XM. 11 018 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ktos gra? W zeszłym tygodniu wyszedł nowy patch który dodaje nowe bronie, ekwipunek,przeciwników, bossów czy nowe lokacje. Dla mnie ten patch zmienił nastawienie do gry o 180 stopni - wreszcie gra jest losowa ale w przystępny sposób, gdzie wcześniej trzeba było grać gunwoekwipunkiem i liczyć na cud. Teraz jest rzadko, ale sprawiedliwie. Juz 3 razy pękła gra (2 x pilot, raz lowczyni - polecam dla początkujących ze względu na swoją kuszenie od początku która zabija pionki na hita), teraz Cisnej żeby odblokować pocisk przeszłości i zabić ostatniego dodatkowe bossa. No jest dobrze człowiek, takie zmiany to ja rozumiem. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ja wracam do gierki czasem, ale jestem kiepski ostatnio na trzecim floorze odpadłem na bossie i dostałem niezłego rq i się obraziłem na grę. Jestem czerstwy w rougelike Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Pograłem trochę i muszę jeszcze wyrobić sobie opinie, ale wstępnie jestem na tak. Wreszcie coś w stylu bullet hella w którym trochę ogarniam. Gram w lokalnym co-opie i trochę słabo że drugi gracz z tego co ogarniam nie ma możliwości wyboru postaci Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 grałem trochę przed patchem ,po patchu jeszcze nie odpaliłem, przyjemne bardzo gameplayowo, wymagające jest, doszedłem do 2 piętra chyba najdalej bo grałem krótko i spory random, wolę Isaaca. Ale chwilowo na Switcha Isaaca nie mam, więc wrócę do gungeona, może się wkręcę Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Opublikowano 25 lipca 2018 2 minuty temu, oni napisał: Pograłem trochę i muszę jeszcze wyrobić sobie opinie, ale wstępnie jestem na tak. Wreszcie coś w stylu bullet hella w którym trochę ogarniam. Gram w lokalnym co-opie i trochę słabo że drugi gracz z tego co ogarniam nie ma możliwości wyboru postaci Niestety, druga postać zawsze gra jako kuktysta. 4 minuty temu, _Be_ napisał: Ja wracam do gierki czasem, ale jestem kiepski ostatnio na trzecim floorze odpadłem na bossie i dostałem niezłego rq i się obraziłem na grę. Jestem czerstwy w rougelike Trzeba sporo grać, grindowac kase na bossach i kupować nowe bronie u sklepikarza. Inaczej nie da rady niestety. Co jeszcze? Przejście dwóch pierwszych bossów perfectem to mus - za każdego perfecta na bossie dostaje się pocisk zwiększający serduszko o jeden. Na początek brać lowczyni - pies rzadko bo rzadko, ale może wykopać serduszko albo klucz, do tego kuszą przez pierwsze dwa pietra niszczy pionki. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ja gram, po patchu jeszcze nie odpaliłem, wrócę z wakacji to ogarnę temat bardziej Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Opublikowano 25 lipca 2018 Jak ktoś ma ochotę to nagrałem runa z przejścia - sympatyczna broń na poczatku wypadla która ułatwila przejście, 4 perfecty na bossach, az szkoda, że jeden błąd przekreślił pucharek niestety coś ucielo i filmik zaczyna się przed samym bossem 1 piętra. 2 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 A ile jest poziomów, 4? Bo udało mi się dojść do 4 i zabił mnie. Fakt trzeba dużo grać i odblokować bronie u dostawców, żeby wypadały lepsze bronie ze skrzyń i to widać, bo już nie mam takich problemów jak było z początkiem grania. Wciąga jak bagno. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Dzisiaj sobie odpalilem pierwszy raz i calkiem calkiem. Szkoda ze praktycznie na wejsciu dostalem bugiem w ryj i jak wszedlem do boss roomu to nic sie nie zaczelo dziac siedzial sobie pan pocisk na tronie i nic, trza bylo dac restart. Rozumiem ze podobnie jak w isaacu sa jakies ukryte pokoje za scianami ktore trzeba rozwalic? Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Opublikowano 25 lipca 2018 Jeśli grasz na switchu to gra jest na ten moment mocno zbugowana, na dniach patch. Tak, są pokoje, ale doopy nie urywaja zawartością. 1 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ja póki co odkryłem tylko jeden w pierwszym lvl z kominkiem będę musiał poczytać gdzie jest reszta i jak je odblokować Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 25 lipca 2018 Autor Opublikowano 25 lipca 2018 (edytowane) Ja właśnie pokonałem pierwsza przeszlosc -pilotem. co za gier, GOTY patch. znowu jakoś ucieło poczatek ;( Edytowane 26 lipca 2018 przez XM. 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Opublikowano 30 lipca 2018 Ostatni filmik wrzucam, komnaty 5 i 6, początek był tragiczny, ledwo przechodziłem, potem dostałem mega broń która ma nieskończone ammo i robi się co raz potezniejsza po każdym killu Dłuższą przerwa w połowie filmiku na zdrową kupę. 1 1 Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 2 grudnia 2018 Opublikowano 2 grudnia 2018 Ma ktoś jakieś porady dla początkującego gungeonisty? Bo maksymalnie na trzeci lewel docieram wszystko mnie niszczy. Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 27 marca 2019 Autor Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) Będzie nowy update! Może dokończę platynke w takim razie bo same latwizny zostały. Edytowane 27 marca 2019 przez XM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi