Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l @Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 1 minutę temu, Masorz napisał: @Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD Kto by szukał Gwiezdnych Wojen
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 17 minut temu, Sebas napisał: Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury. postacie z tektury? No nie mów że za 30 lat nie będziesz pamiętał murzyna i baby jedi
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l (pipi)a, się okaże że horokruksy były i Palpatine wraca dzięki hełmowi Vadera czy coś.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Ok - pierwszy seans będzie z torrenta, żeby Disney nie powąchał moich 20 zł.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Ja rowniez. Albo jak ktos postawi. Niestety LJ to najwiekszy zawod w moim zyciu. Nie dam juz (pipi)om ani zlotowki. Jedynie spin offy sa spoko. Obejrze najgorsza kinowke by sprawdzic
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Będzie beka jak jedna z teorii się sprawdzi, że Kylo zginie, Rei będzie matką Anakina
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Disney nie bedzie sie bawil w jakies podroze w czasie. Zrobi to po swojemu - pustynia (tak jak w ep 6), latajace zaglowka (tak jak w ep 6), palpatine (tak jak w ep 6), bohaterowie gdzies tam a sokol milenium gdzies indziej (tak jak w ep 6). Zeby tylko konkluzja nie byla taka, ze pod koniec filmu znadjuja tego Palpatinea ale walka z nim dopiero w nowej trylogii. Tego bym nie przezyl. A moze imperator caly czas mieszkal w mieczu vadera? Jak pier.dolony dzin xD
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Myślę że śmiech palpatina pochodził z jakiegoś dzwnoka komórki szturmowca, przecież Palpi za stary by żyć.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l No nie wiem, po tym gównianym disneyu to można spodziewać się niespodziewanego. Dobrze, że dałem sobie siana z tymi SW po 7 epie.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Pierwsza scena jest okropnie glupia Niestety z tego co widzę po intrygującym TLJ który zabrał historie w ciekawy punkt, szykuje się kolejny bezbieczny produkt od Abramsa, ktory pewnie zignoruje wszystko to co było najciekawsze w poprzedniej częsci Powrót Palpatine przemilcze
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 13 godzin temu, Masorz napisał: No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko. W rebelsach jest
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 8 godzin temu, Masorz napisał: Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda. I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 14 minut temu, Mejm napisał: I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry Wow starzy ludzie jarają się tym co im podnosiło Michałka jak byli dziećmi. Niesamowite