Azarath 2 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam mam poważny problem, kupiłem ostatnio kabel podróbka za 20 zł i po podłączeniu obraz strzela i miga co chwilę, ponieważ ten oryginalny zepsulem, czy oryginalny kabel sony by zdołał umożyć ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Sprawdzałeś na innym urządzeniu? Może po prostu kabel jest skopany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 nie ,nie sprawdzałem a kabel AV by się do tego nadał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udało się okazało się że kabel zjechany całe szczęście Kupuje nowy już kabel tylko masz jakieś aukcje z allegro.pl do kabla HDMI? Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Może idź po prostu do media markt/expert i kup zwykły kabel HDMI na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Na razie nie znalazłem tylko w Carrefourze mieszkam w Kłodzku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Lepiej jechać i w jeden dzień załatwić, niż zamawiać na necie i czekać nie-wiadomo-ile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Masz rację, można zamknąć temat Dziękuję za pomoc Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) aha mam jeszcze jedno pytanie czy możliwe jest uszkodzenie HDMI? Inny koleś na forum mnie poinformował że mógł właśnie zostać uszkodzony i dlatego lekko miga i strzela. A kabel AV jest ok nie tnie i nie strzela,jest okej jak będzie tak jak mówi to się nie będę przejmował ważne że na AV działa Dodam że ten kabel to podróbka bez loga sony Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 No, jak nie widzisz różnicy mięzy AV a HDMI, to spoko. PS. Grasz na starym TV, tzw. "pudle"? czy masz płaski TV? Do płaskich zalecane jest HDMI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Gram na płaskim telewizorze,ale kupię z pewnością ten kabel HDMI może zadziała,może nie czas zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zeby nie przeplacac (bo gniazdo hdmi może być walniete) kup najtanszy w markecie pokroju kaufland, carrefour. W mediaexpert i neonecie maja na 100% drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opowiem jak dokładnie się stało, pociagnalem za mocno konsole i zrobiło się tak że jeden wtyk został w gnieździe a druga końcówka odpadla i wyłączył się obraz ale konsola działała, z tym kablem to zapewne jak podróbka bez loga sony na wtyku, to wynika z tego że to jest problem jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Kabel Sony to taki sam szajs, jak każdy inny - kup najzwyklejszy kabel HDMI, byle był nowy i sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi