MaZZeo 14 181 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 5 godzin temu, krupek napisał: Nadal nie rozumiem jak koszula która sięga za jaja może wychodzić ze spodni od garnituru zapiętych paskiem ponad biodrami. Lekko się ja wyciąga, żeby nie ciągnęła jak będziesz podnosił macki przy podrzucaniu pan młodego do piosenki X się żeni i tyle. Chyba, że jakieś chinosy zakładasz i zwykłą koszulę. normalnie. Wstaniesz, schylisz się, sięgniesz po coś i już masz muffin top. A jak ci koszula sięga za jaja to znaczy że masz złą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Najgorzej jak masz large forehead, tylko ołów ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 bierzesz koszulę i spodnie, idziesz do krawcowej - ona zszywa to razem zakładasz jak kombinezon możesz (pipi).ać salta na parkiecie i nawet milimetr koszuli nie wyjdzie ze spodni Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 20 godzin temu, MaZZeo napisał: normalnie. Wstaniesz, schylisz się, sięgniesz po coś i już masz muffin top. A jak ci koszula sięga za jaja to znaczy że masz złą. Mam dobrom, bo nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 W dniu 22.07.2018 o 13:30, krupek napisał: Mam dobrom, bo nie wypada. Bo jesteś fit. Jak się ma bebech jak typowy Janusz, to niestety koszula zaczyna w takich chwilach żyć własnym życiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Koszule ubrałeś tylko na komunie co? Eksperci Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) No to teraz już wiem jakim cudem wielu prawników łazi w garniakach całymi dniami i mają idealnie ułożone koszule rozciągające się do dołu tak jakby były obciążone ołowiem. (pipi)olo z koszulami to jeden z czynników dla których chodzę do roboty w dopasowanych t-shirtach/lekkich swetrach i bardziej nieformalnych marynarkach. Edytowane 27 Lipca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
navro 2 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Wewnątrz spodni można wszyc cienką gumową lamówkę, która pomoże z trzymaniem koszuli w spodniach. Jednak nie przebije to pasów do koszuli. Najlepiej przymierz, zobacz czy będzie znośnie dla Ciebie jeśli chodzi o komfort i zostaw/zwróć.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Przymierzanej bielizny się nie zwraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Dużo nowych twarzy w tym temacie... a Ty maciucha jak tam? Dzisiaj poprawiny czy już spadacie? Wyszła ci ta koszula, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Wyszła. Z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jak taki chcesz być tip-top, to nie ściągaj marynarki, bo to wieśniactwo. A jak ściągasz, to co za różnica, czy wyjdzie ci, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Może sobie rzepy naszyć wokół koszuli i w spodniach, to sposób bardziej ekonomiczny XD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 oesu wy dalej buldupy o to że ktoś chce dobrze wyglądać w koszuli XD szelki sprawdziły się doskonale, zero muffin topa przez ponad 12h, niesamowity wynalazek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Kurła, założył je xd Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 jeszcze jak ten model przypinany do skarpetek goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Albo zrobisz zdjecie szelek na tle PSXExtreme, albo nic nie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jest jeszcze pewnie wersja ze trzymaniem anusa na sztorc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ciekawe, jak się sra w tych szelkach. Przecedza się przez koszulę? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja bym nie mógł z maciuchą normalnie rozmawiać na zywo wiedząc ze ponizej paska bez spodni wygląda jak ksiądz wieczorem na plebani Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 37 minut temu, Rozi napisał: Ciekawe, jak się sra w tych szelkach. Przecedza się przez koszulę? nadstaw ryło to ci pokażę jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Za kilka miesięcy będzie nowy temat: "jak nie zamarznąć w tej pyer******* zimie": "całe życie mam ten sam problem, może wy też, ale wybieram się na weselicho w zimę i nie chce znowu przy 2 tańcu miec zmarzniętych nóg, więc szukam rozwiązania jedyne, które zdaje mi się sensownym są takie męskie rajstopy, ciepłe i wygodne, wiadomo, że na gołej du.pie wygląda to śmiesznie i lamersko, no ale będzie mi ciepło i tu pytanie - korzystał ktoś, zdaje to to egzamin? Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 612 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 jak tam rozalia, koszulka motorheada dalej noszona, jak na insta przez chwilę, czy już dawno passe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Maciucha facet w podwiązkach. Reżyseria: Mel Brooks. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 No i prawidłowo maciucha, nie słuchaj się konsolomaniaków w żonobijkach xd kupiłeś te po taniości z allegro czy z mojego linka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi