Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 9 - Skywalker Odrodzenie ( XDDDDDDD)

Featured Replies

• Odpowiedzi 627
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• GWIEZDNE  Powstawnie Skywalkerów WOJNY   Mijaja dwa lata od nakrecenia najgorszej czesci Gwiezdnych Wojen i wciaz pamietane sa debilizmy utkane w disneyowskiej fabryce popelin

• Oh boy, nie zawiodłem się xd    To, że ep IX jest stracone było wiadome w dniu premiery TLJ. RJ zrobił habilitację z tego jak nie tworzyć środkowego epizodu trylogii, spuszczając w kiblu TFA

Opublikowano
W dniu 27.09.2019 o 13:55, 20inchDT napisał:

Prequele to jedyne star warsy, do których po latach wracam z chęcią. 

Opublikowano

Jedyne star łarsy do których należy wracać to epizod IV, V i walka w sali tronowej z VI

A i to tylko dla epizodu V. Reszta dla ciągłości zdarzeń 

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Jeszcze można wrócić do walki Kenobiego/Ginna z Maulem, bo fajna muzyczka przygrywa.

Z drugiej strony po upadkach z takich wysokości to oni by kręgosłupów już nie mieli.

Opublikowano
Godzinę temu, Sebas napisał:

Jedyne star łarsy do których należy wracać to epizod IV, V i walka w sali tronowej z VI

A i to tylko dla epizodu V. Reszta dla ciągłości zdarzeń 

The Force Awakens :fsg:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o jezu te dyskusje KTORE CZESCI SA DOBRE A KTORE NIE xddd

niektórzy wolą oglądać słabe efekty wizualne i drewno aktorskie oryginalnej trylogii a niektórzy wolą fatalną fabułę epizodów 1-3

co kto woli

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Dokładnie, po trailerze widać, że będzie słaby. Mejm możesz streścić nam fabułę tego filmu?

Opublikowano

a pamiętacie snukiego?

Spoiler

:rayos:

Opublikowano

chyba w anusie na kolejną dawkę ruchania w du.pe <3

Opublikowano

nooo tyle ludzi się znakomicie bawiło wszystkie tematy ze star łarsami tętnią życiem od 2 lat

Opublikowano

No ale koleś wkleił mema, więc automatycznie wygrał dyskusje.

Opublikowano

" The saga will end, the story lives forever. "

men-who-raping-women-domestic-260nw-1170

Opublikowano

Nie wiedziałem że to jakis konkurs jest.

No film wam sie nie podobał. Spoko. 

Mi się podobał - fantazje o analnych zbawach. 

Gardzę motzno

Opublikowano

Ja chyba nie chcę wiedzieć co dokładnie siedzi w tym fotelu zbliżającym się do Rey xD

1421657233490.jpg

Opublikowano

Okazuje się że w 6 to nie był prawdziwy big boss

Opublikowano

Jak można było to tak koncertowo spier,dolić xD Czujecie robić zakończenie TRYLOGII, które to zakończenie w sumie nie ma czego kończyć. 

No ale jest gruby Lando, głosy Luke'a i starej alkoholiczki, jest imperator mmmm mmmm mmmmmm.

Opublikowano

Będzie oglądane. :fsg: 

Opublikowano

Pięknie wizualnie to wygląda, ale emocji związanych z zakończeniem tej trylogii nie mam, w sumie to dobrze, że się kończy. 

Opublikowano

Wizualnie jest kozacko, ta sceneria podczas sztormu, łoooooo. A nawet nie jestem fanem tej marki.

Opublikowano

o, to fajnie że nie jesteś fanem. Film może cię bardzo fajnie zaskoczyć i wyjdziesz może zadowolony. Nie-fanom może się podobać nowa trylogia, bo sie nie znają. Fani mają obowiązek hejtować.