Opublikowano 19 października 20195 l Autor Ja używam tej apki na telefon i daje projekcje na TV wtedy to działa ok.
Opublikowano 19 października 20195 l @Luqat reset apki nie pomaga, ale hard reset tv. U mnie na szajsungu trzymam w pilocie włącznik tak długo, aż tv sam się nie zresetuje. Po tym działa ale kurła metody jak na PC
Opublikowano 19 października 20195 l u mnie też na samsungu czasami loading apki się wiesza i kręci w nieskończoność. szybki reinstall aplikacji robi swoje. kilka sekund i po problemie.
Opublikowano 21 października 20195 l A miałem wczoraj wykupić subskrypcję, miałbym teraz na kilo dobrej, polskiej . No ale cóż - nowy serial Lindelofa nie może czekać (a za tydzień dochodzi jeszcze dolina krzemowa) Edytowane 21 października 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 21 października 20195 l Cena 19.90 jeszcze jakoś mogła usprawiedliwić tą zyebaną apkę i kasowane co chwila filmy. Wzrost o 25% już każe się zastanowić czy po obejrzeniu co mają w bibliotece nie odpocząć. Najpierw 5 zł, potem 10, 15, 20 zł i się dziwią, że piractwo wraca do łask.
Opublikowano 21 października 20195 l Pożegnam się z nimi w takim razie bez żalu.. Co prawda wczoraj drugi raz Spiderman Uniwersum obejrzałem dzięki nim, ale wcześniej to w zasadzie od Czarnobyla nie pojawiło się nic co bym chciał bardzo obejrzeć i do końca roku nie widzę niczego takiego. Za to na Amazonie kolejne pozycje mnie pozytywnie zaskakują Edytowane 21 października 20195 l przez funditto
Opublikowano 21 października 20195 l W sumie i tak miałem anulować, obejrzałem co trzeba z seriali, a filmy dalej wolę odpalać jednak w 1080p/4k i DTS mkv (jakość), albo iść do kina (klimacik). No i jesień, to czas grania, nie ma czasu zbytnio na HBO
Opublikowano 21 października 20195 l Od czasu Czarnobyla nic ciekawego w tym HBO Go nie ma, także gtfo z taką ceną, a Watahę 3 sezon to już sobie w TV obejrzę i elo.
Opublikowano 21 października 20195 l Ja tam w zasadzie ciągle coś oglądam. Przypomnę, że na początku kosztowało 29zł i jakoś nikt nie płakał
Opublikowano 21 października 20195 l Autor No ja też zostaje bo jednak dosyć często korzystam a pieniądze dalej śmieszne zresztą jak ich apka.
Opublikowano 21 października 20195 l 5 zł i płacz . Ja tam nadal mam co oglądać co miesiąc. Za samo the deuce jestem im skłonny płacić jeszcze pół roku nawet jakbym nic nie oglądał.
Opublikowano 21 października 20195 l To płac, u mnie coraz wiecej osób rezygnuje a wykupuje sobie tylko np. raz na pół roku na msc.To nie jest kwestia 30zl oszczędność rocznie tylko zdroworozsadkowosci. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 października 20195 l Obejrzałem Szukając Alaski i no fajne. Komediodramat o amerykańskich gimbusach lubiących robić głupie kawały. Momenty komediowe są trochę zbyt naiwne i przerysowane, oraz motywy opery mydlanej trochę potrafią zirytować, ale jako całość w miarę dobrze się oglądało. Półtora z dwóch ostatnich odcinków imo bdb.
Opublikowano 23 października 20195 l W dniu 21.10.2019 o 17:12, Faka napisał: Od czasu Czarnobyla nic ciekawego w tym HBO Go nie ma No ale to chyba nie ich wina, że nie umiesz znaleźć sobie dobrego serialu tam xD Jeśli chodzi o kontent to są cały czas królami i od czasu Czarnobyla wychodzi cały czas w ch,uj dobrych rzeczy. Sukcesja, Euforia, Snowfall, Big Little Lies, The Duece, Watchmen, film Deadwood, nie długo drugi sezon Castle Rock
Opublikowano 23 października 20195 l Skończyłem wczoraj s2 snowfall, naprawdę zacny serialek. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 października 20195 l "Swamp Thing" na hbo:go od ósmego listopada https://hbogo.pl/seriale/potwor-z-bagien/sezon-1/odcinek-1
Opublikowano 25 października 20195 l W dniu 23.10.2019 o 10:19, Schranz1985 napisał: Skończyłem wczoraj s2 snowfall, naprawdę zacny serialek. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Poczekaj jak skończysz 3 i epicki 4.
Opublikowano 30 października 20195 l https://hdtvpolska.com/hbo-max-cena-i-start-uslugi-wiemy-wszystko/ 15 dolców, w USA ma ruszyć w maju, w Europie przed 2021. O 4K i HDR nie wspominali, więc pewnie chu.ja będzie, inaczej by się tym chwalili. Za to będzie tworzenie profili.