Opublikowano 26 listopada 20195 l W dniu 25.11.2019 o 21:00, Czezare napisał(a): Disney nie umie w Star Warsy i tylko je zeszmacił. Imo Rogue One i teraz Mandalorian im się udały. Remake imperium kontratakuje (tfa) też raczej zebrał pozytywne opinie. A co do emocji to chodziło mi głównie o te urywki z oryginalną obsadą, a nie tam jakieś spędy. Plus to, że jednak jest to zakończenie całej sagi. Dodatkowo wierzę, że Abrams dostarczy przynajmniej dobre kino. I właśnie - to jest tylko wyjście do kina na przyjemnego, ale głupiutkiego popcorniaka (niecałe trzy dychy za bilet), a niektórzy mają tu taki ból dupy jakby chodziło o inwestycje oszczędności ich życia xD W dniu 25.11.2019 o 20:38, Sebas napisał(a): nowe star łarsy od fanów dla fanów A to niby źle? TLJ raczej nie był od fanów, a już na pewno nie był dla fanów i jak wyszło to chyba nie trzeba przypominać Edytowane 26 listopada 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 26 listopada 20195 l Och, nie mogę się doczekać tych zawodzeń tru fanów po premierze. eee... to znaczy kilka tygodni po jak ripy sciągną, bo przecież nie pójdą do kina.
Opublikowano 26 listopada 20195 l Taki lekki offtopic ,obstawialem mega cringe a wyszlo calkiem za(pipi)iscie!
Opublikowano 11 grudnia 20195 l Jak ktos chetny to pojawia sie coraz wiecej materialow o przeciekach i jesli to prawda..to szykuje sie DOBRA SRAKA xD IDE NA TO DO KINA Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 14 grudnia 20195 l ale to spoko EDIT: hahah, boomerzy z RLM xDDD Star Wars be, nerd kultura be, ale wyjdzie nowy Marvel i bedzie słowna gimnastyka jak powiedzieć że się podobał nie mówiąc że się podoba bo fanbase tego nie chce słyszeć. Edytowane 14 grudnia 20195 l przez Kalel
Opublikowano 14 grudnia 20195 l No ale marvele to akurat sa dobre filmy w porownaniu z go.wnem ze stajni SW. Chyba, ze zle zrozumialem twoja edyte.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Zaczekam na pierwszych forumowiczów którzy potwierdzą te przecieki, jeśli to prawda to pyerdole ten film xD
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Ja na zadne potwierdzenia nie mam zamiaru czekac xD Jedynie na ripa po 3 miesiacach.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Środa będzie ogień. I przynajmniej człowiek spokojnie w internet będzie wchodził. Bo czuję, że rozpyerdoli fora SW.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 22:11, Rudiok napisał(a): Środa będzie ogień. I przynajmniej człowiek spokojnie w internet będzie wchodził. Bo czuję, że rozpyerdoli fora SW. To juz w te srode? Znakomicie, akurat w swiateczny weekend wysypie bekowymi filmikami i ta zenujaca nowa trylogia dobiegnie konca.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Czuję taką lekką ekscytację. Jakby się oglądało kraksę w zwolnionym tempie. Tak się pewnie czuł plebs na publicznych egzekucjach. Mam nadzieję, że nie ujdzie z nich powietrze na koniec i porządnie to spie.rdolą.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l force awakens zrobiłem rewatch, ale last jedi nie miałem cierpliwości znowu znosić 2,5h więc wleciał tylko 8min recap z yt dawać mi już ten czwartek, chce zobaczyć tę kraksę na własne oczy
Opublikowano 15 grudnia 20195 l 16 zł za pokaz garbatej karlicy z wąsem żonglującej jamnikami. Zapowiada się wybornie.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 23:25, Sebas napisał(a): Czuję taką lekką ekscytację. Jakby się oglądało kraksę w zwolnionym tempie. Tak się pewnie czuł plebs na publicznych egzekucjach. Mam nadzieję, że nie ujdzie z nich powietrze na koniec i porządnie to spie.rdolą. Cytat 16 zł za pokaz garbatej karlicy z wąsem żonglującej jamnikami. Zapowiada się wybornie. Cytat dawać mi już ten czwartek, chce zobaczyć tę kraksę na własne oczy świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. Edytowane 15 grudnia 20195 l przez Figaro
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Start wars ma najgorszy fandom ze wszystkich mainstreamowych ip.Jeszcze nie wiem kiedy pójdę ale się doczekać nie mogę co tam wymyslili.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l W dniu 15.12.2019 o 02:53, Figaro napisał(a): świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. Ale obejrzałeś w końcu jakieś star warsy, czy dla beki tu siedzisz? U mnie zadziałało FOMO, bo za takiego bałwanka z gówna jakiego ulepili, to nie powinni powąchać nawet moich 1,60 zł. Idę z nastawieniem na krindż i guilty pleasure i obawiam się dysonansu poznawczego, jeżeli film okaże się trochę mniej zjebany niż się na to zapowiada.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l W dniu 15.12.2019 o 02:53, Figaro napisał(a): świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. no a jakie mam mieć nastawienie po tej kupie jaką było the last jedi? mam nadzieję że zaskoczę się pozytywnie, ale po tym co zaserowowali mi 2 lata temu nie mam podstaw by oczekiwać więcej
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Widzę, że hejtowanie SW w modzie. Ale że to część dzieciństwa, symbole, z którymi żyjemy na codzień i ostatnia część sagi, o której te dwadzieścia parę lat temu nikt nawet nie myślał to już nikt się nie przyzna. TLJ był kupą, no ale oglądać wszystkie części i nie pójść teraz na Ep9 a tylko rzucać dissy to trzeba być nowożytnym dzieckiem Neostrady.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Może w końcu zobaczę drugi raz The Last Jedi. Do kina oczywiście idę na premierę, może tą nocną nawet. Szczerze liczę na jeszcze większe kontrowersje, niż przy poprzednim filmie, w tym przypadku sam ocenię ale i z przyjemnością popatrzę jak świat płonie z bólu dópy.