Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Tokar napisał:

Dla Kobika? 1/7 puszki tuńczyka

To był kolejowy warzywniak, nie rybny.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Czy loser to nie czasem był brat gamera? DA WE bierz kazuba na te party bo mogą z tagiem wyskoczyć.

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Jeśli się nie mylę,  zarzuty były w tekstach wspominkowych z okazji 10-lecia.  Chyba nr z recenzją Uncharted,  więc gdzieś tam szukaj. 

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :) Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Opublikowano
8 minut temu, aux napisał:

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :)Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Numer 125, strona 96.

• Plusik 6
Opublikowano

A tak z ciekawości, czy Gamera ma prawo jazdy? Ale takie normalnie, nie na żółwia. Bo prowadzenie kącika wyścigowego bez uprawnień to byłaby sprawa dla prokuratury.

• Minusik 1
Opublikowano
22 minuty temu, Pix napisał:
32 minuty temu, aux napisał:

Spoko. Wyjąłem już z domowego archiwum roczniki 2006, 2007 i 2008 :)Wieczorem zasiądę w fotelu i przejrzę dokładnie każdy numer. Ta ówczesna mini czcionka strasznie utrudnia szukanie. Kiedyś mi to nie przeszkadzało bo lubiłem mieć dużo treści w niskiej cenie :)

Numer 125, strona 96.

No i teraz aux musi nowe plany na wieczór zorganizować.

• Haha 1
Gość ragus
Opublikowano

Kobik ale ty do tych recenzji to chyba co najwyżej obrazki malowałeś no nie?

Gość ragus
Opublikowano

Rzadkie nagranie video gościa od korekty, minutę po otrzymaniu maila z recenzją kobika.

Gość ragus
Opublikowano

a uchowało się coś z tego? dawaj wstawiaj.

Opublikowano

GRA MNIE ZMECZYLA JAK MARTWY CIAG
by Jan Kobik II

Ale bym czytal. xd

Opublikowano
W dniu 9.07.2018 o 12:33, Rozbo napisał:

Dziennikarstwo w ogóle, a w naszej dziedzinie szczególnie, to bardzo niewdzięczna praca

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Mister Ściery to się bym raczej w temacie nie spodziewał, jego 3 grosze w którymś tam jubileuszowym numerze (200?) otworzyły mi oczy i zaszczepiły gdzieś tam we mnie ideologię "je,bać graczy", mimo że coś tam dalej gram.

polecam serdecznie ten jego tekst

Edytowane przez ragus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...