Skocz do zawartości

HBO Max

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Snowfall obejrzany, jakie to jest dobre. Dziwne, że o tak świetnym serialu jest tak cicho. Narcos może to to nie jest, ale bardzo mu blisko do tego poziomu. Los Angeles, lata 80 i kokaina. Serial skupia się na trzech postaciach, mamy Lamara, chłopaka z dzielnicy, który handluje zielonym, agenta CIA o imieniu Teddy i meksykana Gustavo. Każda z tych historii jest odrębna, ale oczywiście skupia się wokół narkotyków. Jak łatwo się domyśleć, powoli drogi tej trójki (i ich kompanów), będą się zazębiac.

Serial ogląda się z dużą lekkością, nie ma momentów nurzacych, a postać Lamara, jego historia, dzielnica, znajomi, wypisz, wymaluj GTA SA 2. Zresztą plakaty promujące ten serial, to mocna kalka z GTA. 

Polecam gorąco, premiera drugiego sezonu chyba jakoś na dniach w FX, oby jak najszybciej na HBO. 

Jeszcze co do Lamara

Pokaż ukrytą zawartość

PS. Jeszcze jedno. 

Edytowane przez YETI
  • Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
  W dniu 9.09.2018 o 15:29, maciucha napisał(a):

chyba pogonie to HBO w czorty, próbuję oglądać Mad Men ale buforowanie co minutę to jakiś absurd

co dziwne, inne seriale chodzą ok

Rozwiń  

Ja tam zawsze zatrzymuje film gdzieś tak na 5 minut, wyłączam internet w telefonie Później materiał chodzi bez zarzutów, na przykład gdy wczoraj wieczorem oglądałem "Annabelle: Creation",

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 9.09.2018 o 17:18, YETI napisał(a):

Snowfall obejrzany, jakie to jest dobre. Dziwne, że o tak świetnym serialu jest tak cicho.

Rozwiń  

2 sezon jest jeszcze lepszy. Klimat LA lat 80 można ciąć nożem. Zajebiście się to ogląda - kolejna perełka od FX. Oczywiście Jerome najlepsza postać. Kocham tego murzyna :banderas:  

A za parę dni finał 2 sezonu.

Edytowane przez sprite
Opublikowano

Counterpart/Odpowiednik - Świetny występ Simmonsa w podwójnej roli. Ścieranie się obu Silków wygląda solidnie i jest najlepszym elementem serialu. Niestety reszta wygląda na zagubioną. Dodatkowo do 5 odcinka nie wiadomo tak naprawdę o co chodzi, potem jest lepiej ale finał pozostawia niedosyt.

Pokaż ukrytą zawartość

Drugie dno już lepiej się prezentuje. Rozterki nt. drugiej szansy, naprawienia błędów... Dobrze budują charakterystykę bohaterów. 

Obsada fajna. Jest Proctor z Banshee, a nawet Adamczyk

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 24.09.2018 o 08:29, Farmer napisał(a):

Counterpart/Odpowiednik - Świetny występ Simmonsa w podwójnej roli. Ścieranie się obu Silków wygląda solidnie i jest najlepszym elementem serialu. Niestety reszta wygląda na zagubioną. Dodatkowo do 5 odcinka nie wiadomo tak naprawdę o co chodzi, potem jest lepiej ale finał pozostawia niedosyt.

Pokaż ukrytą zawartość

Drugie dno już lepiej się prezentuje. Rozterki nt. drugiej szansy, naprawienia błędów... Dobrze budują charakterystykę bohaterów. 

Obsada fajna. Jest Proctor z Banshee, a nawet Adamczyk

Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

Opublikowano
  W dniu 16.10.2018 o 10:42, Solderowy123 napisał(a):

Teraz hbo go w niższej cenie - 19.90PLN za abonament miesięczny.

https://antyweb.pl/hbo-go-teraz-juz-tylko-za-1990-zl-bez-umowy-i-bez-operatorow/#komentarze

Rozwiń  

Spora obniżka. Tak w ogóle to najnowsze wyniki serwisów VOD w Polsce.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/serwisy-vod-najpopularniejsze-vod-pl-przed-player-pl-tvp-i-cda-przed-ipla-netflix-wyprzedzial-showmaxa

Opublikowano

Recenzja Slepnac od świateł. 

https://naekranie.pl/recenzje/slepnac-od-swiatel-recenzja-miniserialu

W dniu 16.10.2018 o 17:07, Butt napisał(a):

Jak ten artykuł już rok ma, to nie wiem czy takie najnowsze.

Rozwiń  

Sorry, nie ten link, tu właściwy. 

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/hbo-go-netflix-i-wp-pilot-duzo-zyskuja-w-dol-ipla-i-nc-go-ranking-serwisow-i-aplikacji-vod

Opublikowano

No to teraz zastanawiam się czy nie kontynuować na kolejny miesiąc bo 2 sezonu Westworld nie zobaczyłem jeszcze całego. Jak mam już subskrypcję - darmowy miesiąc+miesiąc z Komputer Świata to pobierze mi z karty 30 po staremu czy 20 po nowemu??

W apce mobilnej nie widzę kwoty.

Jak chcą być konkurencyjni niech pozwolą zwykłym subskrybentom korzystać z apki na tv - ta jest tylko dla tych co mają abo w sieciach sat-kab.

PS. Czy mogę dziś już anulować subskrypcję i korzystać do końca terminu jej ważności (10 dni jeszcze) - czy mi wywali od razu.