ASX 14 608 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 (edytowane) wam się oczy otworzą jak Rianowi Johnsonowi się zamkną Edytowane 18 grudnia 2019 przez ASX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 ty no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Twierdzisz kolego że film był nie tylko robiony pod katem części VIII, by poodkręcać 120 ze 150 minut, to jeszcze musieli obudować sceny Lei wokół scen wyciętych? Robi się coraz ciekawiej. Napiszę coś kontrowersyjnego, jak już nie dali kręcić całej trylogii jednemu umysłowi, to powinni zostawić część trzecią dla psuja od VIII-ki. Takie podawanie sobie pochodni chyba najbardziej obdziera tę serię z magii. Lepiej..sceny z 7 a nie 8 części xDOkoło 8 min.https://www.digitalspy.com/movies/a30240647/star-wars-rise-of-skywalker-leia-carrie-fisher-role/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Dobra, za 10 zł bilet więc się przejadę, przynajmniej na święta będzie się z czego pośmiać z kuzynami a nie smucić o polityce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 2 godziny temu, ASX napisał: Szybki rzut oka na recki i chyba będzie tak jak podejrzewałem, po bardzo dobrym Last Jedi, Po tym przestałem czytać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 4 godziny temu, Michał_K napisał: Takie podawanie sobie pochodni chyba najbardziej obdziera tę serię z magii. Chyba bardziej przerzucanie się gorącym ziemniakiem. Już nawet debile od gry o tron nie chcą kręcić star warsów. Seans o 19:00, a już od rana reakcja obronna organizmu w postaci sraczki Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Przecież wiadomo że najlepszym zakończeniem by było Spoiler jakby Rey obudziła się we wraku Star Destroyera na Jakku po tym jak straciła przytomność. A nad nią stoi Unkar Plutt i mówi "wstawaj. Zesrałaś się" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 A ja idę z ogromną przyjemnością i hajpem. Hej, to Gwiezdne Wojny. Chyba się komuś pomyliły z filmami Bergmana, albo innymi serbsko-greckimi filmami o kruchości życia w kontekście srania w krzakach. No kurde które Gwiezdne Wojny były spójne, poważne i bez wad? Do każdej części lista zarzutów była dłuższa niż same filmy. A ja mam to generalnie w dupie i świetnie bawię się na każdej części. Od Mrocznego Widma do Ostatniego Jedi. I uwielbiam Gwiezdne Wojny. Właśnie za to jakie są, a nie za to jakie nie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 786 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 5 godzin temu, Sebas napisał: IX kończy tak jak kończy w dużej mierze dlatego, że VIII nie zostawia żadnego punktu zaczepienia Aż trudno mi sobie wyobrazić ten ciąg błędnych i pochopnych decyzji przy planowaniu całej tej nowej, skleconej na "słowo honoru" trylogii. Dlaczego ktoś nie wszedł z butami do piaskownicy Riana i nie powiedział mu, że koleś, kurde, to nie ma sensu! Albo - co ważniejsze - dlaczego nikt nie powiedział JJ Abramsowi, że jego punkt wyjścia na trylogię (po ładnym zakończeniu RotJ) jest beznadziejny? Disney po prostu się zachłysnął i jak najprędzej, jak najmniejszym wysiłkiem chciał uzyskać zwrot z inwestycji. Ja za to nie płacę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 42 minuty temu, Gregor var Emreis napisał: A ja idę z ogromną przyjemnością i hajpem. Hej, to Gwiezdne Wojny. Chyba się komuś pomyliły z filmami Bergmana, albo innymi serbsko-greckimi filmami o kruchości życia w kontekście srania w krzakach. No kurde które Gwiezdne Wojny były spójne, poważne i bez wad? Do każdej części lista zarzutów była dłuższa niż same filmy. A ja mam to generalnie w dupie i świetnie bawię się na każdej części. Od Mrocznego Widma do Ostatniego Jedi. I uwielbiam Gwiezdne Wojny. Właśnie za to jakie są, a nie za to jakie nie są Czyli nie ma żadnych warunków by film ze SW w tytule był zły. Ciekawe podejście. Można z bananem przez całe życie przejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Nie mówię o życiu, mówię o filmie Gwiezdne Wojny. To spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Nie mówię o życiu, mówię o filmie Gwiezdne Wojny. To spora różnica. Jesteś tego typu fanem i spoko..szanuje.Ale ty też szanuj i postaraj się zrozumieć drugi typ fana (nie psycho fana żeby nie było)który widzi bezsensowne rozwiązania które serwują nam twórcy nowej trylogii.Rozumiem że ten film to ogólnie baśń w kosmosie i z racji tego dużo można jej wybaczyć..ale to co oni teraz wyprawiają to już jest po prostu nie smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Ja nic do tego nie mam. To raczej tutaj są "uwagi" wobec osób, którym Gwiezdne Wojny zwyczajnie się podobają. Mimo ewidentnych wad Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 NO I JAK TAM CHŁOPAKI? SIEDZICIE JESZCZE W KINIE CZY OSTENTACYJNIE WYSZLIŚCIE PO 45 MINUTACH??? Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Kupiłem bilet i nie poszedłem, żeby pokazać swoje niezadowolenie. Kiedy można się spodziewać 1080p brrip? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Sadzac po pierwszych recenzjach to za tydzien z pania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Bierę! Swoją drogą podobnie było z tym gÓwnem obejs®anym Balde Runner 2049. Też można było kupić za grosze parę dni po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Trzymajcie się tam w tych heliosach Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Po co płacić jak frajer za bilet gdy na Polsacie w piątek leci ta perła filmingu the last jedi? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Czaicie ze z reklamami to będzie jakieś 4h a same reklamy będą lepsze niż film i w sumie to będziecie czekać na kolejny blok oscilokokcinum, podpaski, syrop na kaszel, bardziej niż na kolejną idiotyczna scenę z chinka albo mokebe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Za chwilkę rewatch The Last Jedi (z pominięciem ofkors scen z kasynem) a jutro rodzinnie do kina Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 36 minut temu, kultywator napisał: Bierę! Swoją drogą podobnie było z tym gÓwnem obejs®anym Balde Runner 2049. Też można było kupić za grosze parę dni po premierze. Hej, ale od blade runnera to się odbierdol Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Też nie rozumiem krytyki, przeca to film 9/10 spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 Ciężko to nazwać filmem. 2/3 ekspozycji powinno być w poprzednim filmie, wszystko się rozłazi pod koniec. Nad.upcone akcji a i tak jest w ch.uj nudno. Dobrze, że to już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2019 2 minuty temu, Sebas napisał: Ciężko to nazwać filmem. 2/3 ekspozycji powinno być w poprzednim filmie, wszystko się rozłazi pod koniec. Nad.upcone akcji a i tak jest w ch.uj nudno. Dobrze, że to już koniec. Dla pewności - piszesz o Star Warsach? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi