Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Autor 7 godzin temu, MaZZeo napisał: No i prawidłowo maciucha, nie słuchaj się konsolomaniaków w żonobijkach xd kupiłeś te po taniości z allegro czy z mojego linka? Te po taniości za 30zl
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l 7 godzin temu, MaZZeo napisał: No i prawidłowo maciucha, nie słuchaj się konsolomaniaków w żonobijkach xd kupiłeś te po taniości z allegro czy z mojego linka? Dziwny system wartości - męskie podwiązki > prawilna żonobijka. Z 2 strony każdy nosi co chcę i ma swojego bzika.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Włącz sobie blokowanie moich postów / znowu poproś adminów o kasację swojego konta i odczep się wreszcie lamusie. Edytowane 4 sierpnia 20186 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Autor dla ścisłości to te miałem ubrane, więc te teksty o podwiązkach to nie wiem do kogo i będę nosił zawsze do koszul, bo w ogóle ich po chwili nie czuć, ogólnie są bezproblemowe i 100% skuteczne a zdanie strzelających z ucha wujaszków chu.jaszków z krawatem do pępka w białej koszuli z krótkim rękawem to mnie interesuje tyle co wczorajszy obiad
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Nie obchodzi? A ten elaborat to po co? Nie spinaj się tak bo ci ten pasek strzeli. XD Chodź sobie w czym chcesz tylko po co te inwektywy? Tylko sobie ostrzeżeń napytasz.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Autor Jeszcze raz daje ogłoszenie że płace w smoczych monetach za zbanowanie jja
Opublikowano 21 stycznia 20196 l W dniu 4.08.2018 o 22:24, maciucha napisał: dla ścisłości to te miałem ubrane, więc te teksty o podwiązkach to nie wiem do kogo i będę nosił zawsze do koszul, bo w ogóle ich po chwili nie czuć, ogólnie są bezproblemowe i 100% skuteczne a zdanie strzelających z ucha wujaszków chu.jaszków z krawatem do pępka w białej koszuli z krótkim rękawem to mnie interesuje tyle co wczorajszy obiad No trochę pedau.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l W dniu 29.07.2018 o 11:52, navro napisał: Wewnątrz spodni można wszyc cienką gumową lamówkę, która pomoże z trzymaniem koszuli w spodniach. Jednak nie przebije to pasów do koszuli. Najlepiej przymierz, zobacz czy będzie znośnie dla Ciebie jeśli chodzi o komfort i zostaw/zwróć. Potwierdzam. Spodnie, czy garnitury nieco droższe, ale do znalezienia nawet w sieciówkach - można znaleźć spodnie z tym gumowym cienkim paskiem od wewnątrz górnej części spodni. Praktycznie niewidoczne, ale czuć pod palcem, bardzo dobrze zapobiega wychodzeniu koszuli.