Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Śmieszy mnie to też. Moje seriale lubię tylko białe. Cytuj
Figaro 8 285 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Wyplułem troszkę kawy po tekscie wymuszania czarnych aktorów i fladze konfederacji. Takich tekstów to ja bym oczekiwał po PPE, a nie ogarniętych użytkownikach forumka. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 (edytowane) 53 minuty temu, Figaro napisał: Wyplułem troszkę kawy po tekscie wymuszania czarnych aktorów i fladze konfederacji. Takich tekstów to ja bym oczekiwał po PPE, a nie ogarniętych użytkownikach forumka. Akcja serialu dzieje się w małym miasteczku na południu USA. Matka głównej bohaterki wyprawia w bodajże 6 odcinku imprezkę na cześć Johna C Calhoun. Dla wszystkich. Bez Google wiem, że to facet, który był zwolennikiem niewolnictwa. Coś ci to mówi o tej społeczności czy mam pisać dalej? Godzinę temu, _Be_ napisał: Śmieszy mnie to też. Moje seriale lubię tylko białe. Przecież napisałem że lubię Sabrinę i Glow a tam masz kilka homo parek i wszystkie odcienie skóry. Edytowane 22 grudnia 2018 przez chris85 Cytuj
Figaro 8 285 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Ok. Obejrzałem to Ucieczka z Dannemory i serial na pewno poprawny, dobrze zagrany. Ale żeby serial roku? No to słaby coś ten rok był. Ale zostały 2 odcinki, to się przekonamy. Cytuj
YETI 11 047 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 @chris85, oczywiście widziałeś scenę po napisach? Dziwie się, że TAKĄ scenę zdecydowali się pokazać po napisać, ciekawe ile osób wyłączyło oglądania w czasie napisów. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 2 godziny temu, chris85 napisał: Przecież napisałem że lubię Sabrinę i Glow a tam masz kilka homo parek i wszystkie odcienie skóry. No ale napisałeś też kupę farmazonów że niby na Netflixie nie ma takich seriali, w Ozark jak masz? Masz jakichś murzynów? Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 ale pedały som, no co te lewaki sobie myslą Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 2 godziny temu, YETI napisał: @chris85, oczywiście widziałeś scenę po napisach? Dziwie się, że TAKĄ scenę zdecydowali się pokazać po napisać, ciekawe ile osób wyłączyło oglądania w czasie napisów. Widziałem. W finałowej scenie DUŻY SPOILER Camilla odkryła podłogę z zębów i już było oczywiste, że to jej siostra morduje dziewczynki. Dlaczego Amma zabiła swoją nową przyjaciółkę z finałowego odcinka? nie wiem. Może dlatego, że była poyebana, albo dlatego że ta chciała zostać dziennikarka jak Camille Kapitalny serial, dzięki Pan HBO Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Godzinę temu, dee napisał: ale pedały som, no co te lewaki sobie myslą Jak nie murzyna to pedała upchną, ehh te postępowe środowiska psują mi seriale Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 18 minut temu, chris85 napisał: Widziałem. W finałowej scenie DUŻY SPOILER Ukryj zawartość Camilla odkryła podłogę z zębów i już było oczywiste, że to jej siostra morduje dziewczynki. Dlaczego Amma zabiła swoją nową przyjaciółkę z finałowego odcinka? nie wiem. Może dlatego, że była poyebana, albo dlatego że ta chciała zostać dziennikarka jak Camille Kapitalny serial, dzięki Pan HBO jeśli dobrze pamiętam chodziło o syndrom poje.banie nadopiekuńczej matki co się objawiło u jej i córki innym syndromem [nie pamietam jakim, tłumaczył to lekarz w jednym odc]. Więc siostrzyczka zrobiła się ultrazadrosna o miłość matki [taki paradoks] a że matce podobały się koleżanki/dobrze się o nich wyrażała to je skasowała. To samo z dziewczyną z końca odcinka, starsza siostra ją pochwaliła to trzeba ją było odje.bać. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Dokładnie tak. Mam tylko nadzieję, że to mini serial i producenci nie wpadną na kręcenie drugiego sezonu. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Już powiedzieli oficjalnie, że to zamknięta opowieść i nie będzie dalszych odcinków. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Też obejrzałem. Dużo oczywiście robi sama książka pani Flynn bo jej styl się wprost wylewa z ekranu, do ostatniej minuty liczyłem na jakieś poyebanie (pipi)nięcie ale to nie jest jedyny pozytyw. Świetne aktorstwo, szczególnie Adamsówny ale najbardziej zadziwia mnie konstrukcja/montaż tego serialu - niesamowite jest że adaptacja książki najmniej skupia się na dialogach a najbardziej na wizualizacji. Muzyka też za(pipi)ista (chociaż dziwi mnie dlaczego w czołówce każdego odcinka nie był wykorzystany ten sam klasyczny utwór z pilota i finału, świetnie do niej pasował). Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 24 grudnia 2018 Opublikowano 24 grudnia 2018 Escape at Dannemora po 5 ep świetny, niezła popisówka Del Toro! Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Ślepnąc od Świateł po 4 epizodach bardzo mi się podoba. Serial jest wulgarny, przez co momentami może się kojarzyć z dziełami Papryka Vegi, ale to zupełnie inna liga. Więckiewicz, Frycz i Chabior w rolach gangsterów od pierwszych scen zaorali wszystkich amatorów z Pitbulla. Fantastyczne zdjęcia, aktorstwo, MUZYKA W tym roku na HBO sztos za sztosem, a jeszcze przede mną EaD Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Dodatkowy miesiąc gratis "dzięki paypala" (działa również dla osób mających już konto) https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/hbo?utm_content=DISPLAY&dclid=CjkKEQiA6ozhBRCxgpq79ea0pcUBEiQAtTDW9733y6pNlJV4kh9xZTxku0HiQKwWT6VW2xbCAZJGlKjw_wcB Przyda się przy nadchodzącej premierze trzeciego sezonu detektywa. 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Chyba nie działa dla osób które już miały jakiś kod bo z tego co widziałem w apce opcja jest nieaktywna. Chyba raz na 12 miesięcy można. Piszę chyba bo mi rano aplikacja nie działała. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 Ślepnąc od Świateł właśnie całe wjechało, jakie to jest k,urwa dobre to brak mi słów 3 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 "Dobry" to odpowiednia ocena tego serialu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 No takie solidne 7/10, mocno zawyżone Więckiewiczem i Fryczem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 U mnie byłoby i wyżej gdyby nie ten dzban główny aktor z dlaczego ja. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 grudnia 2018 Opublikowano 29 grudnia 2018 sama historia tak między bogiem, a prawdą też trochę oklepana Cytuj
Figaro 8 285 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Wylądowały dwa ostatnie odcinki Ucieczki z Dannemory. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 (edytowane) Kurde, a teraz ogladamy The Young Pope (jakie to dobre), do tego ogladam sam też The Deuce (kozak minus niektóre sceny..) a teraz mówisz, że trzeba finiszować Escape, który także jest zacnym filmem. A w kolejce jeszcze Sharp Objects. Edytowane 30 grudnia 2018 przez Banny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi