Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 9 - Skywalker Odrodzenie ( XDDDDDDD)

Featured Replies

Opublikowano

Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury.

• Odpowiedzi 627
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GWIEZDNE  Powstawnie Skywalkerów WOJNY   Mijaja dwa lata od nakrecenia najgorszej czesci Gwiezdnych Wojen i wciaz pamietane sa debilizmy utkane w disneyowskiej fabryce popelin

• Oh boy, nie zawiodłem się xd    To, że ep IX jest stracone było wiadome w dniu premiery TLJ. RJ zrobił habilitację z tego jak nie tworzyć środkowego epizodu trylogii, spuszczając w kiblu TFA

Opublikowano

@Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej :gayos:

Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD

Opublikowano
1 minutę temu, Masorz napisał:

@Figuś jest temat o tym filmie trochę niżej :gayos:

Teaser spoko. Tylko zastanawia mnie podtytuł- koniec sagi o Skywalkerach a oni nazywają film 'Powstanie Skywalkerów' XD

Kto by szukał Gwiezdnych Wojen :rayos:

Opublikowano
17 minut temu, Sebas napisał:

Głos Luke'a, śmiech Palpatina i Lando. Nadal mącenie postaciami "z dobrych czasów" żeby ukryć smak gówna w palecie. Tytuł to fabularna ostatnia deska ratunku, że może jeszcze skywalker się uchował bo obecne postacie są z tektury.

postacie z tektury? No nie mów że za 30 lat nie będziesz pamiętał murzyna i baby jedi 

Opublikowano

Za 30 lat to może mało co pamiętać.:reggie:

Opublikowano

(pipi)a, się okaże że horokruksy były i Palpatine wraca dzięki hełmowi Vadera czy coś.

Opublikowano

Ok -  pierwszy seans będzie z torrenta, żeby Disney nie powąchał moich 20 zł. ;)

Opublikowano

Ja rowniez. Albo jak ktos postawi.

Niestety LJ to najwiekszy zawod w moim zyciu. Nie dam juz (pipi)om ani zlotowki. Jedynie spin offy sa spoko.

Obejrze najgorsza kinowke by sprawdzic

Opublikowano

Będzie beka jak jedna z teorii się sprawdzi, że 

Kylo zginie, Rei będzie matką Anakina

Opublikowano

No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. 

Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko.

Opublikowano

Disney nie bedzie sie bawil w jakies podroze w czasie. Zrobi to po swojemu - pustynia (tak jak w ep 6), latajace zaglowka (tak jak w ep 6), palpatine (tak jak w ep 6), bohaterowie gdzies tam a sokol milenium gdzies indziej (tak jak w ep 6). Zeby tylko konkluzja nie byla taka, ze pod koniec filmu znadjuja tego Palpatinea ale walka z nim dopiero w nowej trylogii. Tego bym nie przezyl.

A moze imperator caly czas mieszkal w mieczu vadera? Jak pier.dolony dzin xD

Opublikowano

Myślę że śmiech palpatina pochodził z jakiegoś dzwnoka komórki szturmowca, przecież Palpi za stary by żyć.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części :pawel:

A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda.

Opublikowano

No nie wiem, po tym gównianym disneyu to można spodziewać się niespodziewanego. Dobrze, że dałem sobie siana z tymi SW po 7 epie.

Opublikowano

Pierwsza scena jest okropnie glupia

Niestety z tego co widzę po intrygującym TLJ który zabrał historie w ciekawy punkt, szykuje się kolejny bezbieczny produkt od Abramsa, ktory pewnie zignoruje wszystko to co było najciekawsze w poprzedniej częsci

Powrót Palpatine przemilcze

Opublikowano
13 godzin temu, Masorz napisał:

No nie sprawdzi się, bo w nowym kanonie nie było podróży w czasie, o ile mi wiadomo. Jedynie w komiksach Vader ujrzał wizje przeszłości. 

Tzn. chyba, że sklecą Deloreana na szybko.

W rebelsach jest 

Opublikowano
8 godzin temu, Masorz napisał:

Najlepsze jest to, że ludzie już robią z Palpatine'a głównego złego w nowej części :pawel:

A tam pewnie będzie flashback lub force ghost na 2 minuty jak Yoda.

I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry.

Opublikowano

Ale chu,jnia

Opublikowano
14 minut temu, Mejm napisał:

I pewnie tak bedzie. Bo musieli czyms przyciagnac fanow pierwszej trylogii. Dwie strony tematu a nikt nie napisal, ze cieszy sie na dalsza czesc historii murzyna i Rose czy nie moze doczekac na pojedynek Ray vs Kylo. Wszyscy pier.dola o Palaptine bo podswiadomie wiedza, ze wystapil w 3 dobrych filmach i naiwnie licza, z ten film tez bedzie dobry

Wow starzy ludzie jarają się tym co im podnosiło Michałka jak byli dziećmi. Niesamowite

Opublikowano

Wow jaki ty szpec od marketingu.