Opublikowano 5 grudnia 20204 l Bomby prawdy + muzyka + prostota formy mimo mocnej rozkminy nad życiem. Idealne to było
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Cudownie, powrót jednego z obecnie najlepszych seriali. Aż sobie przypomniałem zakończenie ostatniego sezonu. Spoiler
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Stewardesa nawet zgrabne. Szkoda, że poszło trochę w innym, mniej psychologicznym kierunku, ale i tak spoko i obejrzane w jeden kacowy wtoreczek. W przeciwieństwie do przehypowanego Undoing. To mogło być naprawdę dobre, ale no - no coś bardzo nie zagrało. Nuda, zły sposób prowadzenia historii... W sumie Małe kłamstewka 2 tylko spyerdolone Ale i tak o niebo wyżej niż prawie każde jajco z Netlixa
Opublikowano 23 grudnia 20204 l A u mnie na odwrót, Undoing złoto a stewardessa to gdzieś jednym okiem oglądałem przy jedzeniu xd
Opublikowano 23 grudnia 20204 l W dniu 19.12.2020 o 22:27, YETI napisał: Mare of Easttown, dokument o Woodsie a przeciez i tak sam trzeci sezon Sukcesji wciagnie dupa caly 2021 Undoing super byl. Stewardesse tez teraz ogladam i ujdzie ale no to raczej wlasnie taki lekki i przyjemny serial do ogladania jednym okiem, nic wiecej
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Ciekawe w jakim stopniu sezon skupi się na Spoiler Walce między Cripsami i Bloodsami, co sugeruje zakończenie 3 sezonu Może mi ktoś przypomnieć czemu Franklin utyka?
Opublikowano 29 grudnia 20204 l No tak, gruba akcja. Ogląda się tyle seriali, że czasami nawet takie akcje gdzieś umkną. Wiem za to na pewno, że cały Snowfall wjedzie kiedyś jeszcze raz.
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Tylko u mnie aplikacja zdechla? Na tv nie moge sie zalogowac ani nic, wywala bledy na samym starcie Niech ich chuj z ta aplikacja
Opublikowano 3 stycznia 20214 l W ciągu 4 dni, 2 dni u mnie nie działała. Wstyd, że każą sobie płacić za tego szmelca
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Mam nadzieję, że z nadejściem HBO max doczekamy się w końcu normalnie działającej aplikacji dorównującej chociaż w jakimś stopniu do tej netfliksowskiej...
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Wczoraj miałem też problem z apką. 2 razy ją aktywowałem a i tak muliła. W sumie i tak nic nie oglądałem, choć w sumie mam jeszcze tylko 2 miesiące i Watahę trzeba zobaczyć i może Ślepnąc od świateł.
Opublikowano 3 stycznia 20214 l U mnie po przesiadce na kablowy i szybki Internet apka śmiga jak należy, wczoraj problemów nie zaznałem.
Opublikowano 6 stycznia 20214 l "Czarne jezioro". Jak ktoś lubi skandynawskie klimaty - rewelacja, chociaż wpadłem na niego przypadkowo, nikt nie polecał, nie widziałem zajawek itp. Otóż grupka znajomych /m in ładne skandynawskie dziewczyny/ udaje się do opuszczonego resortu narciarskiego, żeby go kupić, uruchomić i zastartować biznes. Ale tam na miejscu napotykają na kilka przeszkód. A to miejscowi, a to mroczna tajemnica, którą skrywa budynek na odludziu. Jest krew, szaleństwo i sex.
Opublikowano 6 stycznia 20214 l Apka nie działa u mnie nigdzie. Komórka, PC, konsola i telewizor. Wszędzie woła aktywacje, a po niej po prostu wywala błąd. Sama apka zawsze była ścierwem tak samo jak jakość materiału ale teraz to już lekka przeginka. W mailu napisali, że pracują nad rozwiązaniem i przepraszają za niedogodności. No super.
Opublikowano 7 stycznia 20214 l Oglądał ktoś Miasto Niedźwiedzia? Właśnie skończyłem książkę i zastanawiam się, czy serial jest równie dobry co ekranizacja Outsaidera.