yaczes 14 477 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Ze Perez na to wszystko pozwala, alez kolo ma stalowe jaja. Szanuje jak poyeahbunny 1 1
ping 9 042 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Teraz, milan napisał: ping proszony o zwrot wszystkich plusikow w temacie zakupy. Na którymś VLOGU mówiłem, że to tylko drukowane okładki, a wszyscy łykali jak pelikany
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Do niedzieli tutaj wszyscy beda brudni.
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) Cytat W 2005 roku prawilnie kupowałem oryginalne giery na X360 Tak, pamiętamy, że wyzerowali ci osiągnięcia na XBL za piractwo. Edytowane 10 lipca 2018 przez Gość
Tokar 8 265 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Za rządów Fenia fokobijcy byłoby odkurzanie tematu co 10 minut połączone z holokaustem użytkowników
ogqozo 6 542 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 4 minuty temu, Dave Czezky napisał: Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Ze Perez na to wszystko pozwala, alez kolo ma stalowe jaja. Szanuje jak poyeahbunny Jest to wrażenie, że każda sekunda może być ostatnią
aux 3 784 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: Wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Ze Perez na to wszystko pozwala, alez kolo ma stalowe jaja. Szanuje jak poyeahbunny Właśnie miałem to samo napisać. Wielki szacun dla Pereza i Rogera że pozwalają na tą trzodę :) Dawno nie było takiej beki. Dziś w robocie niemal cały czas śledziłem wątek śmiejąc się w głos pod nosem. Dobrze że mam samodzielne stanowisko pracy.
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 3 minuty temu, krzyhu923 napisał: Tak, pamiętamy, że wyzerowali ci osiągnięcia na XBL za piractwo. Ty juz 3 edyty zrobiles. Chyba zmiekly Ci jajeczka bo coraz milsze wersje.
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Ja widzialem wszystkie wersje. Ping chyba tego tak nie zostawisz.
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Teraz, milan napisał: Ty juz 3 edyty zrobiles. Chyba zmiekly Ci jajeczka bo coraz milsze wersje. Nie, (pipi)nąłem się, bo żadnej edycji u pinga nie było, tylko mi coś przeskoczyło i nie zauważyłem za drugim razem tej części posta.
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Pojemnik z jadem przedwczesnie zrzucony
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 17 minut temu, Tokar napisał: Nie przejmujcie się synami Gulasha, Hiv pokochał jak swoje. milan@ Wytłumacz heheszkę dla tego postu, czy to nie ty przechodziłeś w rage mode, bo ktoś się śmiał z imienia twojego syna? Przecież z dzieci nie wolno.
yaczes 14 477 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Ping zbudowal fejma na piratach? Uzywal tych wersji z automatycznym 1000gs?
ping 9 042 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 (edytowane) 6 minut temu, krzyhu923 napisał: Tak, pamiętamy, że wyzerowali ci osiągnięcia na XBL za piractwo. Jedyny Polak jakiemu wyzerowali to LukkPL, potem odbił w stronę Sony. Ja z czołówki byłem chyba jedną z niewielu osób, które grały na oryginałach. Ba, nawet nie odsprzedawałem gier - zapraszam do mnie na jamę, praktycznie wszystko z taga mam na półce, łącznie z gierkami kupowanymi w 2005 po listopadowej premierze X360 (prócz gier pożyczonych od znajomych). Edytowane 10 lipca 2018 przez ping
Mejm 15 296 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 1 godzinę temu, ping napisał: Ja już wolałbym gości piszących o grach na bazie piratów, niż pod dyktando działu PR wielkiego wydawcy. O jakie to prawdziwe.
ciwa22 856 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 19 minut temu, Tokar napisał: Nie przejmujcie się synami Gulasha, Hiv pokochał jak swoje. Tornado musiał wywołać huragan kiedy w poniedziałek rano podczas szczotkowania zębów dowiedział się że ma dwójkę świeżych braci.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 623 Opublikowano 10 lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lipca 2018 Niektórzy widzę, że podchodzą do sprawy zbyt poważnie, tak jakby nagle upadły jakieś autorytety moralne w postaci Zgredów PE. Przypominam, że ci goście pisali tylko o grach wideo, niektórzy nawet pomimo braku warsztatu pisarskiego i często na spontanie, poza tym chlali, imprezowali i pluli z Wieży Eiffla (WOW! LOL!)), a tutaj ludzie się unoszą, że wstyd, upadek, żenada, bo (niespodzianka!) grali na piratach. Normalnych czytelników to nie interesowało. Oni chcieli po prostu co miesiąc dostać dawkę informacji o tym, jakich gier na Verbatimach szukać w segregatorze u Dmitrija z giełdy. A dla moderacji/adminów oczywiście szacunek za brak interwencji w temacie, jednak oni dobrze sobie zdają sprawę, że z tamtą redakcją nie mają nic/niewiele wspólnego i PE pod nowym wydawnictwem trzeba odciąć od "tamtych czasów" grubą kreską. 11
Gość Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Teraz, ping napisał: Jedyny Polak jakiemu wyzerowali to LukkPL, potem odbił w stronę Sony. Ja z czołówki byłem chyba jedną z niewielu osób, które grały na oryginałach. Ba, nawet nie odsprzedawałem gier - zapraszam do mnie na jamę, praktycznie wszystko z taga mam na półce (prócz gier pożyczonych od znajomych). Jesli naprawdę to nie ty, a byłem przekonany, to bardzo przepraszam.
boston_luke 193 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 21 godzin temu, janol napisał: na Dreamcasta i PS2 zaopatrywałem się już w takim kiosku na Hermańskiej, przy Dmowskiego. Pan obsługujący wyglądał jak James Woods tylko z zakolami. Tutaj dystrybucja była trochę inna, bo drukował listę dostępnych tytułów, zamawiało się, a odbiór był na drugi dzień. "Raczek" ta chatka się chyba nazywała. Egzemplarze Extremów i Neo też często miał i albo dorzucał do "zakupów" albo w razie wątpliwości pokazywał jakie dana gra otrzymała oceny od zgredów.
ping 9 042 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Teraz, krzyhu923 napisał: Jesli naprawdę to nie ty, a byłem przekonany, to bardzo przepraszam. Wyglądam młodziej i nigdy nie włożyłbym kraciastej koszuli
Mejm 15 296 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Nawet cdaction, ktore reka szmuglera w dziale z listami od samego poczatku je.balo piractwo i wyklocalo sie z czytelnikami popelnilo niedawno felieton z ktorego wyszlo, ze sam szmugler piracil na wroclawskiej gieldzie (czy jakos tak, ale ogolnie posypal sobie glowe popiolem). Ale pewnie Fenix mial beczunie ogromna jak podpisywal dila z sony polska o zamieszczeniu na tylnej okladze reklamy z tym zrobaczalym jablkiem wlozonym do szaraka xD
milan 7 022 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Alez to proste. Tokar nie obrazil zadnego dziecka. Dlatego nie plusowalem pisania o tortilli jja Nigdy nie mialem rejdza o obrazanie mnie. Lubie nawet
Mędrzec 9 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Ja tylko w piraty gram od pierwszego Commodora C 64 w 92 roku, i to sie nigdy nie zmieni juz. Czasami kupowalo sie oryginal ale to tylko dlatego ze piraci nie mieli albo lepiej sie wiodlo w zyciu. Piractwo pokochalem wlasnie dzieki PSX Extreme, za to ludzie pokochali zgredow ze to nasze chlopaki z sasiedztwa , takie jak my.Gimbusy 20, 30 letnie nigdy tego nie zrozumieja bo mieli peszka , nie zyli w tamtch czasach. To dziec wujka google i netu czyli najwiekszego szamba.
Tokar 8 265 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Dobra, możecie się uspokoić na 2 godziny? Mecz jest. 1
Rekomendowane odpowiedzi