MBeniek 3 260 Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 No cóż, trzeba sobie jakoś radzić z tym ich zacofaniem technologicznym xD. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 Dzis wjeżdża True Detective S03. Czy będzie od razu cały sezon? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 6 minut temu, Banny napisał: Dzis wjeżdża True Detective S03. Czy będzie od razu cały sezon? Nie, dwa epy na start a potem co poniedziałek. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 stycznia 2019 Opublikowano 14 stycznia 2019 (edytowane) Ja korzystam z apki na PS4 i jest kilka bugów. Najgorszy to jak odpalam nowy odcinek i pauzuję na kilkanaście minut (biorę prysznic albo robię żarcie), wracam i nie idzie wznowić. Trzeba wyłączyć odcinek i włączyć jeszcze raz. Nic wielkiego. Raz napisy w menu zmieniły mi się w jakieś kody czy coś. I raz mi się coś buforowało w środku odcinka. I coś by mogli zrobić z wyszukiwaniem. Jakieś filtry dać żeby dało się wyszukać po gatunkach czy coś. Jakiś czas temu oglądałem na HBO odcinek Westworld. Cały ep był o jakimś indiańcu i klimat mi podpasował, więc obczajam teraz od początku na HBO GO. Pierwsze pięć epów to jest taki trochę nudny rzyg i się zastanawiałem po co ja to jeszcze oglądam, ale w szóstym w końcu się rozkręciło i teraz jest mega. Zaraz dziesiąty wleci. Edytowane 14 stycznia 2019 przez Yakubu Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 mi po nowej aktualizacji na Oledzie apka znowu przestała działać - nie ładuje żadnego filmu, czarny ekran. Wczesniej pomagalo odlaczenie sieci na jakiś czas teraz nic - ktos tak mial? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 (edytowane) Skończyłem Escape at Dannemora i sam nie wiem co myśleć o tej produkcji. Z jednej strony niesamowita prawdziwa historia, świetne zdjęcia, muzyka i aktorstwo. Z drugiej straszne dłużyzny, niepotrzebne sceny ( finałowy odcinek trwa blisko 2h) brak więziennego klimatu i irytująca bohaterka (chociaż tutaj efekt był celowy). Żałuję, że reżyser, xD nie zamknął całości w 5 odcinkach, bo byłby sztosik. Mino wszystko warto obejrzeć, chociażby dla finałowego epizodu. Z niecierpliwością czekam na dalsze projekty Bena Stillera z drugiej strony kamery, bo widać, że facet ma rękę do tego typu produkcji. 7/10 Edytowane 20 stycznia 2019 przez chris85 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 24 stycznia 2019 Opublikowano 24 stycznia 2019 Pustkowie - czeski thriller, Polacy chcą wykupić teren pod budowę kopalni. Mieszkańcy są podzieleni w tej sprawie i mają z tego powodu różne przygody. Ciężki, cierpki klimat, sporo polskich wątków. Jestem po 3 odcinkach i z zaciekawieniem poznam dalszą część. 2 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Sharp objects - no nie spodziewalem sie tak dobrej gry trenera Nawalki Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Tylko potem nie zapomnij o ukrytej scence w finale po napisach. Jest dość kluczowa. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Obejrzana Panie Pawle, wyborny serial warto bylo sie na hbogo skusic Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Pełna lista premier i nowości na luty https://media2.pl/internet/154903-Luty-w-HBO-GO-pelny-wykaz-nowosci.-Nowe-seriale-i-premiery-filmowe.html Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 Sharp Objects zdecydowanie przehajpowane na forum. Dłużyzny, nuda, idealny serial do oglądania i robienia czegoś jeszcze, bo nie da się nic przegapić. Nie dorasta do pięt pierwszemu sezonowi True Detective. Solidne 7/10, bo Amy Adams podciąga ocenę o 1. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Co te HBO już jest 1 ep na amazonie Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 (edytowane) Ślepnąc od świateł właśnie skończyłem i polecam cieplutko. Na początku mnie Kubuś wku.rwiał tym drewnem, ale od połowy się przekonałem i on faktycznie chyba taki miał być. Za to Frycz Każda sekunda na ekranie to czysta przyjemność. Też wam się zdawało, że momentami autorzy garściami czerpali z Twin Peaks przy tych wszystkich 'ciemnych' wizjach i samej końcówce? Edytowane 4 lutego 2019 przez maciucha Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 10 godzin temu, maciucha napisał: Ślepnąc od świateł właśnie skończyłem i polecam cieplutko. Na początku mnie Kubuś wku.rwiał tym drewnem, ale od połowy się przekonałem i on faktycznie chyba taki miał być. on taki jest w rzeczywistości, więc nie musiał grać Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 15 godzin temu, maciucha napisał: Ślepnąc od świateł właśnie skończyłem i polecam cieplutko. Na początku mnie Kubuś wku.rwiał tym drewnem, ale od połowy się przekonałem i on faktycznie chyba taki miał być. Za to Frycz Każda sekunda na ekranie to czysta przyjemność. Też wam się zdawało, że momentami autorzy garściami czerpali z Twin Peaks przy tych wszystkich 'ciemnych' wizjach i samej końcówce? Scena z fryczem w zajezdzie dla tirowcow nasunela mi skojarzenia z opowiescia Masorza o myciu dvpy w lazience dla gosci za duzo forumka czasami Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Fajne te Fargo było, ale coś się zepsuło pod koniec i ostatnie 3-4 epy oglądałem z bólem. Teraz oglądam pierwszy ep drugiego sezonu i chyba nie ma sensu dalej tego ciągnąć xd 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 25 minut temu, Yakubu napisał: Fajne te Fargo było, ale coś się zepsuło pod koniec i ostatnie 3-4 epy oglądałem z bólem. Teraz oglądam pierwszy ep drugiego sezonu i chyba nie ma sensu dalej tego ciągnąć xd Yakubu? Nigdy nie szanowałem. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) Przecież to jest największe bezguście na forumku. Już kilka razy pokazał "klasę" w regionie filmowym. Pewnie w ogóle nie ogarnął co się dzieje w tym serialu Edytowane 5 lutego 2019 przez sprite 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 (edytowane) No początek zayebisty, z 2-3 epy nawet 10/10, ale gdzieś w momencie pojawienia się tych dwóch klalnów z FBI wszystko się posypało. A po napisie "rok później" to już w ogóle ciareczki, zgryzota itd. Edytowane 5 lutego 2019 przez Yakubu Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 XDDD ontopic: można gdzies obejrzeć 3 sezon, czy tylko torrenty? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 3 sezon tylko w wypożyczalniach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi