Skocz do zawartości

HBO Max

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Escape at Dannemora- chyba nie umiem napisać nic złego na temat tego serialu. Petarda. 

Opublikowano
W dniu 13.02.2019 o 19:18, Masorz napisał:

Tak, od samego początku.

To nieźle. Ja po kilkunastu minutach siódmego odcinka wysiadłem i wyłączyłem. Pierwszy ep nawet ok, ale później to momentami aż mną zaczęło skręcać.

-Ten cały diabeł czy kto to tam jest kek

-ten gość z więzienia co mu ten  nibydiabeł zrobił haluny i prawie zabił cumpla w więzieniu lmao

-ta laska co prześladowała charliego sheena w dwóch i pół xdddddd

-później te typy z lasu co niby słyszą głos boga i zrobili w pickupie jedyne miejsce na planecie gdzie nie ma dźwięku...

-i później jeszcze ten cliffhanger, że stara nie ma demencji tylko jest zgubiona w czasoprzestrzeni :brrr:

Rany co za guwno, prawdziwa jakuza wśród seriali.

I teraz zacząłem się odraczać z Detektywem. Pierwszy ep dobrze wjechał i czuję, że będzie mega się oglądać :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Skoro Yakubu psioczy na Castle Rock to muszę chyba w końcu nadrobić ten serial, bo nie ma lepszej rekomendacji niż marudzenie tego bezguścia :yakubu:

Edytowane przez maciucha
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

Wbijaj do tematu i poczytaj moje i innych posty

Końcówka mogłaby mi się spodobać, tyle, że mnie już telepało z nudów, więc olałem. Btw ci goście zachwycający się klimatem zrobili mi dzień :yao: 

• Minusik 1
Opublikowano

Dannemora nawet ok.

Detektyw pierwszy sezon zayebisty, ale drugi to jest jakieś nieporozumienie xd Może jakoś bardzo źle nie było, ale do jedynki to to się nie umywa. Teraz dwa epy trzeciego sezonu wjechały i całe szczęście wszystko wróciło na odpowiednie tory.