Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Orzeszek napisał:

Czekamy na posty Pegaza, który spyerdolił z kasą "Polak potrafi" za reaktywacje Secret Service na Dominikane i wspominki Gulasha który musiał dostać raka by uciec z gułagu zwanym Neo+.

Dr Maxa z Neo Plusa poczytałbym w PE,  zamiast Marcelusa,  który do gazety o gierkach dla dzieci,  przemyca lewackie poglądy. 

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Naczelnym miał zostać Koso,  ale przeniósł się na portale internetowe. Czemu Butcher?  Bo jest odpowiedzialny.  Gdyby Ekstrima prowadził HIV,  czy Kali,  już dawno PE byłoby wspomnieniem. 

Znając zapędy handlowe Hiva to pół redakcji wyprzedałby na allegro i olxie xd

Edytowane przez Słupek
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Karolek napisał:

@Shiva czy tam @Mr. Shiva pewnie pamięta tę akcję bo wyjaśnił to już raz 10 czy ileś lat temu na bieżąco ale post został po minucie wypier.dolony, przeczytało go może kilka osób. Nie wiem czy nie zbanowali go też z miejsca w ramach podziękowań za wieloletnią współpracę xD O jakimkolwiek szacunku do butchera i jego świty nie mogło być już mowy po takiej akcji, zwłaszcza, że nikt później nie reagował na pytania o skasowany post i zaginionego zgreda. 

Dokładnie 10 lat temu, wątek "Inteligentna krytyka pod adresem Zg(RED.)ów" w dziale Zgredzi, druga strona, polecam. Nie śledziłem akcji wtedy (a w każdym razie nie pamiętam), ale na dzień dzisiejszy jakieś tam posty dotyczące tematu domniemanych plagiatów wiszą, a stare konto Shivy jest aktywne.

Opublikowano

Zróbcie wakacyjny numer specjalny z praniem brudów od 1997. Ale wszystko ma być wyjaśnione, każdy kawałek pizzy zamówionej na Sokolską rozliczony. No nawet ja bym kupił.

• Plusik 2
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Z HIVem też lipa wyszła, jak już tak wspominamy (post hiva, nie można wkleić gotowego posta):

przeglądam temacik i lekki smuteczek

Diabeu, Psyko, Czort [*]

a nawet takie dzbany jak Maiden czy Alien xd

Opublikowano

Psyko to niech odpocznie u siebie, bo beret ma zryty jeszcze bardziej niż miał chyba. Pozytywny wariat z miłością do chemii, ale czasem ciężko z nim pogadać tak normalnie.

Opublikowano
2 godziny temu, Słupek napisał:

Znając zapędy handlowe Hiva to pół redakcji wyprzedałby na allegro i olxie xd

Kiedyś w PE napisałem, co oczywiście ten cep usunął, że gdyby mógł, to sprzedałby matkę. To idealne podsumowanie HIV`a. 

• Plusik 1
  • Haha 4
Gość ragus
Opublikowano

dla mnie najlepszym podsumowaniem HIVa jest plucie na X360 przy premierze, a potem robienie lachy marce jak dostał ciepłą posadkę xD

ten zgred dał mi HIVa

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

dla mnie najlepszym podsumowaniem HIVa jest plucie na X360 przy premierze, a potem robienie lachy marce jak dostał ciepłą posadkę xD

ten zgred dał mi HIVa

ALE LOL! A PREORDERZY TO FRAJERZY

pamiętam jak dziś

Opublikowano

Ale jest więcej takich przypadków: jeden zgred pluł na PE (oczywiście nie dosłownie), a potem wrócił do pisania i mówił że jest spoko, a wtedy to żartował :)

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

a KILu - ten od recenzji gierek na DSa i PSP - przerabiał konsole, wystarczyło do niego wysłać xD

Edytowane przez ragus
Opublikowano

A potem HIV dawał do zrozumienia, ze Unreal Tournament na 360 będzie lepsze niż na PS3, bo będzie miało achievementy :) Z drugiej strony potem sam się przyznał że to było jak choroba, i później wyleczył się z manii osiągnięć

Gość ragus
Opublikowano
3 minuty temu, grzybiarz napisał:

No i przynajmniej fachowo przerobił moje dwa NDSy - a że był zgredem, to nie bałem się wysłać konsolek :)

grzybi masz pod ręką numer z testem xboxa 360? taka zielona okładka z białym xboksem. 

co ja bym dał żeby przeczytać jeszcze raz te podsumowanie HIVa na 250 słów xD

Opublikowano (edytowane)

@ragus Może gdzieś znajdziesz... chyba jak szukałem Shivę, to znalazłem jakąś stronę z PE, jest pewnie parę stron wcześniej:

9abfe28442e49b40ac1259cbf1e4

a jest to numer 101.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

Nie chciałem tak bezpośrednio linka wklejać, bo... no właśnie - czemu ktoś zebrał i zeskanował tyle numerów PE?

Może ktoś ma takie hobby.

• Minusik 1
Opublikowano

a później ten jego artykuł 50(?) które musisz wiedzieć o 360, chyba też był jego (okładka z PES'em 6 /Gears of War 1) i wywiad Ściery z samym HIV'em o pracy w MS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...