Opublikowano 27 listopada 20186 l 2 minuty temu, Banny napisał: ale warto oglądać? : } Ale co warto? Westworld? No mówię, pierwszy warto w chuy
Opublikowano 27 listopada 20186 l @Najtmer Swoją znajomość z HBO Go zdecydowanie zacznij od 1 sezonu True Detective.
Opublikowano 27 listopada 20186 l pierwszy i drugi juz dawno lykniety. nie jestem gosciem wkrecajacym sie w seriale, z reguly tylko ogladam to o czym wszyscy dookola gadaja, zeby miec czym popsuc rozmowe jak opinie o za duzej mapie takze no TD, BB i Gre o Srom widzialem do jakiegos sezonu, chyba 4. jest sens wracac?
Opublikowano 27 listopada 20186 l nie chcę zapeszać żeby nie było jak przy narcos 4 () ale Ucieczka z Dannemory zapowiada się kapitalnie. tylko w tym wypadku czekam na cały sezon.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 10 minut temu, Najtmer napisał: pierwszy i drugi juz dawno lykniety. nie jestem gosciem wkrecajacym sie w seriale, z reguly tylko ogladam to o czym wszyscy dookola gadaja, zeby miec czym popsuc rozmowe jak opinie o za duzej mapie takze no TD, BB i Gre o Srom widzialem do jakiegos sezonu, chyba 4. jest sens wracac? 5 sezon Gry o Tron warto, póznie już tak nie bardzo
Opublikowano 27 listopada 20186 l fajna melodrama, a i kończy się elegancko, a nie mizernie jak pierwszy sezon
Opublikowano 27 listopada 20186 l Warto zerknąć również na nową, włoskojęzyczną koprodukcję HBO - "Genialna przyjaciółka". Jak na razie dostępne są 4 epizody. No i w styczniu premiera trzeciego sezonu True Detective. Edytowane 27 listopada 20186 l przez Solderowy123
Opublikowano 27 listopada 20186 l Skoro przy wloskojezycznych produkcjach jesteśmy, to jeszcze jest taki serial jak Gomorra. Aż dziwne, że nikt jeszcze nie wspomniał.
Opublikowano 27 listopada 20186 l O, odpalam TV, aktualizacja HBOGO i co? Działa, nie trzeba odpalać przez konsolę. Specjalnie naprawili z okazji wykupienia abonamentu przeze mnie.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Koledzy zapomnieli dopisać mustsee pt. Leftovers - wszystkie trzy sezony - oraz Banshee, który ma słabszy ostatni czwarty sezon, ale i tak sztosik.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Aktorstwo w wykonaniu głównego bohatera do najlepszych nie należy, ale w stosunku do reszty to trochę stwierdzenie na wyrost. Gdzie indziej widziałbym wady, ale ogólnie oglądało mi się sztywniutko.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 14 minut temu, areka napisał: Obejrzałem jeden odcinek tych "Świateł". To aktorstwo xD Ale gó.wno. Do tego humor na poziomie gimbazy. Jest sens dalej oglądać, czy reszta taka sama? Jest, jest! Reszta całkiem inna. Od 2 odcinka pojawiają się dobrzy aktorzy. Karolak, Szyc, Adamczyk, Musiał. Humor zmienia się z polskiego na angielski, a akcja przenosi się z Warszawy do Sosnowca i Radomia.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Jak można oczekiwać dobrego aktorstwa od podrzędnego, ulicznego rapera. Jakby wyciąć z serialu kadry Warszawy i inne wstawki to by się zamknął w 3 odcinkach.
Opublikowano 28 listopada 20186 l A jak brzmiał ten tekst, co rzucali czasem przed zabiciem delikwenta? "każdemu według potrzeb.. cośtam" ? ? ? - Zagadka z serialu Ślepnąc od Świateł: [/spolier] :} Edytowane 28 listopada 20186 l przez Banny
Opublikowano 28 listopada 20186 l przecież nawet doyebali w napisach że to jego DEBIUT więc jakiego aktorstwa można sie niby spodziewać? eksperymenic, spodobała się reżyserowi i producentom facjata gościa to go wsadzili. jego jedyny problem to brak doświadczenia, bo raz że nie potrafi grać głosem (bo się nigdzie nie szkolił a jak wiadomo raperzy nie potrafią śpiewać dlatego rapują), dwa w późniejszych odcinkach idzie mu troszkę lepiej. serial niestety nie jest idealny, są wysokie skoki jakościowe pomiędzy odcinkami i przez to wydaje się być wydłużony ale za to ma fajnie skreowane postacie, chociaż są przerysowane. wiele rzeczy w tym serialu jest przerysowanym, jakby się oglądało adaptacje jakiejś gry i nie każdemu się to spodoba. a no i muzyczka bardzo fajna jest.
Opublikowano 29 listopada 20186 l Pełna lista premier i nowości grudnia https://www.antyradio.pl/Film/Seriale/HBO-GO-nowe-filmy-i-seriale-w-grudniu-2018-PELNA-LISTA-27485