Gość Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 ja żałuję, że w ogóle oglądałem tę nową trylogię, bo obrzydziło (może to za dużo słowo, po prostu uniwersum nie jest już tak "magiczne") mi to całą serię wcześniejszych filmów. owszem, można by było to wymazać z pamięci, gdyby nie stare postaci i gdyby to była odrębna historia. jak wytrzeźwieją i zrobią naprawdę dobre filmy to może mi przejdzie, bo teraz do żadnej części mnie nie ciągnie żeby ponownie oglądać Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Chyba tutaj pasuje: Plus, ruszyły prace nad Rogue Squadron od Patty Jenkins i nowym filmie w unwiersum od Waititiego Cytuj
Sven Froost 495 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Jak by ktos myslal ze nic dobrego nie wyszlo z nowej trylogii: 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi