metalcoola 178 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Shiva, to wtrącenie o rodzinie Hiva było słabe, nawet jak kogoś nie lubisz, to nie atakujesz jego rodziny żeby się odegrać, to podstawowa zasada... Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 shiva i psyko to chyba ta sama osoba Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 2 minuty temu, metalcoola napisał: Shiva, to wtrącenie o rodzinie Hiva było słabe, nawet jak kogoś nie lubisz, to nie atakujesz jego rodziny żeby się odegrać, to podstawowa zasada... Co pisal o rodzinie Hiva? Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 no ale @hiv mógłby mu tu odpowiedzieć publicznie Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) 19 godzin temu, xboks napisał: @hiv to odkupie na kilogramy te promki, co szły prosto na Allegro z konsolowiska Nawet pomimo tego, że brzydko wyrazales się o X360, o Shivie po jego odejściu i jak słyszałem zostawiłeś żonę z dzieckiem dla młodszej. To już nie gracie razem z Tornado Kacprem w tym wypadku? Ups, przepraszam, to nie Shiva napisał. Edytowane 10 lipca 2018 przez metalcoola 1 Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Psyko się nie cacka, jak trzeba będzie to i Prezydenta obrazi w imię beki. Pamiętajcie o tym, zanim pójdziecie w szranki z tym zawodnikiem. Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 na miejscu blubera wystosowalbym przedsądowe wezwanie do przeprosin dla gamery Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Sprawa jest poważna zamykam forum Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 otwieram 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Robcie screeny, poki jeszcze jest co. Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 35 minut temu, Dave Czezky napisał: Co ma gamera? Duza grabe :badum_tssss: Mirosław Grabie Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Czy ktos moze odbanowac masakratosa, zebg rzucil na sprawe nowe swiatlo? 1 1 Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 to twój kolega przecież, Dawid - myślałem, że już dawno do niego dzwoniłeś założy sobie konto Mr.Masakratos i jazda Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 @masaKRATOS chyba już jest odbanowany. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Spokornieje jak Frosti the Blowman. Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Godzinę temu, JaMaJ napisał: Ej, kiedyś Shiva pisał w PE poradnik do Drivera 2. Celem jednej z misji było zniszczenie innego samochodu, Shiva twierdził, że można to zrobić tylko poprzez zepchnięcie go w przepaść, i jeżeli uda się komuś zniszczyć wroga w klasyczny sposób (poprzez standardowe stłuczki) to stawia browar. W grze była opcja zgrywania replayów z misji, postanowiłem że go wyślę i przyjmę ten browar. To był ostatni dzień, w którym widziałem swoją memorkę. Tak samo widziałeś, jak ja koszulkę wygraną w audycji Gramitacji? Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 10 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 12 4 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Beka beką, pośmialiśmy się, ale to co prezentuje sobą wiadomy redaktor to dno dna. Zróbcie coś z nim tam w redakcji, bo o ile piraty te lata temu JAKOŚ można zrozumieć i podyskutować, tak rynsztok jaki prezentuje pan redaktor strasznie niszczy wizerunek jakiegokolwiek profesjonalizmu. Odnośnik do komentarza
Twarożek 26 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 2 minuty temu, krzyhu923 napisał: Beka beką, pośmialiśmy się, ale to co prezentuje sobą wiadomy redaktor to dno dna. Zróbcie coś z nim tam w redakcji, bo o ile piraty te lata temu JAKOŚ można zrozumieć i podyskutować, tak rynsztok jaki prezentuje pan redaktor strasznie niszczy wizerunek jakiegokolwiek profesjonalizmu. Gamcio? 1 Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Godzinę temu, JaMaJ napisał: Ej, kiedyś Shiva pisał w PE poradnik do Drivera 2. Celem jednej z misji było zniszczenie innego samochodu, Shiva twierdził, że można to zrobić tylko poprzez zepchnięcie go w przepaść, i jeżeli uda się komuś zniszczyć wroga w klasyczny sposób (poprzez standardowe stłuczki) to stawia browar. W grze była opcja zgrywania replayów z misji, postanowiłem że go wyślę i przyjmę ten browar. To był ostatni dzień, w którym widziałem swoją memorkę. Ja po swoja gre na GCN musialem sie pofatygowac osobiscie do Krakowa... po zadzwonieniu domofonem jeszcze tego samego dnia ja mialem Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 5 minut temu, Raptor napisał: Ja po swoja gre na GCN musialem sie pofatygowac osobiscie do Krakowa... po zadzwonieniu domofonem jeszcze tego samego dnia ja mialem Nie no, ja gry za napisane listy miesiąca też dostałem, nie było problemu. BTW: Napisałem w sumie 3 listy, z czego 2 były listami miesiąca, dawne czasy, jakieś 12 lat temu. Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 jak widać po przykładzie REDAKTORÓW @Shiva i psyko nie ma czegoś takiego jak dawne czasy Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 3 minuty temu, JaMaJ napisał: Nie no, ja gry za napisane listy miesiąca też dostałem, nie było problemu. BTW: Napisałem w sumie 3 listy, z czego 2 były listami miesiąca, dawne czasy, jakieś 12 lat temu. To ja mu pozyczylem do recki swoj import, trzymal ja wieki. Do czasu, az nie uslyszal mnie w domofonie Odnośnik do komentarza
JaMaJ 46 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Zaraz się okaże, że on ma całą szufladę fantów od czytelników Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 Bardzo przypomina to "aferę" z Channel Awesome/TGWTG, czy chociażby Secret Service i sprawa z Pegazem, gdzie też niby wszyscy się lubili, i ktoś od czasu do czasu publikował newsy że to fałsz i oszustwo, ale mało kto wierzył, w sumie to smutne, ale przynajmniej wspomnienia pozostaną szczere Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi