Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 9 - Skywalker Odrodzenie ( XDDDDDDD)

Featured Replies

Opublikowano

ehh nawet w Polsce nie ma

jak się nazywa jakieś angielskie cda, bo na polskim nie ma? :lapka: 

• Odpowiedzi 627
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• GWIEZDNE  Powstawnie Skywalkerów WOJNY   Mijaja dwa lata od nakrecenia najgorszej czesci Gwiezdnych Wojen i wciaz pamietane sa debilizmy utkane w disneyowskiej fabryce popelin

• Oh boy, nie zawiodłem się xd    To, że ep IX jest stracone było wiadome w dniu premiery TLJ. RJ zrobił habilitację z tego jak nie tworzyć środkowego epizodu trylogii, spuszczając w kiblu TFA

Opublikowano
54 minuty temu, maciucha napisał:

ehh nawet w Polsce nie ma

jak się nazywa jakieś angielskie cda, bo na polskim nie ma? :lapka: 

szukajka.tv, polecam.

Opublikowano

W TLJ Ray niszczy jednym strzalem 3 tie fightery, w  the rise zniszczy cala flote jednym xwingiem. Niesamowita postac.

Opublikowano

Czytałem ostatnio jakieś przecieki, że jeszcze w tym miesiącu były ostatnie dokrętki.

Podobno też mają w filmie 6 zakończeń, Disney je supersekretnie testował wśród ludzi i żadne nie przypadło im do gustu :pawel:

Oby to nie była prawda.

Opublikowano

Oby byla i oby film wyje.bal sie na ten swoj glupi ryj.

Opublikowano

Dokrętki miesiąc przed premierą :notbad: To dobrze wróży.

Opublikowano

Podobno nowe SW nie zapoczątkują nic, na czym mogłaby się opierać fabuła kolejnych części sagi. Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że ta trylogia to kupsztal kończony na siłę, byle odfajkować i zacząć wszystko od nowa?

Opublikowano

I bardzo dobrze, kolejnej wariacji imperium+gwiazdy śmierci plus relacji uczeń/mistrz Jedi bym już nie zniósł.

Swoją drogą szefowa lucasarts ostatnio narzekała właśnie, że z wymyśleniem nowej historii nie mają łatwo, ponieważ nie mają na czym się oprzeć, żadnych książek, komiksów, nic. No szkoda tylko, że parę lat wcześniej disney wyrzucił całe expanded universe do kosza xDDD Teraz by sobie mogli przebierać do woli. 

Opublikowano

Ta, w ogóle nie mają się na czym oprzeć xD Kennedy pyerdoli od rzeczy mocno.

Btw:

:pawel:

Opublikowano
21 godzin temu, MBeniek napisał:

Swoją drogą szefowa lucasarts ostatnio narzekała właśnie, że z wymyśleniem nowej historii nie mają łatwo, ponieważ nie mają na czym się oprzeć, żadnych książek, komiksów, nic. No szkoda tylko, że parę lat wcześniej disney wyrzucił całe expanded universe do kosza xDDD Teraz by sobie mogli przebierać do woli. 

Problem polega na tym, że paciuloki zmieniają co kilka lat kanoniczność w SW. Ostatni większy update był chyba w... 2014? Teraz nie pamiętam czy dodali do kanonu czy usunęli sporo materiału z książek, komiksów, itd.

Opublikowano

Farmer, z tego co wiem, to od 2013 roku wszystko co wyszło jest kanonem i to jedynym. Ze starszych rzeczy chyba tylko Star Wars Rebels wciągnęli do nowego kanonu i tyle.

Opublikowano

chłopaki, możecie polecić jakieś fajne gadżety z uniwersum? 

tak do max 150zł

szukam sobie czegoś na gwiazdkę :lapka: 

Opublikowano
40 minut temu, maciucha napisał:

chłopaki, możecie polecić jakieś fajne gadżety z uniwersum? 

tak do max 150zł

szukam sobie czegoś na gwiazdkę :lapka: 

Elektryczna pieprzniczka Vadera? 

wibrator.jpeg

Opublikowano

Gnoje, jak grają na emocjach. I jak tu nie iść do kina na premierę...

Opublikowano

Te spedy 30+ latkow placzacych po trailerach, ktore przypominaja wiece wyborcze sa ku.rwa tak zalosne, ze nie mam zielonego pojacia jakie emocje znalazles w tym wyzej.

Opublikowano

ojj, jak uroczo. nowe star łarsy od fanów dla fanów

Spoiler

corporate2.png?itok=jDxEYO_k

xD

Opublikowano

Zero emocji, raczej odczuwalny cynizm w graniu na nostalgii i fałsz (szczególnie patrząc na bohaterów nowej trylogii). Taki montaż może by mnie ruszył przed EVII, kiedy faktycznie jakaś tam atmosfera dużego wydarzenia się udzielała, no i nie wiedzieliśmy jeszcze, czym okażą się nowe epizody xd. 

Opublikowano
27 minut temu, Kalel napisał:

No ale co? Nie dacie myszce szekla zarobić? 

Ja nie dam zarobić ani grosza. Po kanonicznie, fabularnie i obsadowo spyerdolonej ostatniej odsłonie (pierwsza w nowym rozdaniu też była słabawa, nie mówiąc o młodym Hanie Solo, który również był nieporozumieniem) nie rozważałem, nie rozważam ani nie będę w dającej się określić przyszłości rozważał pójście do kina. Disney nie umie w Star Warsy i tylko je zeszmacił.

Opublikowano

Gorzej niż TLJ już chyba się nie da, a to bardzo duży plus. 

Opublikowano
4 godziny temu, Rudiok napisał:

Gorzej niż TLJ już chyba się nie da, a to bardzo duży plus. 

1-3 pokazuje, że się da:pawel:

Gdyby nie poyebany wątek Rołz i "tajemnica" gdzie się będą chować po to żeby chwalić Poł na końcu, to szło nawet oglądać.