Rudiok 3 376 Opublikowano 1 stycznia 2019 Opublikowano 1 stycznia 2019 HBO sto lat za Murzynami, nawet Showmax ma lepszą apkę. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 A dziala wam w ogole teraz to (pipi)? Wylogowalo mnie ze wszystkich urzadzen, przy logowaniu wywala jakis blad, a jeszcze 2 godziny temu ogladalem sobie normalnie The Wire. Nie wiem jak taka firma moze wypuscic takie niedorobione chuyostwo Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 13 minut temu, schabek napisał: A dziala wam w ogole teraz to (pipi)? Wylogowalo mnie ze wszystkich urzadzen, przy logowaniu wywala jakis blad, a jeszcze 2 godziny temu ogladalem sobie normalnie The Wire. Nie wiem jak taka firma moze wypuscic takie niedorobione chuyostwo U mnie te.z pyzda, właśnie sprawdziłem. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 Mnie też wyebało właśnie, masakryczny gniot ta aplikacja. 2019 rok i takie (pipi) wypuścić. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Jak coś wsio już działa, wróciły listy itd. Edytowane 2 stycznia 2019 przez balon 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Ale się zapowiada GRUBY rok True Detective S3 i Watchmen największe jaranko. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 (edytowane) Cały sezon The Young Pope oglądałem z myślą, że "spokojnie, jest jeszcze drugi".. Nie wiem co mi się popieprzyło, kiedy zobaczyłem, że nie ma kolejnego sezonu. #smuteczek. moja ocena całości: Doskonały. Edytowane 7 stycznia 2019 przez Banny Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 3 godziny temu, sprite napisał: Ale się zapowiada GRUBY rok True Detective S3 i Watchmen największe jaranko. Ten Rorschach, oczywiście jeżeli to on, nie wygląda to dobrze. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Biorąc pod uwagę teorię nt tego kogo gra Irons można założyć, że to Spoiler Rorschach II choć nie ten z Doomsday Clock ale fakt, słabo wygląda. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Widze, że HBO nawet na kanale YT idzie zgodnie z obraną drogą i wrzuca trailery w 720p Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 24 minuty temu, _Be_ napisał: Chłopy się nie calowały? Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Rano usiadłem do nowego odcinka Ray Donovan. Zdążyłem obejrzeć tylko pół, po czym coś mnie oderwało i nie było mnie parę godzin w domu. Wieczorem włączam znowu a tam napis 'WKRÓTCE'. Co to odyebali w tym HBO GO Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 Właśnie obejrzałem serial Ślepnąc od świateł. Taki gangsterski klimat dilerki i porachunków (@Frosti obczaj), specjalna produkcja dla HBO. Za(pipi)iście zagrał Frycz, czy Więckiewicz, ten drugi zawsze taki lalus, a tutaj taki cwaniaczek. Za to główny typ nieco sztywny, ale chyba tak miało być. Muza, ujęcia, efekty CGI - nie wyglada to jak polska produkcja:) mi się podobało, 10 odcinków zleciało nie wiem kiedy. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 No jest coś takiego na HBO, potwierdzam. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 Ech, nie chce mi się poprawiać tego posta. Idę spać Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 13 stycznia 2019 Opublikowano 13 stycznia 2019 Czy Wam też aplikacja na PS4 działa tak kulawo? Film się buforuje i buforuje, czasem nawet nie startuje. Później w trakcie też lubi się zatrzymać i tak zostać. Co za ówno. Na łącze internetowe nie narzekam, bo konsolę mam podpiętą po kablu i leci 90 mb/s. Przez przeglądarkę na laptopie działa idealnie, no ale nie będę przecież oglądał na 15 calach. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 stycznia 2019 Opublikowano 13 stycznia 2019 Tak samo. Dlatego jakiś czas temu wrzuciłem na stacje dokującą lapka do tv i tak oglądałem. Teraz mam subskrypcję z nc+ więc dobrze działa na moim Oledzie LG w apce. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 stycznia 2019 Opublikowano 13 stycznia 2019 U mnie na PS4 zero problemów, za to brat na tv Samsunga czasami ma problem z jakością obrazu, która potrafi czasami ostro zjechać w dół. Łączę u mnie, jak i u niego, dobre. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 13 stycznia 2019 Opublikowano 13 stycznia 2019 Też na tv samsunga miewam spadki na sd. Niekiedy po iluś tam minutach ogladania, niekiedy pod koniec nawet. Wystarczy cofnąć o parę sekund, bufor przemuli i jest git. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 11 godzin temu, YETI napisał: ostro zjechać w dół Zastanawiam się czy można zjechać w górę U mnie na kablu jest względnie okej na ps4 jeśli masz problemy z buferowaniem @Wojtq i masz internet w UPC to polecam zadzwonić na infolinie i poprosić ich o zmiane protokołu IPv miałem z tym problem i co jakiś czas się pojawia ten temat ale jeden telefon i ogarniają. Najgorszy ficzer tej apki na PS4 to crashowanie jej po wybudzeniu z standby, straszny syf. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 35 minut temu, _Be_ napisał: Najgorszy ficzer tej apki na PS4 to crashowanie jej po wybudzeniu z standby, straszny syf. Pomaga zamknięcie samej apki i ponowne jej uruchomienie. Uciążliwe, ale zawsze to lepiej niż jak się ma w połowie odcinka scrashować. A raczej na hbo nie ma co liczyć, bo ten błąd jest od samego początku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 8 minut temu, MBeniek napisał: Pomaga zamknięcie samej apki i ponowne jej uruchomienie. Uciążliwe, ale zawsze to lepiej niż jak się ma w połowie odcinka scrashować. A raczej na hbo nie ma co liczyć, bo ten błąd jest od samego początku. Ty no ja to wiem xD ale nadal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi