ass.

Opublikowano

Ja próbowałem w szkole używać tekstów Myszaqa do podrywania dziewczyn. Nie działały 

Opublikowano
7 minut temu, Pix napisał:

Ja próbowałem w szkole używać tekstów Myszaqa do podrywania dziewczyn. Nie działały 

To spróbuj tekstów Shivy, może one będą lepsze i tez będziesz ruchał

Opublikowano

Mijałem shivę na klatce schodowej tej meliny, w której odbywało się extreme party 5. Nie śmierdział groszem. 

Opublikowano
12 minut temu, second napisał:

To spróbuj tekstów Shivy, może one będą lepsze i tez będziesz ruchał

Cześć, jestem chodzące 320 milionów euro (bo 100 już wydałem) :czezky:

PYK!

I ruchasz. :reggie:

Opublikowano

Dobra, póki shiva nic nie pisze, to robi się już nieśmiesznie. A widze na głównej nowe posty, wchodzę w ten topic z nadzieja na np zdjęcia w urusie, a tu lipa :/

Opublikowano
3 godziny temu, kanabis napisał:

Jak pracowałem kiedyś w Kefcu we Wrocławiu to podjechał na Drive'a. Pracował jako taksiarz, a jak mu powiedziałem, że znam go z PSX'a jako Playman to się mocno zmieszał. Najebany Myszaq też się kiedyś pojawił.

Opublikowano
7 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Gdzie znajdę ten komiks jak już będzie gotowy? Zaciekawiłeś mnie XD

Opublikowano
8 minut temu, fan ppe napisał:

Gdzie znajdę ten komiks jak już będzie gotowy? Zaciekawiłeś mnie XD

www.kancel-adwokacka.pl

Opublikowano
10 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Jak pracowałem kiedyś w Kefcu we Wrocławiu to podjechał na Drive'a. Pracował jako taksiarz, a jak mu powiedziałem, że znam go z PSX'a jako Playman to się mocno zmieszał. Najebany Myszaq też się kiedyś pojawił.

Wydaje mi sie ze on troche tak dla beki tam siedzial. Przeciez on sie tam chyba malowal i zgrywal pederaste. Pewnie myslal ze nikt tego nie czyta i se jajca porobi a tu wsiadl mu gracz do taksowki i boom. Niezreczna sytuacja

Opublikowano
12 godzin temu, MYSZa7 napisał:

jak pracowałem kiedyś w Kefcu we Wrocławiu to podjechał na Drive'a. Pracował jako taksiarz, a jak mu powiedziałem, że znam go z PSX'a jako Playman to się mocno zmieszał.

normalna reakcja, jakby do mnie podszedł na ulicy koleś i powiedział że zna mnie z forum, to też bym czuł się zmieszany (jakbym przypomniał sobie np. posty o sraniu czy coś tego typu).

Opublikowano

Co ja tu właśnie przeczytałem xD poświęciłem ostatnie 30 min żeby nadrobić ten temat :potter:

Za dużo białego zniszczy każdego .

Opublikowano

Chyba czas zamrozić temat i czekać kilka lat aż Mister Shiva znowu się najebie i zacznie wylewać żale, że 20 lat temu został skrzywdzony przez pracowników gazety o grach dla dzieci.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.