Opublikowano 24 sierpnia 20204 l W dniu 18.08.2020 o 18:13, Fanek napisał: Wczoraj wyszło to, niezły klimat Pierwszy odcinek zrobił apetyt na więcej, ale uczuleni na kwestie afroamerykanów lepiej niech nie odpalają.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l 6 godzin temu, Rudiok napisał: Szkoda tylko, że treści tam tyle co w tureckiej telenoweli. Twórcy wykroczyli daleko poza szablonowy przykład serialu z rajtuzami i za tak śmiałą decyzję już należy się plus. A tak poza tym to serial jest naprawdę dobry. Solidnie prowadzony, mocne dialogi, doskonale nakreślone postaci i sceny chwytające za jajca jak Bolero, cover Behind Blue Eyes czy tańcząca Aubrey do Feeling Good Niny Simone A jeszcze nie widziałem 3 sezonu.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l No wygląda fajnie, ale tylko HBO MAX ? które jest tylko w USA so far
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 19 godzin temu, ListuniO napisał: Doom Patrol - niezłe porycie klimatów superhero. Polecam A jest kolejny sezon? Też polecam. Dobra jazda.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 10 minut temu, SetoPL napisał: A jest kolejny sezon? Też polecam. Dobra jazda. Niedawno skończył się drugi. Chyba że pytasz o kolejny po drugim.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l W dniu 25.08.2020 o 22:06, Plugawy napisał: No jest lekka podjarka na dobry serial. To będzie krótkometrażówka.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l W dniu 26.08.2020 o 20:58, mugen napisał: No a u nas będzie na Go Będzie? początkowo pomyślałem że to starter na nową platforme aby ludzi ściagnąć
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l 16 minut temu, Fanek napisał: Będzie? początkowo pomyślałem że to starter na nową platforme aby ludzi ściagnąć Tak bo u nas nie będzie maxa póki co
Opublikowano 31 sierpnia 20204 l W dniu 27.08.2020 o 23:53, Masorz napisał: To będzie krótkometrażówka. Baba z jakbyniepaczeć powiedziała, że to będzie serial z 10 odcinkami i ja jej wierzę.
Opublikowano 5 września 20204 l Autor Całkiem fajna ta kraina lovecrafta. Coś nietypowego, lubię takie seriale. Mam nadzieje tylko ,że nie zrobią za dużo sezonów.
Opublikowano 5 września 20204 l Outsider - obejrzałem niemal zaraz po przeczytaniu książki i kurde odwalili kawał dobrej roboty. Zaryzykuję stwierdzenie, że poszło im nawet lepiej z całą historią niż w książce. Zmiany, które zostały wprowadzone względem pierwowzoru dodały całej zarówno głębi jak i trochę przeniosły ciężar z paranormalności prosto między oczy jak u Kinga na tajemniczość i niedopowiedzenia. Aktorsko miód malina, czarna Pani detektyw kradnie show. Jedyny minus to dużo ciemnych kadrów i ogólnie niska gamma, więc oglądając to na HBO można się poczuć jak w czasach divixów.
Opublikowano 7 września 20204 l 3 pierwsze odcinki Wychowany przez wilki już dostępne. Oglądał ktoś? Ocena na imdb wysoka.
Opublikowano 8 września 20204 l 6 godzin temu, YETI napisał: Oglądał ktoś? Tak, mi się bardzo podoba.
Opublikowano 8 września 20204 l Chodzą głosy, że Ridley dał radę i potwierdziło się, że jak dziadzio działa na dobrym scenariuszu to jest przynajmniej dobrze. Sam zobaczę jak już będą wszystkie epy.
Opublikowano 8 września 20204 l Ridley z tego co czytałem odpowiada za 2 pierwsze odcinki, za pozostałe Jego syn Luke.
Opublikowano 8 września 20204 l To nie do końca tak. Pierwszy sezon ma 10 odcinków i 5 reżyserów, z czego każdy odpowiada za 2 kolejne. Ridley Scott, Luke Scott i 3 innych.
Opublikowano 10 września 20204 l W dniu 18.08.2020 o 18:13, Fanek napisał: Wczoraj wyszło to, niezły klimat W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie białych? A z Lovecraftem to to ma tyle wspólnego co ja z samochodami drogimi, czyli nic. Po 3 odcinku pyerdolę serdecznie ten serial i wysiadam.