Banny 2 656 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 W dniu 28.03.2019 o 19:46, YETI napisał: Pierwsze trzy odcinki już na HBO, podobno bardzo dobry serial, oparty na faktach. Obejrzałem wczoraj trzeci odcinek, dla mnie wypas. Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 2gi sezon serialu "Barry" wlecial i nadal jest bardzo dobry. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Podobno jeszcze lepszy niż pierwszy sezon, zgarnia bardzo dobre oceny. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Dziś do oferty wpadł jeszcze "Mission Impossible: Fallout". Będzie co ogladać wieczorem. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Opublikowano 2 kwietnia 2019 18 godzin temu, Banny napisał: Obejrzałem wczoraj trzeci odcinek, dla mnie wypas. W dniu 28.03.2019 o 19:46, YETI napisał: Pierwsze trzy odcinki już na HBO, podobno bardzo dobry serial, oparty na faktach. I ja też dzisiaj nadrobiłem 3 odcinki. Dobry stuff. Aż dziwne, że nic nie słyszałem o tej serii przed premierą. Po cichaczu musiał wejść. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Ten the walking dead taki trochę średni, ale fajnie się ogląda. Drugi ep drugiego sezonu jest zbugowany, bo dźwięk jest spóźniony o jakąś sekundę albo więcej No albo to tylko u mnie tak. Jeszcze zacząłem oglądać gorzej być nie może. Taka typowa amerykańska głupia komedyjka. Jak na ten "gatunek" jest nawet fajnie. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Appka w TV znowu się wykrzaczyła. Ma ktoś dostęp do swojej listy? Bo u mnie są tylko dodane 2 pozycje i nie mogę wejść w tę kategorię aby całą moją listę przejrzeć. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 5 minut temu, balon napisał: Appka w TV znowu się wykrzaczyła. Ma ktoś dostęp do swojej listy? Bo u mnie są tylko dodane 2 pozycje i nie mogę wejść w tę kategorię aby całą moją listę przejrzeć. Sprawdziłem i mam swoją listę. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 No mi wyzerowało, tzn. dwa filmy zostały. No nic. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 HBO przejmuje od showmax Opowiesci podręczne, będzie trzeci sezon. https://vodnews.pl/hbo-go-przejmuje-opowiesc-podrecznej-od-showmaxa/ 1 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 W dniu 7.04.2019 o 16:02, balon napisał: No mi wyzerowało, tzn. dwa filmy zostały. No nic. Cudowna ta aplikacja, u mnie też prawie nigdy nie zapamiętuje ostatniego obejrzanego momentu w filmie, tylko wskakuje "Wznów od 0:00". Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 ...ale na obrone apki HBO dodam, że kłopoty z zapamiętywaniem punktu wznowienia to obecnie jedyny poważny zarzut Poza tym, przynajmniej na tiviku z Tizenem, wszystko smiga całkiem dobrze, choc oczywiście w porównaniu do apki Netfliksa to bida Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 No też ma Tizena i wali mnie czasami ostro po rogach ta appka. No ale content wsio łagodzi. Detektyw sezon 3 is fucking good! Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Mi też ostatnio znowu wykasowało listę filmów do obejrzenia. No chyba nadrobię Hana Solo, skończę Grę o Tron i się pożegnamy z tą usługą, bo już mnie wcorviają. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Na Web OS ta apka w ogoe czasami nie dziala. Czesto jak chce cos obejrzec, to zamiast filmu widze czarny ekran, za 3 lata moze ogarna, poki co podobnie Ty, po grze o tron rezygnuje z HBO Go, bo często łatwiej i szybciej odpalić serial z torrenta, niz z płatnej aplikacji na telewizorze... Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 (edytowane) U mnie również wyczyszczono liste ulubionych, ale historia oglądania pozostala nietknięta. Dobrze, że przynajmniej u mnie, na konsoli, czy telefonie, jakość obrazu nie skacze z HD na jakieś 240p jak poje.bana. Edytowane 11 kwietnia 2019 przez Solderowy123 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 15 godzin temu, YETI napisał: HBO przejmuje od showmax Opowiesci podręczne, będzie trzeci sezon. https://vodnews.pl/hbo-go-przejmuje-opowiesc-podrecznej-od-showmaxa/ Miałem nadzieję, że ten serial zdechnie razem z Showmixem. Trzeba unikać. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 55 minut temu, Wiolku napisał: Miałem nadzieję, że ten serial zdechnie razem z Showmixem. Trzeba unikać. Przecież ten serial nie jest Showmaxa, tylko Hulu. 3 sezon już rok temu był potwierdzony Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Godzinę temu, Wiolku napisał: Miałem nadzieję, że ten serial zdechnie razem z Showmixem. Trzeba unikać. A co ci w nim nie pasuje? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 14 minut temu, _Be_ napisał: A co ci w nim nie pasuje? Główną bohaterkę za jej głupotę i wyraz twarzy bym lał sztachetą bez przerwy. Przez cały serial się gniecie, wije, akcja stoi w miejscu. Męczyłem się cholernie. Prawie każda postać w tym serialu mnie mocno irytowała. Wizja sama w sobie też średnia, odrealniona za bardzo. Nie wiem, trochę temu już to oglądałem, ale po końcu sezonu miałem ochotę zwymiotować, szczególnie biorąc pod uwagę to, że jest trylion innych, świetnych seriali. 1 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 7 minut temu, Wiolku napisał: Główną bohaterkę za jej głupotę i wyraz twarzy bym lał sztachetą bez przerwy. Przez cały serial się gniecie, wije, akcja stoi w miejscu. Męczyłem się cholernie. Prawie każda postać w tym serialu mnie mocno irytowała. Wizja sama w sobie też średnia, odrealniona za bardzo. Nie wiem, trochę temu już to oglądałem, ale po końcu sezonu miałem ochotę zwymiotować, szczególnie biorąc pod uwagę to, że jest trylion innych, świetnych seriali. W czym odrealniona? W tym, że coraz mniej ludzi rodzi dzieci i sztuczne zapłodnienie oraz surogatki są coraz bardziej popularne i za góra kilkadziesiąt lat będą powszechne? Czy w tym, że w każdym państwie opartym o segregację społeczeństwa przeradza się to w totalitaryzm prowadzący do kast oraz prób rebelii przez najniższe klasy? 1 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 To widzę, że na Tizenie jest jeszcze spoko. Appka zawsze działa, filmy też, nie ma problemów ze skaczącą rozdzielczością tylko te bazy danych coś im nie teges. Opowieści podręcznej pierwszy sezon super, drugi w większości też ale zakończenie dwójki ciut meh. Trójka jest dalej na podstawie książki czy już dorabiany scenariusz? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 17 minut temu, balon napisał: Opowieści podręcznej pierwszy sezon super, drugi w większości też ale zakończenie dwójki ciut meh. Trójka jest dalej na podstawie książki czy już dorabiany scenariusz? Już 2 sezon wyszedł poza książkę. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 No tak coś czułem. Zapewne od tego momentu zaczął ciut w dół pikować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi