Opublikowano 25 lutego 20196 l Jak dobrze mieć HBO Go i Netflixa. Czekam na Watchmen i drugi sezon Big Little Lies najbardziej.
Opublikowano 26 lutego 20196 l https://www.indiewire.com/2019/02/luca-guadagnino-hbo-show-we-are-who-we-are-1202047516/ Guadagnino
Opublikowano 26 lutego 20196 l Ehh oglądanie miasteczka Twin Peaks w 2019 xd Nigdy nie oglądałem, a że oceny wysokie to się skusiłem i oglądając momentami aż mnie zatyka z żenady. Przed końcem pierwszego epa myślałem, że może jeszcze łyknę kilka odcinków sprawdzić czy dalej też jest tak tragicznie, ale chyba jednak nie dam rady. O ile z początku jeszcze idzie z tego się pośmiać, to później już wchodzi zażenowanie i minę mam jakbym cytrynę jadł. Ciekawe jak to się oglądało te 30 lat temu, ale teraz jest po prostu strasznie fatalnie. W tym serialu dosłownie co druga scena jest (pipi) chuyowa. Przed chwilą patrzyłem na posty na filmwebie i ludzie się tym serio jarają xd Chorzy ludzie. -miliard/10
Opublikowano 26 lutego 20196 l 1 godzinę temu, Yakubu napisał: Ehh oglądanie miasteczka Twin Peaks w 2019 xd Nigdy nie oglądałem, a że oceny wysokie to się skusiłem i oglądając momentami aż mnie zatyka z żenady. Przed końcem pierwszego epa myślałem, że może jeszcze łyknę kilka odcinków sprawdzić czy dalej też jest tak tragicznie, ale chyba jednak nie dam rady. O ile z początku jeszcze idzie z tego się pośmiać, to później już wchodzi zażenowanie i minę mam jakbym cytrynę jadł. Ciekawe jak to się oglądało te 30 lat temu, ale teraz jest po prostu strasznie fatalnie. W tym serialu dosłownie co druga scena jest (pipi) chuyowa. Przed chwilą patrzyłem na posty na filmwebie i ludzie się tym serio jarają xd Chorzy ludzie. -miliard/10 yakubu nie zawodzi kolejny genialny serial zmieszany z błotem przez tę toruńską miernotę, czy może być lepsza rekomendacja? leciałbym w te pędy oglądać ale już rok temu dostąpiłem tego zaszczytu, choć rewatch z pewnością wleci za jakiś czas
Opublikowano 27 lutego 20196 l 17 godzin temu, maciucha napisał: yakubu nie zawodzi kolejny genialny serial zmieszany z błotem przez tę toruńską miernotę, czy może być lepsza rekomendacja? leciałbym w te pędy oglądać ale już rok temu dostąpiłem tego zaszczytu, choć rewatch z pewnością wleci za jakiś czas No mnie po tej recenzji tak nakręcił, że muszę zacząć oglądać
Opublikowano 27 lutego 20196 l No trzeba przyznać, że @Yakubu faktycznie niezbyt lubi skomplikowane seriale z wielowątkową fabułą
Opublikowano 28 lutego 20196 l Ehh oglądanie miasteczka Twin Peaks w 2019 xd Nigdy nie oglądałem, a że oceny wysokie to się skusiłem i oglądając momentami aż mnie zatyka z żenady. Przed końcem pierwszego epa myślałem, że może jeszcze łyknę kilka odcinków sprawdzić czy dalej też jest tak tragicznie, ale chyba jednak nie dam rady. O ile z początku jeszcze idzie z tego się pośmiać, to później już wchodzi zażenowanie i minę mam jakbym cytrynę jadł. Ciekawe jak to się oglądało te 30 lat temu, ale teraz jest po prostu strasznie fatalnie. W tym serialu dosłownie co druga scena jest (pipi) chuyowa. Przed chwilą patrzyłem na posty na filmwebie i ludzie się tym serio jarają xd Chorzy ludzie. -miliard/10Zgadzam się w 100% .W takiej formie nie da się tego oglądać.Tak jak często w gierkach nie przeszkadza mi grafa ps2 tak tu wali teatrem z lat 80.
Opublikowano 28 lutego 20196 l Jeżeli już to lat 90tych. Poza tym skoro w takiej formie się nie da oglądać, to w jakiej się da?
Opublikowano 28 lutego 20196 l Trochę mnie oszukali na filmwebie z tym, że to niby jest kryminał/dramat/thriller i chyba przez to mnie telepało. Teraz po prostu traktuję to jak komedyjkę z elementami "grozy" i nawet da się oglądać. 3/10
Opublikowano 28 lutego 20196 l Bo na tych filmwebach takie same _BE_zguscia jak na forumku.Chociaż zdążają się wyjątki.
Opublikowano 1 marca 20196 l Lista premier i nowości marca. https://www.serialowa.pl/203308/hbo-go-marzec-2019-seriale-filmy/ Między innymi 4 sezon Gomorry, dzień po premierze.
Opublikowano 1 marca 20196 l Godzinę temu, creatinfreak napisał: Ta lista wchodzi z dniem dzisiejszym? przecież masz napisane przy liście rozpiskę z dniem kiedy dana rzecz wchodzi do usługi
Opublikowano 1 marca 20196 l Wcześniej widziałem liste bez wyszczególnionych dni i myślałem, że to jest to samo dlatego zapytałem
Opublikowano 3 marca 20196 l Odpaliłem sobie rano pierwszy odcinek Gomorry no i pękło 6 odcinków. Jaki to jest sztos Takie niedziele to ja lubię. Edytowane 3 marca 20196 l przez Bartolinsky
Opublikowano 3 marca 20196 l Jestem po 3 odcinkach Escape At Dannemora i zapowiada się prawdziwy mesjasz seriali. Oglądam to z kumplem sąsiadem, chyba zaraz do niego będę dzwonił, że dzisiaj też seans
Opublikowano 3 marca 20196 l Założę się że Yakubu jest z tych co uważają Dzień Świra za znakomita komedię.
Opublikowano 3 marca 20196 l Komediodramat prędzej. Czeka na nas świat lepsze, polecam. Miasteczko Downs Peak jednak zayebiste. Jak się ogląda jak komedię i wsiąknie w ten cringe zmieszany z mocnym autyzmem to jest bardzo fajnie. Edytowane 3 marca 20196 l przez Yakubu
Opublikowano 3 marca 20196 l 6 minut temu, Yakubu napisał: Jak się ogląda jak komedię i wsiąknie w ten cringe zmieszany z mocnym autyzmem to jest bardzo fajnie. dokładnie tak bym opisał czytanie twoich postów w tym temacie