Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Przypominam, że Lando jest panseksualny i chciał wyruchać robota, którego potem połączył z Sokołem. Także będzie pchane w wydech.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Czekam z niecierpliwością. Poprzednie dwa były super imo. Żyjcie z tym. Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 5 godzin temu, ASX napisał: Pierwsza scena jest okropnie glupia Niestety z tego co widzę po intrygującym TLJ który zabrał historie w ciekawy punkt, szykuje się kolejny bezbieczny produkt od Abramsa, ktory pewnie zignoruje wszystko to co było najciekawsze w poprzedniej częsci A co było ciekawego w poprzedniej części?
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Już miałem być w szoku, ale wtedy zobaczyłem podpis Tapatalk.Hmm? Co z nim? Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Zdziadziały lando po dwóch zawałach. Tego oczekuję po nowej trylogii. No nic, może sceny z Kylo Renem będą fajne
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Ogólnie łodafak ze hełmofon musiał zanieśc do kowala/ Nie stać go na zrobienie sobie 5 zapasowych?
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 5 minut temu, Czezare napisał: A co było ciekawego w poprzedniej części? Wątek zrezygnowanego wątpiącego mistrza Jedi, relacja Kylo i Snoke'a, rodzice Rey No trochę było. Spodziewałem się kolejnej disneyowskiej sztampy, a dostałem historie która mnie zaskoczyła, zakończoną w miejscu którego się się nie spodziewałem
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Nie ma na tej planecie tak słabego iflmu by nie znalazł grupy odbiorców, więc się nie dziwię pojedyńczym pozytywnym recenzjom. Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Asax, ty musisz byc bardzo wrazliwy skoro poruszaja cie te watki w tlj i rodziny plywajace razem w SoT.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Jest piękny.Dziękuję. Zostawię.Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Ej teraz do mnie dotatlo, ze Landa nie bylo w 8ce. Pewnie mialem taki skojarzenie bo byl w filmie o Hanie. Bede rozczarowany jak to nie okaze sie byc stary Finna. Albo przynajmniej niech padnie "what's up nigga" zeby pokazac udawnay disneyowski dystansik.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 16 minut temu, milan napisał: Nie ma na tej planecie tak słabego iflmu by nie znalazł grupy odbiorców, więc się nie dziwię pojedyńczym pozytywnym recenzjom. Co? Przecież fakty są takie że film został dobrze przyjęty i zdecydowana wiekszość recenzji jest pozytywna.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Co? Przecież fakty są takie że film został dobrze przyjęty i zdecydowana wiekszość recenzji jest pozytywna.Te się nie liczą. Tylko ta milana i te z którymi się zgadza. Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l User scory pokrywaja sie z moimi i tto znaczaco. Nawet epizod 1 ma lepsza srednia widzow. Nie widze powodu by odrozniac w tym przypadku krytykow od widzow. Tym bardziej ze jestem widzem. Last jedi 44% oczywiscie to fake konta skrytych fanatykow 7 epizodu
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Raz piszesz o recenzjach, teraz wyskakujesznz z jakimś user score... Oj miotasz się
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 1 minutę temu, ASX napisał: Raz piszesz o recenzjach, teraz wyskakujesznz z jakimś user score... Oj miotasz się Recenzje filmów i gier na forum potrafią mieć 5 znaków, do ocen userów często dodawane są krótkie komentarze osiągające czasami rozmiary recenzji. Nigdzie nie pisałem że odnosze się do recenzji krytyków i dziennikarzy, bardziej chodziło mi o opinie. Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Jest tylko jedna, sluszna recenzja tej spier.doliny. Polecam sobie odswiezyc przed pojsciem do kina sciagnieciem torrenta.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Ja zarazem się zgadzam z Plinkettem i uwielbiam ten film. Piękne będą zdjęcia.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Mozna juz pisac posty wyjasnijace szejdiemu dlaczego w miejscu uderzenia szczatkow gwiazdy smierci jest morze i laka a nie krater wielkosci Teksasu.