Opublikowano 17 maja 20195 l Fajny nie, ale bardzoooooo za(pipi)isty. LA, lata 80, grupa nastolatków handluje trawką, po czasie odkrywają i wprowadzają na ulicę crack. Tu masz moje wrażenia po obejrzeniu pierwszego sezonu. Normalnie San Andreas To też zapowiada się dobrze. Edytowane 17 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 23 maja 20195 l 7 minut temu, YETI napisał: To jest autorski serial HBO? Nie. To jest serial Showtime'a.
Opublikowano 29 maja 20195 l W dniu 17.05.2019 o 22:25, YETI napisał: SNOWFALL Wrzucili w końcu trailer 3 sezonu! Ale, sztoooooossss Edytowane 29 maja 20195 l przez sprite
Opublikowano 29 maja 20195 l W dniu 28.05.2019 o 20:35, Wojtq napisał: Możecie polecić jakiś przyjemny komediowy serial? Barry, mocno polecam. 5 minut temu, sprite napisał: Wrzucili w końcu trailer 3 sezonu! Ale, sztoooooossss Nie oglądam, bo najpier czekam na drugi sezon aż pojawi się na HBO. PS. Mr. Robot niebawem.
Opublikowano 30 maja 20195 l W dniu 28.05.2019 o 20:35, Wojtq napisał: Możecie polecić jakiś przyjemny komediowy serial? barry i paragraf 22 z ostatnich premier. Barry masz już 2 sezony a paragraf to zamknięta miniseria obecnie na tapecie hbo go
Opublikowano 30 maja 20195 l 11 godzin temu, Pupcio napisał: przecież jest drugi sezon Serio, myślałem że na HBO jeszcze nie ma.
Opublikowano 30 maja 20195 l A u mnie we wtorek awaria, środe oglądłem czrnobyl a dzisiaj znowu awaria. katastrofa
Opublikowano 30 maja 20195 l Pełna lista premier i nowości czerwca https://naekranie.pl/aktualnosci/hbo-go-nowosci-na-czerwiec-2019-pelna-lista-filmow-i-seriali-1559231451
Opublikowano 30 maja 20195 l Legion? Cudownie Drugi sezon mam do nadrobienia. A sobota wieczór to tylko przy Deadwood, cocksuckeeer!
Opublikowano 30 maja 20195 l Jak ktos jeszcze nie ogladal to polecam serdecznie W Cieniu/Umbre. Rumunska produkcja dla hbo, przestepczy Bukareszt, niezly klimacik. Nie jest to Rodzina Soprano (ale maly follow up jest )), ale 2 sezony pykly ino roz. Trzeci zapowiedziany na jesien tego roku. Edytowane 30 maja 20195 l przez Grabek
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Zacząłem Killing Eve i od razu pykło kilka odcinków. Świetny serial jak do tej pory. Z jednej strony dość lekki i nie wymagający, ale z drugiej tandety tu nie uświadczymy. Nie przepadam kiedy akcja dzieje się w zbyt wielu miejscach, ale tutaj jest to naprawdę strawne. I ten humor, od razu czuć brytyjszczyznę w dobrym wydaniu. Oczywiście wisienką na torcie jest Jodie Comer O Mamo, dałbym jej więcej niż 26 lat, ale to nie zmienia faktu, że jest zjawiskowa pod względem gry i wyglądu (stylówa bezbłędna). Edytowane 3 czerwca 20195 l przez Wiolku
Opublikowano 3 czerwca 20195 l 6 godzin temu, selene napisał: Ależ Legion dobry, po tych kupach od Netfliksa aż się zaślinić idzie. Oj, chyba wjechała scena z tańcem do covera kawałka Feeling Good, taknie?
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Dziś dodano cały sezon Doom Patrol od DC Universe. Akurat kończę I sezon Legionu, więc bedzie co oglądać.
Opublikowano 5 czerwca 20195 l Godzinę temu, Solderowy123 napisał: Dziś dodano cały sezon Doom Patrol od DC Universe. Akurat kończę I sezon Legionu, więc bedzie co oglądać. O dzięki za info. Będzie dziś oglądane
Opublikowano 8 czerwca 20195 l No ja spróbuję Doom Patrol zaliczyć w weekend, potem Legion, reszta odcinków Warriora i leci Czarnobyl.