Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Praktycznie cały drugi sezon to jest inwencja twórcza scenarzystów, ponieważ książka kończy się w tym samym momencie co finał pierwszego sezonu. Stąd też pewnie taka a nie inna "jakość" tego sezonu. A sam finał tak mi się podobał, że chyba sobie daruję oglądanie dalszych przygód offred :gayos:W ogóle mam wrażenie, że twórcy już za bardzo idą w stronę

Spoiler

hurr durr wszystko przez złych, białych mężczyzn i nawet Serena i ciocia Lydia zostaną postaciami pozytywnymi :reggie:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 214,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

Ja teraz jestem w trakcie oglądania Ucieczki z Dannemorry i od razu czuję klimat A way out, które leży rozkopane. Muszę żonę zagonić do pada, bo tak to nigdy nie przejdziemy :cool2:

Sam serial, przynajmniej do połowy póki co bardzo fajny. Lubię takie klimaty małego amerykańskiego miasteczka, lekko redneckowatej ludności, układów, układzików itd. Dobrze dobrana obsada i chyba każdego da się lubić, nawet tych "złych". No i gdyby nie lista płac, to nie poznałbym Pani Patricii. Świetna rola w jej wykonaniu i dziś ciąg dalszy seansu.

Co do działania aplikacji, to u mnie na Samsungu działa ok. Natomiast apka dość długo się ładuje i czasami napisy się "zawieszają", tzn. wskakuje następna kwestia, a poprzednia zostaje na ekranie i dopóki nie zatrzymam i nie ruszę ponownie, ta sama linijka tekstu cały czas wisi na ekranie razem z kolejnymi, które normalnie przeskakują. Na szczęście zdarza się to sporadycznie podczas filmu. Natomiast nic się na szczęście nie buforuje.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

W kinie, w towarzystwie ludzi nie potrafiących się zachować w miejscu publicznym? Naaah.

Opublikowano
7 godzin temu, sprite napisał:

Jutro w nocy.

A dokładnie o 3. 

Opublikowano

Dodali dwa pierwsze odcinki nowych Duck Tales (z Tennantem w roli Skenrusa) gdyby koś nie wiedział... Oczywiście jeszcze bez polskich napisów ale to norma przy animacjach na HBO.

Liczę, że wkrótce siądzie cały 1 sezon.

Opublikowano

Mam HBO go na okres próbny to czy mogę się podzielić kontem z bratem i będziemy mogli jednocześnie oglądać różne filmy jak w netflixie?

Opublikowano
20 minut temu, Tomek P. napisał:

Mam HBO go na okres próbny to czy mogę się podzielić kontem z bratem i będziemy mogli jednocześnie oglądać różne filmy jak w netflixie?

Tak. 2 osoby mogą oglądać jednocześnie.

Opublikowano

Teaser 2 sezonu Big Little Lies :ohboy:

Ale to dobrze wejdzie. Premiera 9 czerwca.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

2 sezon "Handmaid's Tale" - po 1.5 odcinka jestem naprawdę znudzony i chyba już odpuszczę. 

Opublikowano
11 godzin temu, sprite napisał:

Teaser 2 sezonu Big Little Lies :ohboy:

Ale to dobrze wejdzie. Premiera 9 czerwca.

OMG, jesteś świeżo po pierwszy sezonie i był naprawdę świetny. Jeszcze Meryl dołącza :mog:

Opublikowano

Czy HBO Go ma ekskluzywność na 8 sezon GoT? Używam Playera, mam dostęp do biblioteki HBO Go ale 8 sezonu niema, jest tylko 7 poprzednich.

Opublikowano
2 godziny temu, Banny napisał:

2 sezon "Handmaid's Tale" - po 1.5 odcinka jestem naprawdę znudzony i chyba już odpuszczę. 

Jak cię pierwszy odcinek znudził to dalej już na pewno lepiej nie będzie. 

Opublikowano

Szkoda, bo pierwszy sezon był dobry, porównywałem sobie epizody do książki, no wszystko jakoś lepiej się trawiło. A tutaj - "klops". I ponoć ma byc 3ci sezon.

Opublikowano
1 godzinę temu, Banny napisał:

Szkoda, bo pierwszy sezon był dobry, porównywałem sobie epizody do książki, no wszystko jakoś lepiej się trawiło. A tutaj - "klops". I ponoć ma byc 3ci sezon.

Drugi sezon to już totalne odjechanie od książki. Pierwszy odcinek najlepszy, ostatni najsłabszy. Trzeci sezon obejrzę głównie z sympatii dla klimatu i Peggy #pdk. 

Opublikowano

Jakieś przeciążenie czy coś? Apka chodzi gorzej niż guwno

Opublikowano
23 minuty temu, Yakubu napisał:

Jakieś przeciążenie czy coś? Apka chodzi gorzej niż guwno

Chyba tak, mi apka wcale nie działa, na pc nie inaczej.

Opublikowano

Ja obejrzałem bez problemu. Bardzo satysfakcjonujący odcinek.

Opublikowano

Mi na telu nie odpals wcale, “brak połączenia internetowego” ;(. U żony śmiga picobello na tej samej sieci, także yebać hbo i ich appkę. 

Opublikowano

Działa wam HBO? Nowy odcinek Got, więc jakoś zaskoczony nie jestem. 

Ps. Na telefonie działa. 

Opublikowano

Oglądałem około 10 bez zająknięcia.