Opublikowano 10 września 20204 l No słabiutki i mega nudny ten serial. Wczoraj obejrzałem 4 ep(liczyłem że się w końcu rozkręci) i też dropuję.
Opublikowano 10 września 20204 l No niestety zapowiadał się dużo lepiej niż jak zaczęło się już oglądać
Opublikowano 10 września 20204 l A no murzyński bardzo jest ten serial ale ja jakoś skończę. Za to już 14 Third Day, mam nadzieję że będzie petarda.
Opublikowano 10 września 20204 l W dniu 8.09.2020 o 00:20, YETI napisał: 3 pierwsze odcinki Wychowany przez wilki już dostępne. Oglądał ktoś? Ocena na imdb wysoka. No jest świeżo i dość oryginalnie jeśli chodzi o scenariusz i całą otoczkę. Czuć ducha Jodorowskiego i Dicka, choć nie obyło się bez klisz i głupotek, które jednak nie przeszkadzają czekać na kolejne odcinki. Świetna czołówka, dobra muzyka, fabularnie bez zbytniej ekspozycji przez co nie trzeba się czuć jak 5 latek, któremu wszystko trzeba tłumaczyć. Wizualia na poziomie bardzo dobrym jak na serial TV a special move Pani android naprawdę pomysłowy.
Opublikowano 12 września 20204 l No w końcu historia lekko ruszyła do przodu i background androidów rzucił nieco światła na te bezduszne istoty. Ale ogólnie jak ktoś nie lubi scifi slowburnerów o fizoloficzno-egzystencjalnym podłożu z wojną religijną w tle, to nie ma tu czego szukać. Edytowane 12 września 20204 l przez sprite
Opublikowano 12 września 20204 l 2 godziny temu, messer88 napisał: Wczoraj wjechały dwa kolejne odcinki, jest kurde legancko no. Do kiedy będą wszystkie. Chciałbym je zobaczyć, a mam do wykorzystania kod na miesiąc HBO GO
Opublikowano 17 września 20204 l Właśnie miałem pisać, 3 pierwsze odcinki dostępne, podobno kosa. Edytowane 17 września 20204 l przez YETI
Opublikowano 17 września 20204 l 16 minut temu, Masorz napisał: A nie mają być właśnie tylko 3? Szczerze, to nawet nie mam pojęcia ile jest wszytskich, sądziłem że standardowo z 10.
Opublikowano 17 września 20204 l Są 3 i to jest całość. Ja skończyłem, bdb ciężko się oderwać. W ogóle ten wrzesień na HBO jest mocny, pierwszy ep the third Day też zapowiada świetny serial.
Opublikowano 18 września 20204 l Mi został ostatni odcinek, bardzo dobra rzecz, Tennant świetna rola.
Opublikowano 18 września 20204 l I super, a dziś do obejrzenia dwa nowe odcinki. Rewatch całości chyba też zrobię.
Opublikowano 18 września 20204 l Ja jestem po 5odc, wczoraj w nocy odpalam hbo co by szósty luknąć a tu dvpa, pomyliły mi się dni.
Opublikowano 23 września 20204 l W dniu 12.09.2020 o 12:07, marbel007 napisał: Do kiedy będą wszystkie pomyliłem się tam wyżej ostatni 10 epizod będzie 2 października.
Opublikowano 24 września 20204 l Na iOSie zrobili w końcu update apki i można już ściągać i oglądać seriale/filmy offline.
Opublikowano 24 września 20204 l Des - mega mini-serialik. Dobrze, że krótko, a jednak trochę szkoda. Wychowane przez wilki - no tak se. Ludzie się podniecają, ale połowę przespałem. 2 pierwsze odcinki SUPER i myślałem, że zrobią coś w kierunku ambitniejszego kina. No, ale to serial Ridleya, który z Obcego zrobił w Prometeuszu komedię o typach przewracających się na skórce od banana. Dalej jestem jednak ciekaw końcówki Kraina Lovecrafta - jezuuuu, jaki to miało potenciał!!!!! A wyszła kupa i nuda. Mi nie przeszkadza poprawność polityczna, a nawet fajnie byłoby pobawić się konwencją i yebać białych opierając się na twórczości rasisty. No, ale nie pykło. Poza tym yebaniem białych to nie ma tutaj nic ciekawego i odpuszczam po 3 epie. Outsider - serial jak to książki Kinga. Świetne początki, słabe zakończenia. I tu jest podobnie. 3 ostatnie epy skipowałem Edytowane 24 września 20204 l przez gekon
Opublikowano 24 września 20204 l Kiedy w końcu hbo ogarnie jakość. Oglądałem w ten weekend des 3 odcinki, boys odcinek i ratched odcinek. No tragedia ta jakość obrazu przy netflix i amazon. A i Apple tv bajka mimo że oglądam przez firesticka a nie tv (nie mam apki apple na nim). Gdyby tylko super jakość ich seriali szła w parze z jakością obrazu w apce...
Opublikowano 27 września 20204 l 21 godzin temu, S_600 napisał: Wie ktoś czy czwarty sezon Fargo będzie na hbo go ? Po jakimś czasie pewnie tak, ale na premierę na pewno bym nie liczył.