Opublikowano 21 listopada 20186 l Autor Wreszcie nadrobię Tully, Florida i Infinity War. Świetny miesiąc w przeciwieństwie do listopada.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Kozacki ten polski serial od HBO( klimat, aktorzy, stylówa- no może poza główna rolą, bo chłop chyba urwał się z pamietnikow z wakacji), oglądasz i nawet nie wiesz kiedy koniec odcinka(1h). Można całość wciągnąć na dwa razy (jestem w połowie), a praktycznie u mnie to się nie zdarza. Czy mnie się wydaje czy Pazura gra Spoiler Wojewódzkiego ? To jest chyba luźno oparte na faktach, bo jakos nie kojarze takich grubych akcji.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Obejrzałem 4 odcinki. Jakby wyciąć te długie ujęcia Warszawy to można by to zmieścić w 4 odcinkach. Nie do końca mi jednak pasuje ten serial, wszyscy i wszystko jest takie przerysowane. Pierwsza rola Chabiora, która mnie irytuje, on i ci jego koleżki. Co postać Pazury ma wspólnego z Wojewódzkim? Nie widzę ani jednej rzeczy.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Takie mam skojarzenia po jego zachowaniu, a oprócz tego jest celebrytą z telewizji NTV.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Takie samo miałem skojarzenie z Wojewódzkim, nawet auto podobne. Dobra rola.
Opublikowano 25 listopada 20186 l 11 godzin temu, SlimShady napisał: Czy mnie się wydaje czy Pazura gra Pokaż ukrytą zawartość Wojewódzkiego ? Tak, przynajmniej tak cały internet odbiera tą rolę.
Opublikowano 25 listopada 20186 l „Lider rankingów oglądalności”, stacja NTV, prowadzący talk show, nastroszone włosy, białe trampeczki i ubiór jak stary maleńki, dobra sportowa fura i zamiłowanie do koksu. No trochę wspólnego z Wojewódzkim widzę i nic dziwnego, że duża ilość osób tak to odbiera.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Wszyscy mieli skojarzenia z Wojewodzkim. Tylko nie szejdi. SZEJDJ NIE WIDZI ANI JEDNEJ RZECZY XDDDDDja pjerdole
Opublikowano 25 listopada 20186 l Może jego oled był zaciemny w scenach z Pazurą i nie złapał detali aby wpaść na to, że wzorowali się na Wojewódzkim?
Opublikowano 25 listopada 20186 l 11 godzin temu, schabek napisał: Wszyscy mieli skojarzenia z Wojewodzkim. Tylko nie szejdi. SZEJDJ NIE WIDZI ANI JEDNEJ RZECZY XDDDDDja pjerdole no miałem takie skojarzenia, bo zanim obejrzałem serial to czytałem jakieś dyrdymały w internecie jak wasze, że PAZURA ZAGRAŁ WOJEWÓDZKIEGO, ale oglądając serial już nie miałem takiego wrażenia. A nawet jeśli scenarzysta czy autor książki się na nim wzorował to Czarek skutecznie unikał Wojewódzkiego w swojej roli.
Opublikowano 26 listopada 20186 l 11 godzin temu, szejdj napisał: A nawet jeśli scenarzysta czy autor książki Scenarzysta serialu był też autorem ksiązki
Opublikowano 26 listopada 20186 l fajny ten serial. glowny aktor rzeczywiscie taki no kontrowersyjny, slabo gra agresje, choc na poczatku bardzo dobrze moim zdaniem sie komponuje. Wieckiewicz gra moim zdaniem slabo, troche jak w starych polskich komediach 'gangsterskich'. Pazur calkowicie wyjety z trzynastego posterunku. na plus rola chabiora, frycza, czarneckiego i zarzeckiego. serialik taki prawie netflixowy. najwiekszy plus tego to ujecia. troche jednak mnie uklulo w tym wszystkim ze w drodze do kulminacji soundtrack zaczal sie robic taki troche oklepany, gitarowy, gdzie caly poczatek fajnie tonal w minimalnym ambiencie, muzyce klasycznej i dobrym techno. a tak z innej beczki, to skoro juz mam to hbo go, to ktos by polecil cos naprawde godnego uwagi? taki must watch abonenta HBOGO? Edytowane 26 listopada 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 26 listopada 20186 l The Duece, The Sopranos, The Wire, Gra o Tron, Oz, Twin Peaks, Young Pope, Sharp Objects, Treme, Band of Brothers na początek
Opublikowano 26 listopada 20186 l 10 minut temu, _Be_ napisał: The Duece, The Sopranos, The Wire, Gra o Tron, Oz, Twin Peaks, Young Pope, Sharp Objects, Treme, Band of Brothers na początek lyknalem kiedys pierwszy sezon Wire i mi calkiem usiadl, dziabnalem chyba 2 pierwsze ep drugiego sezonu i juz no konar przygasl. dac mu szanse?
Opublikowano 26 listopada 20186 l Curb Your Enthusiasm pacio pierwszy, szanuję Edytowane 26 listopada 20186 l przez ragus
Opublikowano 27 listopada 20186 l 17 godzin temu, _Be_ napisał: The Duece, The Sopranos, The Wire, Gra o Tron, Oz, Twin Peaks, Young Pope, Sharp Objects, Treme, Band of Brothers na początek Dorzucił bym tu jeszcze Castel Rock.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 14 minut temu, balon napisał: Dorzucił bym tu jeszcze Castel Rock. Castel Gandolfo
Opublikowano 27 listopada 20186 l 17 godzin temu, _Be_ napisał: The Duece, The Sopranos, The Wire, Gra o Tron, Oz, Twin Peaks, Young Pope, Sharp Objects, Treme, Band of Brothers na początek dzięki - skorzystam i ja. Dopisałbym Westworld - jestem po 1 epie i sie podoba. Tylko gdzie na to wszystko czas znajdę.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Westworld pierwszy sezon jest dobry, niestety drugi już nie bardzo. A jeszcze widzę, że Ray Donovan i The Knick jest na HBO, polecam również.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Oraz dwa sezony Fargo, Snowfall czy True Dedective, jest jeszcze tego trrrroooooche.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 58 minut temu, _Be_ napisał: Castel Gandolfo Śmieszek ale teraz naprawdę inglisz auto korekta z telefonu.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Westworld pierwszy sezon jest dobry, niestety drugi już nie bardzo. A jeszcze widzę, że Ray Donovan i The Knick jest na HBO, polecam również. ale warto oglądać? : }