maciucha 11 612 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 całe życie mam ten sam problem, może wy też, ale wybieram się na weselicho i nie chce znowu przy 2 tańcu miec koszuli przy kolanach, więc szukam rozwiązania jedyne, które zdaje mi się sensownym są takie męskie suspendery zapinane na udzie lub też przypinane do skarpetki, wiadomo, że na gołej du.pie wygląda to śmiesznie i lamersko, no ale po to mam jeszcze na sobie spodnie i tu pytanie - korzystał ktoś, zdaje to to egzamin? https://allegro.pl/stays-garters-podwiazki-meskie-szelki-koszuli-pl-i6975817299.html dziękuję pozdrawiam, tylko poważne odpowiedzi 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Nie no, chcesz podwiązki do rajstop to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 do koszuli nie do rajstop Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Trochę gejowskie, ale jak miałem większy brzuch niż mam teraz, to czasem zakładałem te "szelki". Uwierają w uda i te moje przynajmniej łatwo się odpinają, ale zazwyczaj jednak zdają egzamin i trzymają koszulę równo i w spodniach. Ale zamów za kilka złotych od Chińczyków z Aliexpress, a nie za prawie 30 z Allegro xD Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Qurwa gdybym mial takie problemy. Mysle ze najlepiej jak sie powiesisz, na tych podwiązkach Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 11 minut temu, II KoBik II napisał: Qurwa gdybym mial takie problemy. Mysle ze najlepiej jak sie powiesisz, na tych podwiązkach no jak nie masz takich problemów to zamknij pi.sde i idź spłacać ps4 na raty 1 2 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichAelis 5 597 Opublikowano 20 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 W zyciu bym tego nie założył. Czaicie sciągasz spodnie do loda a tam takie cos. Laska zabija was smiechem, albo każe sobie obciągać. inna kwestia jest taka, że problem z koszula jest poważny i nie wiem jak sobie poradzic. 4 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Densem świruje na parkiecie, a tu nogawką wypada podwiązka, historię tę poznają 3 kolejne pokolenia na 300 kolejnych weselach. Śmiechom nie będzie końca. Denerwuje cię koszula to załóż na nią złotą kamizelę dżastina bibehra. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 20 minut temu, maciucha napisał: no jak nie masz takich problemów to zamknij pi.sde i idź spłacać ps4 na raty Ogarnij dupe synku, zapadlbym sie pod ziemie jakbym w ogole napisal taki temat. XD. Ja pyerdole, załóż se podwiazki ty glupi ciulu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Przecież jak się kupuje odpowiednią koszulę do garnituru to ona sięga prawie do połowy ud, spodnie sięgają ponad biodra i nie ma ch.uja, żeby ona wyskoczyła. O co kaman w ogóle? No z tymi podwiązkami to dałeś. Przydatna rzecz jak chcesz tam nóż sobie przyczepić w razie zadymy, albo pomóc przy krojeniu torta o północy. Edytowane 20 Lipca 2018 przez krupek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 tył koszulki włożyć w odbyt i jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Nie mam tak. bardziej wkurza jak z bokserek robią się stringi i gilotynuje jajca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 O w końcu wiem po co kolesie w Mad Menie to nosili xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (pipi)a,ne wesela Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Godzinę temu, krupek napisał: Przecież jak się kupuje odpowiednią koszulę do garnituru to ona sięga prawie do połowy ud Koszula sięgająca do połowy ud? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 No za jaja spokojnie te kilka cm, własnie po to, żeby nie wychodziła ze spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 wsadz koszule w gacie i bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) 1. Wstań 2. Włóż koszulę w spodnie 3. Załóż pasek. 5. Rozepnij rozporek 6. Włóż łapę do rozporka, pociągnij lewy przód koszuli maksymalnie w dół. 7. To samo z prawej strony. 8. Powinna się trzymać. 9. Możesz zapiąć rozporek. 10. Czy zapomniałem o punkcie nr 4? 11. Sprawdzasz to. 12. Śmiejesz się, że jesteś głuptas i nie zauważyłeś. 13. Prześlij tę wiadomość do 10 innych osób, albo do końca życia będziesz grał na Nintendo Edytowane 20 Lipca 2018 przez Blaise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Trochę jak forum dla ludzi po udarze, albo takich, którzy 20 lat byli w śpiączce i uczą się od nowa podstawowych czynności życiowych jak ubieranie koszuli i spodni. Dziwnie się zrobiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Takie na udach osobiście, by mnie chyba denerwowały, ale mocowane do skarpetek miałem i było wygodnie . A jak dziewczyna będzie chciała pajdę do ust to powiedz, że tylko przez rozporek, bo ci się kanty w spodniach zagniotą Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 a myślałem, że w tym miesiącu wygrywa temat o verbatimach w PE... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Dobrze dopasowana, porządna koszula (długość myślę tak do połowy dupy) + pasek (tylko nie ścisk na bezdech) + nie branie udziału w oczepinach dla bydła + uśmiech = to musi się udać! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) 7 godzin temu, krupek napisał: Przecież jak się kupuje odpowiednią koszulę do garnituru to ona sięga prawie do połowy ud, spodnie sięgają ponad biodra i nie ma ch.uja, żeby ona wyskoczyła. O co kaman w ogóle? No z tymi podwiązkami to dałeś. Przydatna rzecz jak chcesz tam nóż sobie przyczepić w razie zadymy, albo pomóc przy krojeniu torta o północy. No nawet jak nie wyjdzie cała to się powyciąga i będzie wyglądać jak psu z du.py wyjęta, bo ten fragment siedzący w spodniach jest oczywiście cały pognieciony, że o wiszących fałdach koszuli nie wspomnę. 4 godziny temu, Dr1zzt napisał: Takie na udach osobiście, by mnie chyba denerwowały, ale mocowane do skarpetek miałem i było wygodnie . A jak dziewczyna będzie chciała pajdę do ust to powiedz, że tylko przez rozporek, bo ci się kanty w spodniach zagniotą Przy siedzeniu też ok? miałem stos dopasowanych, dobrych koszul i wszystkie mniej lub bardziej wychodziły, bo taka jest kolej rzeczy, więc takie kupie i chuy mnie obchodzi wasze biadolenie i poprawianie koszuli co 10 minut bo powychodziła ze spodni Edytowane 20 Lipca 2018 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jak te podwiazki Ci strzelą w tańcu to koszula podwinie się jak roleta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi