Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 214,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

@Luqat reset apki nie pomaga, ale hard reset tv. U mnie na szajsungu trzymam w pilocie włącznik tak długo, aż tv sam się nie zresetuje. Po tym działa ale kurła metody jak na PC :/

Opublikowano

u mnie też na samsungu czasami loading apki się wiesza i kręci w nieskończoność. szybki reinstall aplikacji robi swoje. kilka sekund i po problemie.

Opublikowano

Ku,rwa 25zł za te osraną aplikacje? Chorzy na łeb

Opublikowano

A miałem wczoraj wykupić subskrypcję, miałbym teraz na kilo dobrej, polskiej :cebula:. No ale cóż - nowy serial Lindelofa nie może czekać :lapka: (a za tydzień dochodzi jeszcze dolina krzemowa)

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Cena 19.90 jeszcze jakoś mogła usprawiedliwić tą zyebaną apkę i kasowane co chwila filmy. Wzrost o 25% już każe się zastanowić czy po obejrzeniu co mają w bibliotece nie odpocząć. Najpierw 5 zł, potem 10, 15, 20 zł i się dziwią, że piractwo wraca do łask. 

Opublikowano

Pożegnam się z nimi w takim razie bez żalu.. Co prawda wczoraj drugi raz Spiderman Uniwersum obejrzałem dzięki nim, ale wcześniej to w zasadzie od Czarnobyla nie pojawiło się nic co bym chciał bardzo obejrzeć i do końca roku nie widzę niczego takiego. Za to na Amazonie kolejne pozycje mnie pozytywnie zaskakują 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

W sumie i tak miałem anulować, obejrzałem co trzeba z seriali, a filmy dalej wolę odpalać jednak w 1080p/4k i DTS mkv (jakość), albo iść do kina (klimacik). No i jesień, to czas grania, nie ma czasu zbytnio na HBO :/

Opublikowano

Od czasu Czarnobyla nic ciekawego w tym HBO Go nie ma, także gtfo z taką ceną, a Watahę 3 sezon to już sobie w TV obejrzę i elo.

Opublikowano

Ja tam w zasadzie ciągle coś oglądam. Przypomnę, że na początku kosztowało 29zł i jakoś nikt nie płakał :lapka:

Opublikowano

5 zł i płacz :ragus:. Ja tam nadal mam co oglądać co miesiąc. Za samo the deuce jestem im skłonny płacić jeszcze pół roku nawet jakbym nic nie oglądał. 

Opublikowano

To płac, u mnie coraz wiecej osób rezygnuje a wykupuje sobie tylko np. raz na pół roku na msc.
To nie jest kwestia 30zl oszczędność rocznie tylko zdroworozsadkowosci.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Obejrzałem Szukając Alaski i no fajne. Komediodramat o amerykańskich gimbusach lubiących robić głupie kawały. Momenty komediowe są trochę zbyt naiwne i przerysowane, oraz motywy opery mydlanej trochę potrafią zirytować, ale jako całość w miarę dobrze się oglądało. Półtora z dwóch ostatnich odcinków imo bdb.

Opublikowano
W dniu 21.10.2019 o 17:12, Faka napisał:

Od czasu Czarnobyla nic ciekawego w tym HBO Go nie ma

605689987098214400.png?v=1

No ale to chyba nie ich wina, że nie umiesz znaleźć sobie dobrego serialu tam xD Jeśli chodzi o kontent to są cały czas królami i od czasu Czarnobyla wychodzi cały czas w ch,uj dobrych rzeczy. 

Sukcesja, Euforia, Snowfall, Big Little Lies, The Duece, Watchmen, film Deadwood, nie długo drugi sezon Castle Rock

Opublikowano

swamp things da sie to w ogóle ogladać?

Opublikowano
W dniu 23.10.2019 o 10:19, Schranz1985 napisał:

Skończyłem wczoraj s2 snowfall, naprawdę zacny serialek.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Poczekaj jak skończysz 3 i epicki 4.