Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 9 - Skywalker Odrodzenie ( XDDDDDDD)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przyjemnością dam Dinseyowi moje pieniążki w dniu premiery. :usmiech: 

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Pierwsza scena jest okropnie glupia

Niestety z tego co widzę po intrygującym TLJ który zabrał historie w ciekawy punkt, szykuje się kolejny bezbieczny produkt od Abramsa, ktory pewnie zignoruje wszystko to co było najciekawsze w poprzedniej częsci

A co było ciekawego w poprzedniej części?

Opublikowano

Zdziadziały lando po dwóch zawałach. Tego oczekuję po nowej trylogii. 

No nic, może sceny z Kylo Renem będą fajne 

Opublikowano
5 minut temu, Czezare napisał:

A co było ciekawego w poprzedniej części?

Wątek zrezygnowanego wątpiącego mistrza Jedi, relacja Kylo i Snoke'a, rodzice Rey 

No trochę było. Spodziewałem się kolejnej disneyowskiej sztampy, a dostałem historie która mnie zaskoczyła, zakończoną w miejscu którego się się nie spodziewałem

Opublikowano (edytowane)

Nie ma na tej planecie tak słabego iflmu by nie znalazł grupy odbiorców, więc się nie dziwię pojedyńczym pozytywnym recenzjom.

Edytowane przez milan
Opublikowano

Ej teraz do mnie dotatlo, ze Landa nie bylo w 8ce. Pewnie mialem taki skojarzenie bo byl w filmie o Hanie. Bede rozczarowany jak to nie okaze sie byc stary Finna. Albo przynajmniej niech padnie "what's up nigga" zeby pokazac udawnay disneyowski dystansik.

Opublikowano
16 minut temu, milan napisał:

Nie ma na tej planecie tak słabego iflmu by nie znalazł grupy odbiorców, więc się nie dziwię pojedyńczym pozytywnym recenzjom.

Co?

Przecież fakty są takie że film został dobrze przyjęty i zdecydowana  wiekszość recenzji jest pozytywna.

Opublikowano
Co?

Przecież fakty są takie że film został dobrze przyjęty i zdecydowana  wiekszość recenzji jest pozytywna.
Te się nie liczą. Tylko ta milana i te z którymi się zgadza.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

• Lubię! 1
Opublikowano

User scory pokrywaja sie z moimi :) i tto znaczaco. Nawet epizod 1 ma lepsza srednia widzow.

Nie widze powodu by odrozniac w tym przypadku krytykow od widzow. Tym bardziej ze jestem widzem.

Last jedi 44% oczywiscie to fake konta skrytych fanatykow 7 epizodu:dynia:

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, ASX napisał:

Raz piszesz o recenzjach, teraz wyskakujesznz z jakimś user score...

Oj miotasz się

Recenzje filmów i gier na forum potrafią mieć 5 znaków, do ocen  userów często dodawane są krótkie komentarze osiągające czasami rozmiary recenzji.

Nigdzie nie pisałem że odnosze się do recenzji krytyków i dziennikarzy, bardziej chodziło mi o opinie.

Edytowane przez milan
Opublikowano

Jest tylko jedna, sluszna recenzja tej spier.doliny. Polecam sobie odswiezyc przed pojsciem do kina sciagnieciem torrenta.

• Plusik 1
Opublikowano

Mozna juz pisac posty wyjasnijace szejdiemu dlaczego w miejscu uderzenia szczatkow gwiazdy smierci jest morze i laka a nie krater wielkosci Teksasu.