Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bomby prawdy + muzyka + prostota formy mimo mocnej rozkminy nad życiem. Idealne to było :banderas:

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 214,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cudownie, powrót jednego z obecnie najlepszych seriali. Aż sobie przypomniałem zakończenie ostatniego sezonu. 

Spoiler

:fsg:

Opublikowano

Stewardesa nawet zgrabne. Szkoda, że poszło trochę w innym, mniej psychologicznym kierunku, ale i tak spoko i obejrzane w jeden kacowy wtoreczek.

W przeciwieństwie do przehypowanego Undoing. To mogło być naprawdę dobre, ale no - no coś bardzo nie zagrało. Nuda, zły sposób prowadzenia historii... W sumie Małe kłamstewka 2 tylko spyerdolone

Ale i tak o niebo wyżej niż prawie każde jajco z Netlixa

Opublikowano
W dniu 19.12.2020 o 22:27, YETI napisał:

Mare of Easttown, dokument o Woodsie :obama: a przeciez i tak sam trzeci sezon Sukcesji wciagnie dupa caly 2021 

Undoing super byl. Stewardesse tez teraz ogladam i ujdzie ale no to raczej wlasnie taki lekki i przyjemny serial do ogladania jednym okiem, nic wiecej :dunno:

Opublikowano

Ciekawe w jakim stopniu sezon skupi się na 

Spoiler

Walce między Cripsami i Bloodsami, co sugeruje zakończenie 3 sezonu

Może mi ktoś przypomnieć czemu Franklin utyka? 

Opublikowano

No tak, gruba akcja. Ogląda się tyle seriali, że czasami nawet takie akcje gdzieś umkną. Wiem za to na pewno, że cały Snowfall wjedzie kiedyś jeszcze raz. 

Opublikowano

Tylko u mnie aplikacja zdechla? Na tv nie moge sie zalogowac ani nic, wywala bledy na samym starcie

Niech ich chuj z ta aplikacja

Opublikowano

Wczoraj przed południem podobno też mieli jakieś problemy

Opublikowano

Mam nadzieję, że z nadejściem HBO max doczekamy się w końcu normalnie działającej aplikacji dorównującej chociaż w jakimś stopniu do tej netfliksowskiej... 

Opublikowano

Wczoraj miałem też problem z apką. 2 razy ją aktywowałem a i tak muliła. W sumie i tak nic nie oglądałem, choć w sumie mam jeszcze tylko 2 miesiące i Watahę trzeba zobaczyć i może Ślepnąc od świateł.

Opublikowano

U mnie po przesiadce na kablowy i szybki Internet apka śmiga jak należy, wczoraj problemów nie zaznałem.

Opublikowano

"Czarne jezioro".

Jak ktoś lubi skandynawskie klimaty - rewelacja, chociaż wpadłem na niego przypadkowo, nikt nie polecał, nie widziałem zajawek itp.

Otóż grupka znajomych /m in ładne skandynawskie dziewczyny/ udaje się do opuszczonego resortu narciarskiego, żeby go kupić, uruchomić i zastartować biznes. 

Ale tam na miejscu napotykają na kilka przeszkód. A to miejscowi, a to mroczna tajemnica, którą skrywa budynek na odludziu.

Jest krew, szaleństwo i sex. 

Opublikowano

Apka nie działa u mnie nigdzie. Komórka, PC, konsola i telewizor. Wszędzie woła aktywacje, a po niej po prostu wywala błąd. Sama apka zawsze była ścierwem tak samo jak jakość materiału ale teraz to już lekka przeginka. W mailu napisali, że pracują nad rozwiązaniem i przepraszają za niedogodności. No super. 

Opublikowano

SOA#1 - u mnie działa, i na kompie i na telefonie i na kąsoli :kaz:

Opublikowano

Oglądał ktoś Miasto Niedźwiedzia? Właśnie skończyłem książkę i zastanawiam się, czy serial jest równie dobry co ekranizacja Outsaidera.