Skocz do zawartości

Verbatim czy jajko - co było pierwsze...

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie dostałem żadnej PMki, więc przebij teraz to.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 244,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Obawiam się jednak, że to nie fake. Swego czasu Shiva zaprosił mnie do znajomych na facebooku, przyjąłem, bo jednak byłem od początku czytelnikiem PE, lubiłem jego kreację i teksty w magazynie i fajni

• Ach, to działanie w imię idei <3 Zawsze fajnie jest mieć świadomość, że niektórymi ludźmi kieruje coś więcej niż zysk czy sława, która szybko uleci. Takie słowa to miód na moje serce, bo pokazuje,

Opublikowano

Ja tak samo. Nawet napisałem PMkę do milana to (pipi) mi nie odpisał :/

A odczytał.

Opublikowano

milaneze, dej mie to hasło teraz

dawaj hasło!

Opublikowano

Udzielam podpowiedzi: serwer, pustynia

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

morze, rozdwojenie

Opublikowano

dzięki za oryginalne foty z libacji u olszmana :lapka:

11. Wymień 10 rodzajów sera.

gorgonzola

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Również pozdrawiam, z fartem mordeczki. :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.01.2019 o 20:34, DarealRadexHEJOO napisał:

Witam serdecznie! Jak Nowy Rok? Kłaniam się. Pozdrawiam.

a dziękuję, very nice beginning of 2019 miałem, szafa gra jak to mówią!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Przypomniało mi się wczoraj o foruminguni trafiłem przypadkiem na ten temat. Przeczytałem od deski do deski. Z forume jestem związany z większymi i mniejszymi przerwami od początku ale to jest top1 tematów :icon_idea:

Opublikowano

I co, było czytanie ksyw przez Gamerę na Extreme Party? :))))

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Okazuje się, że każdy ma coś za uszami, autorytety sprzed lat kruszą się jeden za drugim...
Hiv szuka roboty w UK, bo promki się skończyły, to koniec pewnej epoki.
Poza tym zaciekawiła mnie sprawa Aja, ktoś wie za co poszedł w pasiaki, to ściema? Bo jak nie to może chłopakowi zrobimy jakąś paczkę, żeby wiedział, że ktoś o nim pamięta.

Opublikowano

Aju? to biznesmen, działa w "nieruchomościach", jakaś firmę taksówkarską ma. Może gdzieś mu się noga powinęła?

Edytowane przez grzybiarz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skąd info, że Hiv szuka pracy w UK?

W dniu 12.09.2019 o 10:44, grzybiarz napisał:

Aju? to biznesmen, działa w "nieruchomościach", jakaś firmę taksówkarską ma. Może gdzieś mu się noga powinęła?

Coś kiedyś pisali o vacie, teraz temat na czasie, to może go dojechali za dawne sprawy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 22.10.2019 o 15:05, Waldix napisał:

Skąd info, że Hiv szuka pracy w UK?

Globalna wioska, kumpel miał go w znajomych na FB i tam sam publicznie pisał na ten temat, co z tego wyszło to nie wiem... 

W kwestii Aja, kto wie co jest prawdą, ale każdy kto choć raz miał problemy z bagietami/sądami itd. wie, że jak masz hajsy, to zawsze wybronisz się grzywną, bo w pasiaki to wsadzają patologię, ludzi z słabym alibi/przyłapanych na "gorącym uczynku", albo bez hajsu... 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 29.11.2019 o 01:13, Iron napisał:

Globalna wioska, kumpel miał go w znajomych na FB i tam sam publicznie pisał na ten temat, co z tego wyszło to nie wiem... 

Zapytaj kumpla czy znalazł.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat ZŁOTO.

Opublikowano
W dniu 11.07.2018 o 14:31, GAMERA napisał:

Fajne się tu zrobiło bydło... jak za starych czasów.

A teraz na poważnie. Ci koledzy którzy byli tutaj tacy "mili" - zapraszam na Extreme Party. Już sobie zarezerwowałem w redakcji 5 minut "na scenie" by wyczytać Wasze ksywy (które sobie już zanotowałem) i zaproszę Was na środek. Chętnie Was poznam osobiście.

Zobaczymy kur.wa czy będziecie mieli wtedy takie jaja i tak prężnie będziecie otwarci z wypowiedziami. 

Koniec.

xd

nie to okno wkleiłem cytowanko

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Gamera się nie pierdolił w tańcu. Nie takich jak Wy wciągał nosem. Ściera nie raz musiał majty prać po konfrontacji z tym cyborgiem :hi:

Opublikowano

No jak gamera spaślak pol zycie spedzil na dokuczaniu takim  bykom jak 60 kilowy redaktor naczelny pisma o horoskopach sciera  to nic dziwnego ze uje,bal sobie ze jest stevenem seagalem. 

Ktos wrzucal tutaj filmik jak dokucza scierze. Przeciez to bylo zalosne, przypominalo to sytuacje w podstawowce jak spasiony kolega gnebi klasowych szczurkow za to ze sie wczesniej nabijali z niego ze jest kaleką na wfie. Przeciez Czezky by zabil tego pasibrzucha. Dobrze dla gamery ze nie doszlo do wyczytania :obama:

Opublikowano

O ten film chodzi?

ja tu widze ze sciera serio sie bal, ciekawe co gamera odpierdalal w tej redakcji. Po tym co tu wypisywal wszystko jest mozliwe.

Opublikowano

O proszę. Jako młody czytelnik jakoś jednak filtrowało się te teksty ze szmatławca. W te wszystkie wygłupy jak jeżdżenie po ulicy na biurowych fotelach, czy tam plucie z wieży ajfla jeszcze się wierzyło (były zdj. przecież). Takie debilizmy to byl klimat PSXE, ale np to że Gamera to taki straszny bully i takie przykładowe pogróżki z HP w stronę Ściery to już wydawały się jako niewinne heheszki i podtrzymywanie "image" zgredów. No nie fajnie, ale na dłuższą metę takie cfaniaki w końcu trafiają na głupszych/silniejszych od siebie i ewentualnie przychodzi zderzenie z rzeczywistością, także karma sama się upomni. 

Co jeszcze? Starucha w lochach, a HIV ma hiva? ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.