MBeniek 3 260 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 (edytowane) 15 godzin temu, Czezare napisał: Disney nie umie w Star Warsy i tylko je zeszmacił. Imo Rogue One i teraz Mandalorian im się udały. Remake imperium kontratakuje (tfa) też raczej zebrał pozytywne opinie. A co do emocji to chodziło mi głównie o te urywki z oryginalną obsadą, a nie tam jakieś spędy. Plus to, że jednak jest to zakończenie całej sagi. Dodatkowo wierzę, że Abrams dostarczy przynajmniej dobre kino. I właśnie - to jest tylko wyjście do kina na przyjemnego, ale głupiutkiego popcorniaka (niecałe trzy dychy za bilet), a niektórzy mają tu taki ból dupy jakby chodziło o inwestycje oszczędności ich życia xD 15 godzin temu, Sebas napisał: nowe star łarsy od fanów dla fanów A to niby źle? TLJ raczej nie był od fanów, a już na pewno nie był dla fanów i jak wyszło to chyba nie trzeba przypominać Edytowane 26 listopada 2019 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 Och, nie mogę się doczekać tych zawodzeń tru fanów po premierze. eee... to znaczy kilka tygodni po jak ripy sciągną, bo przecież nie pójdą do kina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 Taki lekki offtopic ,obstawialem mega cringe a wyszlo calkiem za(pipi)iscie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Jak ktos chetny to pojawia sie coraz wiecej materialow o przeciekach i jesli to prawda..to szykuje sie DOBRA SRAKA xD IDE NA TO DO KINA Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 13 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2019 Very cool Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 (edytowane) ale to spoko EDIT: hahah, boomerzy z RLM xDDD Star Wars be, nerd kultura be, ale wyjdzie nowy Marvel i bedzie słowna gimnastyka jak powiedzieć że się podobał nie mówiąc że się podoba bo fanbase tego nie chce słyszeć. Edytowane 14 grudnia 2019 przez Kalel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 No ale marvele to akurat sa dobre filmy w porownaniu z go.wnem ze stajni SW. Chyba, ze zle zrozumialem twoja edyte. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Zaczekam na pierwszych forumowiczów którzy potwierdzą te przecieki, jeśli to prawda to pyerdole ten film xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Bilecik zaklepany na środę. Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Ja na zadne potwierdzenia nie mam zamiaru czekac xD Jedynie na ripa po 3 miesiacach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Środa będzie ogień. I przynajmniej człowiek spokojnie w internet będzie wchodził. Bo czuję, że rozpyerdoli fora SW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Na pewno rozpyerdoli dupy hejterom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 22 minuty temu, Rudiok napisał: Środa będzie ogień. I przynajmniej człowiek spokojnie w internet będzie wchodził. Bo czuję, że rozpyerdoli fora SW. To juz w te srode? Znakomicie, akurat w swiateczny weekend wysypie bekowymi filmikami i ta zenujaca nowa trylogia dobiegnie konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 O czym ta trylogia w ogóle była? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Czuję taką lekką ekscytację. Jakby się oglądało kraksę w zwolnionym tempie. Tak się pewnie czuł plebs na publicznych egzekucjach. Mam nadzieję, że nie ujdzie z nich powietrze na koniec i porządnie to spie.rdolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 force awakens zrobiłem rewatch, ale last jedi nie miałem cierpliwości znowu znosić 2,5h więc wleciał tylko 8min recap z yt dawać mi już ten czwartek, chce zobaczyć tę kraksę na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 16 zł za pokaz garbatej karlicy z wąsem żonglującej jamnikami. Zapowiada się wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Sebas napisał: Czuję taką lekką ekscytację. Jakby się oglądało kraksę w zwolnionym tempie. Tak się pewnie czuł plebs na publicznych egzekucjach. Mam nadzieję, że nie ujdzie z nich powietrze na koniec i porządnie to spie.rdolą. Cytat 16 zł za pokaz garbatej karlicy z wąsem żonglującej jamnikami. Zapowiada się wybornie. Cytat dawać mi już ten czwartek, chce zobaczyć tę kraksę na własne oczy świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. Edytowane 15 grudnia 2019 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Start wars ma najgorszy fandom ze wszystkich mainstreamowych ip.Jeszcze nie wiem kiedy pójdę ale się doczekać nie mogę co tam wymyslili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 9 godzin temu, Figaro napisał: świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. Ale obejrzałeś w końcu jakieś star warsy, czy dla beki tu siedzisz? U mnie zadziałało FOMO, bo za takiego bałwanka z gówna jakiego ulepili, to nie powinni powąchać nawet moich 1,60 zł. Idę z nastawieniem na krindż i guilty pleasure i obawiam się dysonansu poznawczego, jeżeli film okaże się trochę mniej zjebany niż się na to zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 10 godzin temu, Figaro napisał: świetne nastawienie na film, z pewnością wam się spodoba! nie wiem czym bardziej gardzę - star warsem, fanami star wars czy jego antyfanami. no a jakie mam mieć nastawienie po tej kupie jaką było the last jedi? mam nadzieję że zaskoczę się pozytywnie, ale po tym co zaserowowali mi 2 lata temu nie mam podstaw by oczekiwać więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 They fly now? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Widzę, że hejtowanie SW w modzie. Ale że to część dzieciństwa, symbole, z którymi żyjemy na codzień i ostatnia część sagi, o której te dwadzieścia parę lat temu nikt nawet nie myślał to już nikt się nie przyzna. TLJ był kupą, no ale oglądać wszystkie części i nie pójść teraz na Ep9 a tylko rzucać dissy to trzeba być nowożytnym dzieckiem Neostrady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Może w końcu zobaczę drugi raz The Last Jedi. Do kina oczywiście idę na premierę, może tą nocną nawet. Szczerze liczę na jeszcze większe kontrowersje, niż przy poprzednim filmie, w tym przypadku sam ocenię ale i z przyjemnością popatrzę jak świat płonie z bólu dópy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2019 Nie wiem kto mialby miec ten bul dopy po premierze? Moze wyjasnicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi