Skocz do zawartości

HBO Max

Ukukuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie skończyłem Silicon Valley. Ubawił mnie ten serial PO PACHY, wciąż zaskakując pomysłami i chamskim, rasistowskim, ale inteligentnym humorem.

Dzięki za polecenie forumku.

Tekst z ostatniego odcinka:

Spoiler

How would you like to die today motherf*****r? :banderas:

Edytowane przez Wojtq
Opublikowano
6 minut temu, MLeKSk napisał:

Ja właśnie oglądam Westworld i zaraz obok Kompanii Braci jest to moim zdaniem najlepszy serial HBO. Obym nie zapeszył, bo dzisiaj z drugim sezonem ruszam :-)

Oj się rozczarujesz. 

Opublikowano

Ou, wczoraj wleciał finalny odcinek Euforii. Dawno mnie nic tak nie targało emocjonalnie. Genialnie zrealizowane zwieńczenie świetnego serialu i największe zaskoczenie tego roku.

Spoiler

Nawet sekwencja taneczno-śpiewana na koniec była świetna.

Jak to wygląda w ogóle, jak fajnie jest zmontowane, z pomysłem, Panieeee. Problemy większych gówniaków dawno już nie były na ekranie tak "dorosłe". Oglądać. Mogę z czystym sumieniem postawić kolejny mini pomniczek chwały na OŁTARZU HBO.

Opublikowano
27 minut temu, grzybiarz napisał:

Ja się zdziwiłem jak ta laska-trans, na serio jest kolesiem

No nie jest kolesiem skoro jest transeksualną kobietą. 

Opublikowano

w sensie myślałem, że to baba, ale coś mi w niej nie pasowało, a potem wyczytałem że to typ, który staje się babą, ale oki, nie dyskutujmy na ten temat. Dla mnie to dalej facet co za babe się przebrał, dla Ciebie to już baba

rainbow-flag_1f3f3-fe0f-200d-1f308.png

Opublikowano

No a jakbyś nie przeczytał to byś uznał ja za babę i jeszcze by ci sie podobała to co wtedy? Byłbyś gejem? :philosoraptor:

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

nie odpowiem na to pytanie

:pawel:

Opublikowano

Też dopiero w okolicy 7 odcinka przeczytałem, że to trans i zdziwko było spore. W sumie to drugi sezon jest trochę zbędny, spokojnie mogłoby się to zakończyć tak jak teraz, ale z drugiej strony polubiłem niektóre postacie i ciekawi co tam dalej odwalą. Np. FEZ ala Mac Miller, czy

Spoiler

skończy jak realny pierwowzór ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.08.2019 o 09:46, grzybiarz napisał:

Ja się zdziwiłem jak ta laska-trans, na serio jest kolesiem - a ktoś na filmwebie skometował "jaka ona brzydka" :)

https://natemat.pl/278559,transseksualna-aktorka-z-serialu-euforia-hunter-schafer-gra-tam-jules

"W następnym sezonie wolałabym zobaczyć czarnoskóre, grube i niepełnosprawne modelki"

:pawel: