Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano

no jak sie slucha czegos wiecej niz radia to sie raczej zna.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 244,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

No Pana Henka z jego zespolem Calipso grajacego na weselach raczej nie znajdziesz.

Opublikowano

a tego to nie wiem, nie znam sie na weselnych kapelach tak dobrze jak ty

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Dla mnie to trzeba byc dzbanem, zeby youtube porownywac do lamania prawa przez redakcje. Mam nadzieje, ze to kiedys zrozumiesz.

Opublikowano

no widzisz, a dla mnie trzeba byc mausem, zeby zakladac, ze 'prawie wszyscy artysci maja swoj profil'.

'prawie'

przeciez to niz nie znaczy w kontekscie definicji piractwa. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

enough-internet.gif

Opublikowano

Nie wchodziłem pare dni tutaj, widzę, że dalej trwała dyskusja o piractwie i nagle najtmer wyj,ebał z jeżdżeniem po drogach projektowanych na pirackim oprogramowaniu XDD i się zaczęła lawina XDD

Opublikowano

Nieważne o czym, ważne, żeby coś się działo.

Opublikowano

6OcjSfG.png

Dyskutujmy.

Opublikowano

Skąd to w ogóle jest?

Musioła będę pamiętać na zawsze za ten jego meltdown po odkryciu, że hakował sobie trofiki w profilu. Szkoda, @c0ŕ, że nie zrobiłeś wtedy żadnego screenshota zanim ukrył profil :[ 

Opublikowano

100% w Hamster Ball w 3 minuty, pamiętamy 

Opublikowano

U disneya by nie popracował

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry ten nowy-stary redaktor. ogólnie to wkurzył się za głodowe stawki, jakie dostawał za te "filmy".

Pozytywny gość, odnalazłby na forumku.

PS. Jemu też nie spodobała się recenzja Butchera :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przeczytałem ten wątek i mimo ze niewiele zrozumiałem to popałakałem się ze śmiechu

nie odpowiedziano tylko na most important questions: czy niejaki lucek i hiv z redakcji i z filmu grzybiarza płacą alimenty na dzieci czy też beztrosko nowe życie? 

wy znacie te wszystkie osoby? bo mam wrażenie że połowa forum pracowała w redakcji lub wszystkich zna

Opublikowano
2 minuty temu, canadafan napisał:

wy znacie te wszystkie osoby? bo mam wrażenie że połowa forum pracowała w redakcji lub wszystkich zna

tak

Opublikowano

Ja płacę alimenty na Lucka

Opublikowano

A Lutzek na mnie 

Opublikowano

Lucek, patrz, sąsiad-żmija się ciebie wypiera, ale jak jest whisky do opracowania to już stoi na wycieraczce. 

Opublikowano

u nich w berlinie to pewnie normalne 

Opublikowano

Dziękuję za troskę o moje finanse, ale już mam księgowego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.