Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 9 - Skywalker Odrodzenie ( XDDDDDDD)

Featured Replies

Opublikowano

ja żałuję, że w ogóle oglądałem tę nową trylogię, bo obrzydziło (może to za dużo słowo, po prostu uniwersum nie jest już tak "magiczne") mi to całą serię wcześniejszych filmów. owszem, można by było to wymazać z pamięci, gdyby nie stare postaci i gdyby to była odrębna historia. jak wytrzeźwieją i zrobią naprawdę dobre filmy to może mi przejdzie, bo teraz do żadnej części mnie nie ciągnie żeby ponownie oglądać

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 627
  • Wyświetleń 62 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GWIEZDNE  Powstawnie Skywalkerów WOJNY   Mijaja dwa lata od nakrecenia najgorszej czesci Gwiezdnych Wojen i wciaz pamietane sa debilizmy utkane w disneyowskiej fabryce popelin

• Oh boy, nie zawiodłem się xd    To, że ep IX jest stracone było wiadome w dniu premiery TLJ. RJ zrobił habilitację z tego jak nie tworzyć środkowego epizodu trylogii, spuszczając w kiblu TFA

Opublikowano

Chyba tutaj pasuje:

Plus, ruszyły prace nad Rogue Squadron od Patty Jenkins i nowym filmie w unwiersum od Waititiego