Sebas 1 565 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 @Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Moje nadzieje i oczekiwania oceniam na 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 1 minutę temu, Masorz napisał: @Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD Kto by szukał Gwiezdnych Wojen Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 17 minut temu, Sebas napisał: Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury. postacie z tektury? No nie mów że za 30 lat nie będziesz pamiętał murzyna i baby jedi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Za 30 lat to może mało co pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 (pipi)a, się okaże że horokruksy były i Palpatine wraca dzięki hełmowi Vadera czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 BB8 zapamiętajmy chociaż. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ok - pierwszy seans będzie z torrenta, żeby Disney nie powąchał moich 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ja rowniez. Albo jak ktos postawi. Niestety LJ to najwiekszy zawod w moim zyciu. Nie dam juz (pipi)om ani zlotowki. Jedynie spin offy sa spoko. Obejrze najgorsza kinowke by sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Figuś napisał: Scaliłem i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 W scenie skakania nad statkiem kosmicznym brakowało tego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Będzie beka jak jedna z teorii się sprawdzi, że Kylo zginie, Rei będzie matką Anakina Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Disney nie bedzie sie bawil w jakies podroze w czasie. Zrobi to po swojemu - pustynia (tak jak w ep 6), latajace zaglowka (tak jak w ep 6), palpatine (tak jak w ep 6), bohaterowie gdzies tam a sokol milenium gdzies indziej (tak jak w ep 6). Zeby tylko konkluzja nie byla taka, ze pod koniec filmu znadjuja tego Palpatinea ale walka z nim dopiero w nowej trylogii. Tego bym nie przezyl. A moze imperator caly czas mieszkal w mieczu vadera? Jak pier.dolony dzin xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 niesamowita generacja trylogia Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2019 Myślę że śmiech palpatina pochodził z jakiegoś dzwnoka komórki szturmowca, przecież Palpi za stary by żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 No nie wiem, po tym gównianym disneyu to można spodziewać się niespodziewanego. Dobrze, że dałem sobie siana z tymi SW po 7 epie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 604 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Pierwsza scena jest okropnie glupia Niestety z tego co widzę po intrygującym TLJ który zabrał historie w ciekawy punkt, szykuje się kolejny bezbieczny produkt od Abramsa, ktory pewnie zignoruje wszystko to co było najciekawsze w poprzedniej częsci Powrót Palpatine przemilcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 13 godzin temu, Masorz napisał: No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko. W rebelsach jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 8 godzin temu, Masorz napisał: Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda. I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Ale chu,jnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 14 minut temu, Mejm napisał: I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry Wow starzy ludzie jarają się tym co im podnosiło Michałka jak byli dziećmi. Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Wow jaki ty szpec od marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi