Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

crash remake dużo traci na switchu w porównaniu  z ps4?

O dziwo nie zaimplementowali Crashowi i spółce futra (co jest niedorzeczne patrząc, że już nawet na GaCku takie rzeczy były podstawą) choć teraz przypomina bardziej Crasha z PSXa, więc to kwestia gustu. Rozdzielczość w docku to 720p a w handheld mode to 480p. Wizualnie stoi na praktycznie tym samym poziomie ale taki efekt jak brak odbicia Crasha w cieczach gdy biegnie. Tak to reszta jeżeli jest słabiej wykonana to musiałbyś porównać obie wersje obok siebie aby je zauważyć. 

• Plusik 1
Opublikowano
19 godzin temu, milan napisał:

crash remake dużo traci na switchu w porównaniu  z ps4?

Pytanie powinno być czy dużo zyskuje:xboss:

Jeżeli nie jesteś 4k i 60fps whore to Jamraj przenośnie rozwala system, bo zagrać w to na klozecie jest bezcenne.

Opublikowano
11 godzin temu, milan napisał:

Cloudiusz wyskoczył z obroną Częstochowy.

No zastanowię się, wydaje się że tablecik będzie idealny do crasha, a futro sobie wyobraże.

Crash bez tego futra bardziej przypomina oryginał z PSXa (z futrem wydawał mi się, że to już nie ta sama postać). Sam łykam wersję na Switcha a jak przyjdzie co do czego to też zawita na PS4 (jak w końcu ją nabędę). 

Opublikowano (edytowane)

Musisz sam uznać, czy masz jaja, żeby zapłacić za Sagę. To jest momentami fajna gra, ale sportowana na chama z komórek. Wszystko działa kiepsko, sterowanie jest dosłownie skopiowane z komórek (ale bez obsługi ekranu dotykowego Switcha!), ogólnie średnio wygodne. Wygląda ok. Octopath działa perfecto i jest dopracowany, a jego ewentualne wady (grind, random, głupota) zazwyczaj można przypisać tym bardziej do Sagi. Ja bym polecał jednak poczekać na jakąś obniżkę, jeśli się nie jest pewnym.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano
W dniu 13.08.2018 o 10:51, milan napisał:

Cloudiusz wyskoczył z obroną Częstochowy.

No zastanowię się, wydaje się że tablecik będzie idealny do crasha, a futro sobie wyobraże.

Jezu przecież grałeś już w to 20 lat temu xD

I co, 279 zł przygotowane?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
Cytat

czy w Titan Quest jest jakikolwiek multiplayer 

ja wpisałem w google i już wiem, a ty się męcz 

Edytowane przez ragus