Opublikowano 2 stycznia 20196 l A dziala wam w ogole teraz to (pipi)? Wylogowalo mnie ze wszystkich urzadzen, przy logowaniu wywala jakis blad, a jeszcze 2 godziny temu ogladalem sobie normalnie The Wire. Nie wiem jak taka firma moze wypuscic takie niedorobione chuyostwo
Opublikowano 2 stycznia 20196 l 13 minut temu, schabek napisał: A dziala wam w ogole teraz to (pipi)? Wylogowalo mnie ze wszystkich urzadzen, przy logowaniu wywala jakis blad, a jeszcze 2 godziny temu ogladalem sobie normalnie The Wire. Nie wiem jak taka firma moze wypuscic takie niedorobione chuyostwo U mnie te.z pyzda, właśnie sprawdziłem.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Mnie też wyebało właśnie, masakryczny gniot ta aplikacja. 2019 rok i takie (pipi) wypuścić.
Opublikowano 2 stycznia 20196 l Jak coś wsio już działa, wróciły listy itd. Edytowane 2 stycznia 20196 l przez balon
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Ale się zapowiada GRUBY rok True Detective S3 i Watchmen największe jaranko.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Cały sezon The Young Pope oglądałem z myślą, że "spokojnie, jest jeszcze drugi".. Nie wiem co mi się popieprzyło, kiedy zobaczyłem, że nie ma kolejnego sezonu. #smuteczek. moja ocena całości: Doskonały. Edytowane 7 stycznia 20196 l przez Banny
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 3 godziny temu, sprite napisał: Ale się zapowiada GRUBY rok True Detective S3 i Watchmen największe jaranko. Ten Rorschach, oczywiście jeżeli to on, nie wygląda to dobrze.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Biorąc pod uwagę teorię nt tego kogo gra Irons można założyć, że to Spoiler Rorschach II choć nie ten z Doomsday Clock ale fakt, słabo wygląda.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Widze, że HBO nawet na kanale YT idzie zgodnie z obraną drogą i wrzuca trailery w 720p
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Rano usiadłem do nowego odcinka Ray Donovan. Zdążyłem obejrzeć tylko pół, po czym coś mnie oderwało i nie było mnie parę godzin w domu. Wieczorem włączam znowu a tam napis 'WKRÓTCE'. Co to odyebali w tym HBO GO
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Właśnie obejrzałem serial Ślepnąc od świateł. Taki gangsterski klimat dilerki i porachunków (@Frosti obczaj), specjalna produkcja dla HBO. Za(pipi)iście zagrał Frycz, czy Więckiewicz, ten drugi zawsze taki lalus, a tutaj taki cwaniaczek. Za to główny typ nieco sztywny, ale chyba tak miało być. Muza, ujęcia, efekty CGI - nie wyglada to jak polska produkcja:) mi się podobało, 10 odcinków zleciało nie wiem kiedy.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Czy Wam też aplikacja na PS4 działa tak kulawo? Film się buforuje i buforuje, czasem nawet nie startuje. Później w trakcie też lubi się zatrzymać i tak zostać. Co za ówno. Na łącze internetowe nie narzekam, bo konsolę mam podpiętą po kablu i leci 90 mb/s. Przez przeglądarkę na laptopie działa idealnie, no ale nie będę przecież oglądał na 15 calach.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Tak samo. Dlatego jakiś czas temu wrzuciłem na stacje dokującą lapka do tv i tak oglądałem. Teraz mam subskrypcję z nc+ więc dobrze działa na moim Oledzie LG w apce.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l U mnie na PS4 zero problemów, za to brat na tv Samsunga czasami ma problem z jakością obrazu, która potrafi czasami ostro zjechać w dół. Łączę u mnie, jak i u niego, dobre.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Też na tv samsunga miewam spadki na sd. Niekiedy po iluś tam minutach ogladania, niekiedy pod koniec nawet. Wystarczy cofnąć o parę sekund, bufor przemuli i jest git.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l 11 godzin temu, YETI napisał: ostro zjechać w dół Zastanawiam się czy można zjechać w górę U mnie na kablu jest względnie okej na ps4 jeśli masz problemy z buferowaniem @Wojtq i masz internet w UPC to polecam zadzwonić na infolinie i poprosić ich o zmiane protokołu IPv miałem z tym problem i co jakiś czas się pojawia ten temat ale jeden telefon i ogarniają. Najgorszy ficzer tej apki na PS4 to crashowanie jej po wybudzeniu z standby, straszny syf.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l 35 minut temu, _Be_ napisał: Najgorszy ficzer tej apki na PS4 to crashowanie jej po wybudzeniu z standby, straszny syf. Pomaga zamknięcie samej apki i ponowne jej uruchomienie. Uciążliwe, ale zawsze to lepiej niż jak się ma w połowie odcinka scrashować. A raczej na hbo nie ma co liczyć, bo ten błąd jest od samego początku.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l 8 minut temu, MBeniek napisał: Pomaga zamknięcie samej apki i ponowne jej uruchomienie. Uciążliwe, ale zawsze to lepiej niż jak się ma w połowie odcinka scrashować. A raczej na hbo nie ma co liczyć, bo ten błąd jest od samego początku. Ty no ja to wiem xD ale nadal.