Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 (edytowane) Ale za(pipi)ista ta Euphoria, dla mnie instant klasyk ze stajni HBO. Wszystko tutaj zagrało. Nie widzę tutaj miejsca na drugi sezon no ale niech próbują. Mocne 8/10 Edytowane 20 sierpnia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 Showmax się zmył, nie ma już z kim specjalnie walczyć ceną na naszym rynku, to ponoć ma zdrożeć o całe 5zł na miesiąc https://www.press.pl/tresc/58256,abonament-hbo-go-ma-zdrozec---prawdopodobnie-o-5-zl Jakoś od czasu Czarnobyla w zasadzie zniknął u mnie problem z ustawicznym buforowaniem i przywieszkami odtwarzania, no ale jakość nadal jest bidna. Czasem oglądając mam flashbacki z czasów pochłaniania (pipi)owych dvd-ripów z warezów Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 Cena i tak śmieszna jak za taką zawartość i jakość seriali, na lepszą aplikację poczekamy sobie do premiery HBO Max. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Stacja NBC + 57% na pomidorach Niezłe ścierwo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Początek 4 odcinka Snowfall 5ep i ta scena. Mistrzostwo świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Najlepsza scena była w najnowszym(7) przy stole z Da Vincim. Z 10 minut z tego lałem Jerome najlepsza postać w serialu bez dwóch zdań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 ile odcinków ma ten sezon? 10? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 ta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2019 Lista premier i nowości na wrzesień http://filmozercy.com/wpis/hbo-go-pelna-lista-filmowych-i-serialowych-nowosci-wrzesnia?fbclid=IwAR23M7VIaUmfSNnO-p3EewPJU6kgyeyOotL6Yj079qf8Sqv7sCPLZQX_T18 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Killing Eve pięknie siadło, miał być jeden odcinek z nudów a oglądałyśmy ciurkiem do 5 rano, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 2 sezon lepszy od 1? Bo jakoś nie mogę się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Hbo go za darmo jak os 2 miesięcy. Niezawodny sposób Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Barry Sztosik, Hader wcześniej mi się kojarzył jedynie z wsiowym głupkiem grającym wsiowych głupków w głupich komediach a tu proszę - i aktorsko i scenariuszowo i reżysersko jest bardzo dobrze i dojrzale. Kupił mnie ten czarny humor, wyraziste, lekko przerysowane postacie (NoHo Hank) no i syndrom "jeszcze jeden odcinek". Na końcu oczywiście cliffhanger, czekam na 3. sezon jak poje.bon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 964 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 (edytowane) Pisałem, że to obecnie jedna z lepszych rzeczy jeżeli chodzi o seriale. W tym wypadku szkoda, że odcinki trwają tak krótko. Scena walki w drugim sezonie w supermarkecie, lub akcja z tą dziewczynką skacząc po drzewach Edytowane 2 września 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Po kolejnej próbie obejrzenia kolejnego sztosika na podstawie komiksu (Legion) odpaliłem Euforię i siadło. Oglądanie naćpanej Zendayi to czysta przyjemność. Bez maniery, szpanowania, kija w dupie, od pierwszych minut wierzysz w jej postać. Dziękuję Disney. Po pięciu epach Euforia wydaje się być za(pipi)ista. Castingowo mamy do czynienia z typowym serialem o szkole wypchanej pięknymi nastolatkami, gdzie trans jest ładniejszy niż wszystko co ruchają/ruchali konsolomiaki, a jedyna gruba laska w szkole nosi rozmiar XL. Fani habeowych penisów nie będą zawiedzeni Historyjka to takie bardziej hardcoreowe Sex Education, wizualna perełka po której już nigdy nie będziesz chciał być nastolatkiem w amerykańskiej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 @pajgi masz wrócić do Legiona, bo jak nie to przyjadę Ci dopyerdolić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Ja na Legion postawiłem klocka chyba już jakoś w połowie pierwszego albo drugiego odcinka. Euforia zayebista. Pozostawieni też, tylko trochę traci myszką, że ciągle męczą jedną nutę. Końcówka pierwszego sezonu zniszczyła mnie doszczętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 32 minuty temu, pajgi napisał: Ale tam główny bohater jest nudnym, heteroseksualnym, białym mężczyzną Jest mulatka, murzyn a podobno w trzecim sezonie pojawia się turbo hot koreanka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Prawi Gemstonowie - (pipi), co za serial. Choć tematyka średnio przeze mnie lubiana to poziom absurdu i dialogów jest naprawdę przedni. Ciekawa obsada. Jestem po 3 odcinkach i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Jak ktoś lubi humor McBridea, to polecam. Reszta (pipi)ć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 Końcówka Euforii taka piękna Nie, ale serio to jest w (pipi) dobry serial. Może 7 odcinek średnio mną szarpnął, ale cała reszta to jest majstersztyk. To kłębowisko sprzecznych uczuć jakie wywołują bohaterowie i ich postępowanie, ale nawet przez chwilę nie myślimy "nie, to nie jest (pipi)a prawdziwe" i do tego tak oprawione, że oczy z uszami płoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 No już kilka razy odpalałem na yt, zawsze ciareczki. To co, czekamy na drugi sezon? Chyba jednak czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 września 2019 Jo Euphoria super, ale jednak The Leftovers bardziej mną pozamiatało. Jak się wkręciłem, to w dwa dni wszystkie trzy sezony wleciały, a jak znalazłem jakąś reckę, że pierwszy sezon ciulowy, bo nie wiadomo o co chodzi to miałem ochotę do gnoja pojechać i mu w(pipi)ić i zrobić kupę do ust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi